• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۸۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
مرتضی میرباقری خبر داد؛

مصاحبه با ۱۵ هزار نفر برای انتخاب بازیگران «سلمان»

معاون سیما: این مجموعه عظیم‌ترین سریالی است که در ایران ساخته می‌شود و به واسطه ساخت آن برای اولین بار با ایران باستان مواجه می‌شویم

مصاحبه با ۱۵ هزار نفر برای انتخاب بازیگران «سلمان»به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ دکتر مرتضی میرباقری در حاشیه بازدید از مراحل پیش تولید مجموعه تلویزیونی «سلمان فارسی» گفت: پس از گذر از فاز صفر، مرحله پیش تولید سریال الف ویژه «سلمان فارسی» در نشستی با حضور ریاست سازمان صداوسیما و آقای داوود میرباقری و دیگر عوامل مجموعه تلویزیونی آغاز شد.

وی افزود: این مجموعه تلویزیونی سه بخش عمده دارد؛ یک بخش در ایران باستان، بخشی دیگر در روم و بیزانس و بخش آخر مربوط به حجاز است، در واقع این مجموعه تلویزیونی شامل سه مرحله از زندگی سلمان فارسی است که از دوران کودکی او تا زمان رحلت پیامبر اکرم (ص) را در برمی گیرد.

میرباقری با اشاره به تجربه نخست تلویزیون در پرداختن به ایران باستان با ساخت این مجموعه تلویزیونی گفت: تجربه سریال سازی در دوره اسلامی را داریم، در «مختارنامه» با لوکیشن‌های آن دوران آشنایی داریم و یا لوکیشن‌های سینمایی «محمد رسول الله (ص)» اثر مجید مجیدی تقریبا آماده است که علاوه بر آن‌ها برای ساخت این سریال نیازمند بازسازی دکور مدینه هستیم.

معاون رئیس سازمان صداوسیما در امور سیما افزود: برای دوره بیزانس نیز عوامل سریال از کشور‌هایی همچون ارمنستان و کلیسا‌هایی که مربوط به آن قرن است بازدید داشته اند؛ بخشی از کلیسا‌های بیزانس در کشور مراکش تصویربرداری خواهد شد و البته برخی از کلیسا‌هایی نیز که در نقاط مختلف ایران وجود دارد مورد استفاده نیز قرار می‌گیرد.

میرباقری گفت: برای ساخت یک سریال پس از نوشته شدن متن باید لوکیشن‌ها انتخاب شود سپس باید کارگاه‌هایی فراهم شوند تا لباس، ابزار و ادوات دوره‌های زمانی و سایر آکسسوار‌های نیز آماده سازی شود.

معاون سیما افزود: پس از بازدید چند ماه پیش همراه با دکتر علی عسکری رییس رسانه ملی از بخش تحقیقات این سریال و مشاهده طراحی‌ها و ماکت‌های اولیه، در مراجعه امروز شاهد عملیاتی شدن کارگاه‌ها بودیم که از چند ماه پیش فعالیت خود را در زمینه‌های مختلف آغاز کرده اند.

وی گفت: طبق مشاهدات و گزارش دست اندرکاران کارگاه‌ها و عوامل روشن است سریال در مدار و مسیری حرکت می‌کند که به کارگیری از فناوری‌های نو، نهایت صرفه جویی زمانی و مالی را به دنبال داشته باشد که این اقدام خود در راستای اقتصاد مقاومتی بوده و قابل تحسین است.

میرباقری افزود: قطعا وقتی همه کارگاه‌ها فعال و بخش‌های مختلف فراهم شود چند هزار نفر مشغول کار خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه «سلمان فارسی» عظیم‌ترین سریالی است که در ایران ساخته می‌شود، گفت: اقدام دیگری که اکنون به موازات این فعالیت‌ها در حال انجام است شناسایی بازیگران است، تخمین زده شده است که برای انتخاب بازیگران باید حدود ۱۵ هزار بازیگر مورد مصاحبه قرار گیرند، بر این اساس می‌توانیم بگوییم تمام مقدمات لازم برای آغاز تصویربرداری از اوایل تابستان ۹۸ در حال فراهم شدن است.

معاون سیما رسانه ملی با اشاره به دیگر سریال‌های فاخر سیما افزود: علاوه بر سریال‌های «موسی (ع)» و «سلمان فارسی» چندین سریال الف فاخر مثل «خواجه نصیرالدین طوسی»، «شهید همت» و «شهید باکری» را نیز در دستور کار داریم و این در حالی است که در دوره جدید سازمان علی رغم مشکلات و محدودیت‌های بودجه‌ای هر سال حداقل ۵۰ درصد بودجه سریال سازی تلویزیون را افزایش داده ایم.

معاون سیما در جریان حضور در شهرک تلویزیونی سینمایی ایران (مرحوم زنده یاد علی حاتمی) به همراه داوود میرباقری نویسنده و کارگردان و حسین طاهری تهیه کننده و برخی دیگر از عوامل سریال «سلمان فارسی» از کارگاه‌های لباس، زیورآلات، چرم، رزین، چوب و رنگرزی بازدید کرد و در جریان آخرین اقدامات این مرحله قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)