• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۸۷۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
آلمان همچنان مخالف تعيين قدس بعنوان پايتخت رژيم صهيونيستي؛

مرکل از رئیس جمهور رومانی خواست سفارتخانه اش را به قدس منتقل نکند

آلمان از به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژيم صهيونيستي امتناع می کند و مرکل از رئیس جمهور رومانی خواسته است سفارتخانه این کشور را به قدس منتقل نکند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ آلمان از به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل امتناع می کند و مرکل نیز از رئیس جمهور رومانی خواسته است سفارتخانه این کشور را به قدس منتقل نکند.
پایگاه اینترنتی روزنامه جروزالم پست چاپ فلسطین اشغالی نوشت: در تلاش برای متوقف کردن دولت رومانی از انتقال سفارت خود به قدس، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان ماه آوریل با کلاوس یوهانیس رئیس جمهور رومانی تماس گرفت و از وی خواست تا اعلام بخارست مبنی بر انتقال ساختمان دیپلماتیک خود به قدس را متوقف کند.
یک منبع غربی در این باره به جروزالم پست گفت: مرکل با رئیس جمهور رومانی برای توقف انتقال سفارت این کشور به قدس لابی کرده است. این منبع معتقد است مرکل از سایر سیاستمداران اروپایی نیز خواسته است تا مانع از انتقال سفارتخانه های کشورهای اروپایی به قدس شوند.
«لیویو دراگنیا» عضو حزب حاکم سوسیال دموکرات رومانی ماه آوریل در گفتگو با شبکه «آنتنا 3» از تصمیم کشورش برای آغاز روند انتقال سفارت از تل آویو به قدس خبر داد.
دولتهای رومانی و جمهوری فدرال آلمان مداخله چشمگیر و آشکار ضد اسرائیلی مرکل - که در سخنرانی خود در کنست در سال 2008 اعلام کرد منافع امنیتی اسرائیل «غیر قابل مذاکره» و بخشی از رویکرد آلمان است- را انکار نکرده اند.
سخنگوی وزارت امور خارجه رومانی روز جمعه در ایمیلی برای روزنامه جروزالم پست نوشت: با توجه به سوال شما، وزارت امور خارجه نمی تواند درباره گفتگوها بین آنگلا مرکل و رئیس جمهور رومانی اظهار نظر کند. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، به شما توصیه می کنیم با دفتر ریاست جمهوری تماس بگیرید.
دفتر رئیس جمهور رومانی به این درخواست جروزالم پست پاسخ نداده است.
سخنگوی دولت مرکل نیز روز پنجشنبه به این روزنامه نوشت: «ما نمی توانیم گزارشی از مذاکرات محرمانه بدهیم».
وقتی که سوال پرسیده شد آیا قدس پایتخت اسرائیل است، سخنگوی دولت مرکل حاضر به پاسخ به آن سوال به طور مستقیم نشد. وی گفت: وضع قدس باید در چارچوب یک توافق، روشن شود.
سخنگوی مرکل همچنین گفت راه حل مناقشه میان فلسطینی ها و اسرائیلی ها می تواند با توافقی مبتنی بر راه حل دو کشور به دست آید.
وی افزود: تا زمانی که چنین توافقی محقق شود، همه طرف ها باید از گام هایی که موجب تشدید تنش و پیچیده تر شدن حل و فصل مسالمت آمیز این مناقشه شود, اجتناب کنند.
«شیر گیدئون» سخنگوی سفیر رژيم صهيونيستي در برلین نیز در ایمیلی برای روزنامه جروزالم پست نوشت: ما در این باره اظهار نظر نمی کنیم.
رئیس جمهور رومانی ماه آوریل از «ویوریکا دانچیلا» نخست وزیر رومانی که طرفدار اسرائیل است, خواست استعفا کند. مشخص نیست آیا تماس مرکل با یوهانیس نقشی در این تصمیم وی برای استعفای دانچیلا داشته است یا خیر.
آمریکا ماه مه سفارت خود را از تل آویو به قدس منتقل کرد. گواتمالا نیز راه آمریکا را دنبال کرد و اکنون سفارت خود را به قدس منتقل کرده است.
روزنامه جروزالم پست در پایان گزارش خود نوشت: مرکل علاوه بر راه اندازی کمپین نمایشی برای جلوگیری از انتقال سفارتخانه های اروپایی به قدس ، همچنین در سفر خود به قدس درخواست روون ریولین رئیس اسرائیل را برای پیوستن به تحریم های آمریکا علیه ایران, رد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)