• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۱۴۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

آب‌بندان های ۳ استان شمالی کشور بهسازی می شود

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر ­جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه مالی و برنامه عملیاتی بهسازی آب‌بندان ها در ۳ استان‌ شمالی کشور خبر داد.

آب‌بندان های ۳ استان شمالی کشور بهسازی می شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عبدالمهدی بخشنده با اشاره به این که استان های مازندران، گیلان و گلستان از بیشترین میزان بارش در کشور برخوردارند، اظهار داشت: این سه استان بهترین منابع آب و خاک کشور را دارد­­ ولی به علت توزیع نامناسب زمانی و مکانی بارش و همچنین کمترین میزان مهار آب های سطحی (متوسط گیلان و مازندران ۱۵ درصد)، ۹.۸ میلیارد متر مکعب آب کشور بدن بهره برداری مناسب به دریای خزر می ریزد.

وی بهسازی آب بندان ها را از جمله برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در راستای افزایش بهره وری از منابع آب و خاک در سازگاری با کم آبی و مهار آب های سطحی در استان های یاد شده عنوان کرد و افزود: آب‌بندان ها، سازه ذخیره ساز آب کشاورزی، سازوکارهای و تمهیدات مهار آب های سطحی در استان های مازندران،گیلان و گلستان بوده است که آب رودخانه ها و هرز آب ناشی از بارندگی در فصل های غیرکاشت از طریق کانال ها و پمپاژ به آنها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار می گیرد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر ­­جهاد کشاورزی گفت: موضوع مهار آب های سطحی و از جمله بهسازی آب‌بندان ها از اولویت های وزیر جهاد کشاورزی بوده که با مساعدت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، برنامه عملیاتی بهسازی آب‌بندان ها در ۳ استان‌ شمالی کشور در دستور کار قرار گرفت.

بخشنده ادامه داد: به همین منظور، تفاهم‌نامه مالی و برنامه عملیاتی بهسازی آب‌بندان‌ها در استان‌های مازندران، گیلان و گلستان با حضور­ نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس­ سازمان برنامه و بودجه کشور، مهندس وزیر جهاد کشاورزی و استانداران مازندران،گیلان و گلستان در محل سازمان برنامه و بودجه به امضا رسید.

وی، تأمین آب مطمئن بخش کشاورزی، مهار و کنترل سیلاب، تغذیه آب‌های زیرزمینی، افزایش تولید آبزی‌پروری، توسعه گردشگری و ورزش‌های آبی را از اهداف این تفاهم نامه اعلام کرد.

بخشنده گفت: در این تفاهم‌نامه موضوع بهسازی آب‌بندان‌ها در استان‌های شمالی کشور یعنی گیلان، مازندران و گلستان با هدف افزایش حجم آب تنظیمی بخش کشاورزی، مهار و کنترل سیلاب، تغذیه آب‌های زیرزمینی، افزایش آبزی‌پروری، توسعه گردشگری و ورزش‌های آبی در مدت دو سال مورد توافق قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در این تفاهم‌نامه برای هر کدام از دستگاه‌های مرتبط وظایفی مشخص شده و یکی از وظایف اصلی سازمان برنامه و بودجه کشور، تأمین سهم اعتبارات ملی در قالب تفاهم‌نامه به میزان ۵۰ درصد از اعتبار موردنیاز در لایحه بودجه سنواتی است.

بخشنده، مساحت کل­آب‌بندان های­استان های مازندران، گیلان و گلستان را­۲۶­هزار و ۷۰۰ هکتار اعلام و تصریح کرد: طرح بهسازی آب بندان ها در سطح ۲۴ هزار هکتار از اراضی سه استان شمالی اجرا می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)