• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۱۲۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹
قم » سیاسی
چهل سال استقامت

دعوت نهادهای حوزوی به خلق حماسه ای دیگر

جامعه مدرسین، جامعه المصطفی و دفتر تبلیغات اسلامی، مردم شریف ایران را به خلق حماسه ای دیگر دعوت کردند.

دعوت نهادهای حوزوی به خلق حماسه ای دیگربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما در این بیانیه آمده است:

انقلاب اسلامی که در اثر مجاهدت و ایمان مردم و رهبری حضرت امام خمینی(رضوان الله علیه) به وقوع پیوست اکنون در چهل سالگی خود به بلوغ و کمال رسیده است. این میراث بزرگ چون سیلی عظیم، خروشان و پرشتاب در حرکت است و با قدرت تمام سدهایی که دشمنان و مستکبران در مقابل جمهوری اسلامی قرار داده‌اند را درهم می‌شکند و با وحدت و بصیرت ملت، محاسبات غلط شیطان بزرگ آمریکا و اذنابش در منطقه را نقش برآ‌ب می‌کند.

40 سال ایستادگی و صبر انقلابی در برابر گسترده‌ترین توطئه‌ها و سهمگین‌ترین دسیسه‌ها جایگاه عظیمی به جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان داده و ایران را خار چشم جبهه ظلم و استکبار کرده است.

انقلاب عظیم ملت شهید پرور ما برگرفته از مکتب اهل‌بیت(علیهم السلام) و قیام عاشورا است و اینک چهلمین سالگردش با ایام فاطمیه و شهادت سیدة النساء العالمین (سلام الله علیها) اولین مدافع حریم امامت و ولایت تقارن پیدا کرده است. ملت مؤمن ما ضمن برگزاری مجالس سوگواری شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) برای گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور قدرتمند و چشمگیر در همه شهرها و روستاها، چون همیشه به حمایت از نظام اسلامی بر‌می‌خیزند و وفاداری خویش را به راه امام بزرگوار و شهدای همیشه جاوید و رهبری حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای«مدظله العالی» در عمل ثابت ‌می‌نمایند.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تسلیت شهادت حضرت صدیقه طاهره(سلام‌الله علیها) و گرامیداشت ایام الله دهه فجر با بیان ضرورت تحلیل همه جانبه و نگاه کلان راهبردی به چهل سالگی انقلاب اسلامی، بر محورهای زیر تأکید می‌نماید:

  1. نهضت حسینی ما با هدف «دعوت الی الله» و نجات مستضعفین و تحقق حاکمیت «الله» شکل گرفته است. اکنون شرط بقا و حیات این نظام الهی وجود انگیزه‌های انقلابی، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن است که حافظ عزت و عظمت ملت و جمهوری اسلامی خواهد بود.
  2. ایمان به اسلام ناب محمدی، رهبری الهی حضرت امام خمینی‌(قدس سره) و خلف شایسته‌اش امام خامنه‌ای‌(دام‌ظله الوارف)، تقوا، صبر و بصیرت مردم از عناصر سازنده و تداوم بخش انقلاب اسلامی بوده و خواهد بود که مسیر حرکت تمدن ساز انقلاب اسلامی را هموار‌تر خواهد کرد.
  3. شعائر اسلامی، عزاداریها و حضور گسترده در مجامع مذهبی، مساجد و نمازهای جمعه از جمله عواملی است که در پیروزی انقلاب اسلامی و تداوم آن، نقش تعیین‌ کننده‌ای داشته است. امروز نیز تقویت و تجهیز ایمان و تقوا و پیگیری ارزش‌های الهی، طراوت و نشاط جامعه اسلامی را تضمین خواهد کرد. لذا آحاد مردم و مسئولین باید با اتکا به خدا و وحدت کلمه، انسجام ملی، صمیمیت و صفای همگانی را در جامعه حاکم کنند و با تصمیم قاطع بر انجام وظایف الهی و اسلامی، به تقویت جبهه انقلاب اسلامی در مقابل هجمه‌های گسترده فرهنگی بپردازند.
  4. تحریم‌های ظالمانه و برخی سوء مدیریت‌ها منجر به ایجاد مشکلات فراوانی برای مردم شده است. لازم است تمام مسئولین نظام با التزام به آرمان‌های انقلاب اسلامی و در راستای تحقق عدالت اجتماعی، خدمت و تلاش خود را برای رفع دغدغه‌های مردم دو چندان کنند و با توجه به ظرفیت‌های داخلی و نیروهای جوان متعهد و کار آمد، فشار اقتصادی دشمن را ناکام بگذارند.
  5. ویروس خطرناک اشرافیگری و دنیا طلبی، عدالت و سلامت نظام اسلامی را تهدید می‌کند. مسئولین و کارگزاران نظام اسلامی باید شدیداً مراقب ظهور و رشد این عامل خطرناک باشند.

6- ملت ما علی‌رغم وجود برخی مشکلات اقتصادی، گرانی‌ها و تنگناهای معیشتی، همیشه در دفاع از انقلاب حاضر بوده‌اند و این حضور در صحنه و نهیب ملت ایران، معادلات دشمنان را به هم ریخته و آنان را وادار به عقب نشینی کرده است. مسئولان کشور شاکر و سپاسگزار این پدیده‌ی بی‌نظیر باشند و با استقامت کامل و روحیّه‌ی انقلابی و عمل جهادی به ملت عزیز خدمت و از آرمانهای انقلاب دفاع کنند.

  1. امسال نیز همچون چهل سال گذشته ملت مؤمن و انقلابی ما، حوزه‌های علمیه، اساتید و فضلا، علمای بلاد و روحانیت بیدار همراه و همپای مراجع بزرگوار تقلید، به شکرانه نعمت اسلام، انقلاب و ولایت فقیه برای حفاظت از نظام اسلامی و به عنوان یک عمل صالح سیاسی، یکپارچه و یک صدا در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می‌نمایند.

امید است تحت ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) نظام مقدس جمهوری اسلامی راه خود را تا تحقق تمدن اسلامی چون گذشته، پویا و پرشتاب در مسیر شکوفندگی و رشد بپیماید.

طلاب و دانش پژوهان علوم اسلامي جامعه المصطفي العالميه به عنوان شاخه اي از شجره طيبه حوزه هاي علميه، همانند ديگر اقشار امت اسلام در هرجاي عالم در راستاي بيعت مجدد با ولايت الهي امام خامنه اي، تجليل و بزرگداشت يوم الله بيست و دوم بهمن، عهد و ميثاق مجدد با شهيدان و امام شهيدان امام خميني(ره) امسال هم چون چهل سال گذشته، در راهپيمايي بزرگ 22 بهمن در کنار امت هميشه در صحنه حضور مي يابند تا با فرياد از استکبار و مستکبران و ظالمان تبري جسته و حمايت و پشتيباني خود را از مستضعفان و مظلومان عالم به ويژه مردم مظلوم و مستضعف فلسطين، يمن و بحرين، با فريادهاي الله اکبر و هيهات من الذله اعلام نمايند.

دفتر تبلیغات اسلامی هم چهل سالگی انقلاب اسلامی را نشانه تکامل این نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و از عموم ملت شریف ایران خواست با حضوری چشمگیری در راهپیمایی 22 بهمن، عظمت و عزت ملت ایران اسلامی را بار دیگر به رخ جهانیان بکشانند

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برترین‌های رقابت‌های کیک بوکسینگ در وردنجان
خاک هرمز متعلق به جزیره نشینان است
چهاردهمین یادواره سالروز شهادتِ حاج حسن طهرانی‌مقدم
پایین بودن سبزینگی مزارع کلزا در گلوگاه
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود
اختتامیه دوره توانا در یزد
رقابت گروه های نمایشی استان سمنان
مسابقات مدهامتان در همدان
هواشناسی استان زنجان هشدار زرد صادر کرد
فوت کارگر شهرداری در حادثه برق‌گرفتگی
فردا آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا
جان باختن سه کودک براثر انفجار مین در افغانستان
آغاز نام‌نویسی دانشگاه عالی دفاع ملی
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است
ساخت مسجد روستای صنوگان در کهگیلویه
راهکار‌های عملیاتی برای رفع چالش‌های صنعت خرما بررسی شد
رونمایی از خانه کشتی پوریای ولی در اصفهان
همایش پیاده روی خانوادگی
درخشش دختران فارس در بازی‌های فکری قهرمانی کشور
اطلاعیه فرمانداری تبریز درباره صدای انفجار‌های اخیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)