• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۷۶۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۳
اجتماعی » جامعه و شهری
عبدالحمید امامی:

تحقق ۱۰۲ درصدی درآمد‌های پایدار شهرداری تهران

معاون شهردار تهران، انتشار اوراق مشارکت به میزان ۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خط ۷ مترو را یکی از عملکردهای معاونت مالی و اقتصادی شهرداری تهران در سال ۹۷ دانست

تحقق ۱۰۲ درصدی درآمد‌های پایدار شهرداری تهرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی معاونت مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران؛ عبدالحمید امامی در تشریح اقدامات شاخص این معاونت در سال ۹۷ از تحقق ۱۰۲ درصدی درآمد‌های پایدار و سهم آن از کل درآمد‌های نقدی به میزان ۳۲/۸ درصد، در سال ۹۷ گفت: درآمد‌های پایدار یکی از درآمد‌های قابل اتکاء برای شهرداری‌ها هستند که می‌توانند نقش بسیار سازنده‌ای در توسعه شهر داشته باشند.

وی با اشاره به افزایش مشارکت شهروندان در تحقق درآمد‌های پایدار افزود: در سال گذشته اتفاقات بسیار خوبی در حوزه مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به ویژه در بحث وصول مطالبات و درآمد‌های پایدار رخ داده است که می‌تواند به عنوان سند افتخار شهرداری تهران محسوب شود.

معاون شهردار تهران با اشاره به ساماندهی و اصلاح الگوی تسهیلات پرداخت نقدی و تقسیط مطالبات شهرسازی متناسب با نرخ سود و تسهیلات شبکه بانکی کشور گفت: صیانت از منابع درآمدی موجود و پیش بینی منابع جدید درآمدی برای شهرداری‌ها در لوایح، «دایمی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده» و «درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری ها» از مهم‌ترین اقدامات معاونت مالی و اقتصاد شهری در سال ۹۷ بود.

وی با اشاره به افزایش نرخ رشد سود خالص فروشگاه‌های شهروند در بهمن سال ۹۷ افزود: در بهمن سال ۹۷، شاهد افزایش نرخ رشد سود خالص از ۲۸ در صد به ۱۷۴.۶ در صد، نسبت به مدت مشابه در سال قبل بودیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: فروشگاه شهروند در ایام پایانی سال، توانست با عرضه اجناس ارزان، کمک شایانی به اقشار کم درآمد جامعه ارائه کند.

معاون شهردار تهران با اشاره به راه اندازی سیستم خود پرداخت در فروشگاه‌های شهروند برای اولین بار در ایران افزود: این سیستم که متناسب با آخرین فن آوری روز دنیا طراحی و پیاده سازی شده، قابلیتی است که بر اساس آن مشتریان می‌توانند ضمن تجربه خریدی متفاوت، بدون نیاز به حضور در صف‌های طولانی صندوق، در فضایی امن و آرام فرآیند پرداخت صورتحساب خود را انجام دهند.

امامی گفت: یکی از مهمترین اقدامات این معاونت را پیگیری اصلاح قانون و افزایش سهم شهرداری تهران از مالیات بر ارزش افزوده کالا و خدمات در قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور از ۷۰ درصد به ۸۸ درصد به نسبت جمعیت شهری استان تهران است.

معاون شهردار تهران افزود: از جمله اقدامات مهم دیگر این معاونت را می‌توان شناسایی و ثبت مطالبات شهرداری تهران از دولت در دفاتر مالی به ارزش ۴.۱۱۵ میلیارد تومان برشمرد.

وی گفت: انتشار اوراق مشارکت اسلامی به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه خط ۷ مترو تهران و اخذ مصوبه انتشار اوراق مشارکت توسعه خطوط مترو تهران به مبلغ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از دیگر اقدامات مهم و تأثیر گذار این معاونت در سال ۹۷ بوده است که آثار آن به طور مستقیم در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان نمود خواهد داشت.

امامی همچنین با اشاره به اقدامات این معاونت در جهت حفظ باغات و در راستای سیاست‌های شورای اسلامی شهر تهران در دوره پنجم افزود: اخذ رأی به نفع شهرداری تهران از هیات تخصصی دیوان عدالت اداری در ارتباط با عدم صدور پروانه ساختمانی اراضی باغات کن و نیز توافق در حوزه امور نهاد‌ها نظیر بازگشایی خیابان شهامت (توافق با ارتش به میزان ۴ هزار متر) و تملک ۲ باغ مربوط به بنیاد مستضعفان و تبدیل به پارک و فضای عمومیی (باغ‌های وثوق الدوله منطقه ۱۴ و عبقری منطقه ۲) از اقداماتی بوده که از سوی معاونت مالی شهرداری تهران و در راستای اجرای این سیاست‌ها انجام شده است.

وی گفت: معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در سال ۹۸ در راستای اجرا و تحقق سیاست‌های برنامه سوم توسعه شهر تهران و برنامه و بودجه سال ۹۸ اقدامات خود را انجام خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)