• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۳۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
رئیس سازمان امور دانشجویان مطرح کرد

صندوق رفاه دانشجویان؛ پشتوانه حمایتی دانشگاه‌ها

تحرک صندوق رفاه در چهار سال گذشته بسیار مفید بود و در واقع به عنوان پشتوانه خوبی برای مشکلات جاری دانشگاه‌ها تاثیر مطلوبی داشت

صندوق رفاه دانشجویان؛ پشتوانه حمایتی دانشگاه‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، مجتبی صدیقی در مراسم تکریم و معارفه سرپرست صندوق رفاه دانشجویان افزود: مجموعه نهاد‌های های نظام در بخش‌های مختلف بر حل مشکلات مختلف دانشگاه‌ها تأکید داشتند که در این رابطه باید بگویم امسال افزایش؛ توزیع و پوشش وام‌های دانشجویی باید رشد قابل توجهی پیدا کند البته طی چهار سال گذشت صندوق در ارایه تسهیلات عملکرد خوبی داشته است.
رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: در سال جدید باید کمک به رفع مشکلات دانشجویان جزو اولویت‌های صندوق باشد از طرفی باید اشاره کنم وام ویژه دکتری در سال جدید بیشتر خواهد شد و همچنین ارتقاء رتبه خوابگاه‌ها و سرای دانشجویی و تبدیل آشپزخانه دانشگاه‌ها از سنتی به صنعتی باید در دستور کار قرار گیرد، چون در این بخش هنوز با ایده‌آل‌ها فاصله داریم.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از افزایش کمک به تربیت بدنی دانشگاه‌ها خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته ۲۷ زمین چمن مصنوعی را در دستور کار داشتیم که تعدادی از آن سال ۹۷ افتتاح و تعدادی دیگر امسال افتتاح می‌شود، از اقدامات سال جدید راه‌اندازی دفاتر مشاوره خوابگاه‌ها است که در همه دانشگاه‌ها انجام خواهد شد از طرفی باید به این نکته اشاره کنم که تلاش مضاعف ما امسال بیشتر در حوزه توسعه وام دانشجویان در مناطق مختلف کشور است.
وی در توصیه به سرپرست جدید صندوق رفاه دانشجویان تصریح کرد: صندوق رفاه کار‌های ناتمام زیاد دارد و باید علاوه بر پیگیری فعالیت‌های گذشته کار‌های جدیدی در راستای اهداف صندوق انجام بگیرد این در حالی است که شرایط کنونی صندوق رفاه با تغییرات زیادی همراه بوده که باید نسبت به تداوم طرح‌هایی که در چهار سال گذشته اجرایی شده اقدام شود از طرفی در حمایت از دانشگاه‌ها و دانشجویان در رفع موانع و مشکلات باید باقدرت و سرعت بیشتری به آن‌ها رسیدگی شود.
صدیقی خاطر نشان کرد: در مقوله حمایت از دانشگاه‌ها باید در ماه‌های ابتدایی سال جاری سطح کیفی سرا‌های دانشجویی ارتقاء یابد و همچنین رستوران‌های مکمل دانشگاه‌ها و کارگاه‌های مهارت محوری در باب اشتغال زایی حمایت شود.
وی افزود: صندوق رفاه به عنوان بازوی اصلی دانشگاه‌ها باید همکاری و مشارکت جدی برای تجدید ساختار امور دانشجویان در مرکز و استان‌ها داشته باشد. از سویی یکی دیگر از توصیه‌های من به صندوق رفاه مقوله سرمایه گذاری بوده که از اهمیت زیادی برخوردار است البته کمک به حضور و مشارکت بیشتر خیرین هم برای مجموعه دانشگاهی اهمیت دارد.
صدیقی در پایان گفت: حفظ شان و منزلت رئیس و معاونان دانشگاه‌ها مورد تاکید وزیر علوم است که باید رعایت شود از طرفی باید بگویم اگر صندوق رفاه بتواند فقر دانشجویی را از بین ببرد به هدف خود رسیده است.

* تأکید سرپرست صندوق رفاه دانشجویان بر عدالت‌محوری در توزیع امکانات
دکتر ناصر مطیعی سرپرست صندوق رفاه دانشجویان نیز در این آیین بر عدالت محوری در توزیع امکانات صندوق رفاه دانشجویان تأکید کرد و حفظ کرامت دانشجویان را در رأس برنامه‌های خود دانست.
وی تصریح کرد: صندوق رفاه دانشجویان محصول تلاش و مسئولیت شناسی، صداقت و از خودگذشتگی تک‌تک همکاران صندوق است و جایگاه آن در اعتلای آموزش عالی، بسیار مهم و اساسی است.
مطیعی افزود: صندوق رفاه دانشجویان مسئولیت تأمین نیاز‌های اساسی دانشجویان را داشته و از جایگاه مهمی برخوردار است. یکی از برنامه‌هایی که در این دوره علاوه بر پیگیری برنامه‌های قبلی اجرایی خواهد شد، عدالت محوری در توزیع امکانات صندوق رفاه دانشجویان است.
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: همه دانشجویان فرزندان این آب و خاک هستند و ما راضی نیستیم وضعیت یک دانشجو در تهران ارتقا یابد به قیمت اینکه دانشجوی دیگری در دانشگاه‌های مناطق محروم آسیب ببیند.
وی افزود: از دیگر محور‌هایی که در این دوره در صندوق رفاه دانشجویان پیگیری خواهد شد تأکید بر قانون‌مداری، انضباط و شفافیت در حوزه‌های منابع مالی صندوق خواهد بود. همچنین حفظ کرامت و شأن جامعه هدف از دیگر برنامه‌هایی است که اجرایی می‌شود.
مطیعی خاطرنشان کرد: صندوق رفاه دانشجویان هر گونه خدمتی که بتواند برای دانشجویان انجام می‌دهد و شرط اول آن حفظ کرامت دانشجویان است. در آموزش عالی نگاه سلسله مراتب از بالا به پایین نبوده بلکه همه در کنار هم همکاران دانشگاهی هستند و این نگاه در صندوق جاری خواهد بود.
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان یادآورشد: صندوق یک نهاد پولی و مالی با مأموریت مهم و حساس است و تنها یک رقیب دارد و آن مشکلات رفاهی دانشجویان جامعه است.
وی تأکید کرد: صندوق رفاه دانشجویان دارای بهترین مجموعه مدیران و همکاران است و هسته اصلی آن را همکاران صندوق رفاه دانشجویی تشکیل می‌دهند.

*صندوق رفاه دانشجویان به خانه امید دانشگاهیان تبدیل شده است
در ادامه ذوالفقار یزدان مهر رییس سابق صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با تأکید براینکه فعالیت‌های این صندوق در حوزه رفاهی و دانشجویی مانع التهابات سیاسی در دانشگاه‌ها شد، گفت: طی سال‌های اخیر با مدیریت جهادی و مشارکتی صندوق رفاه را در جایگاه اطمینان بخش قرار دادیم امروز این صندوق به خانه امید دانشگاهیان تبدیل شده است.
وی افزود: رویکرد مدیریتی در صندوق رفاه به صورت مشارکتی و با روحیه جهادی بود که در دستور کار صندوق رفاه قرار گرفت به‌گونه‌ای که سازماندهی و برنامه هوشمندانه توسعه نوین صندوق رفاه دانشجویان را در پیش گرفتیم و خوشبختانه امروز این صندوق در جایگاه اطمینان بخش قرار دارد.
یزدان مهر در ادامه گفت: در حال حاضر صندوق رفاه دانشجویان به خانه امید دانشگاهیان تبدیل شده و طی چهار سال گذشته مانع التهابات سیاسی در دانشگاه‌ها شدیم.
در پایان این مراسم مجتبی صدیقی رئیس سازمان دانشجویان با اهدای لوح تقدیری از زحمات ذوالفقار یزدان مهر رئیس سابق صندوق رفاه دانشجویان تقدیر کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در لنده
درخشش دانش آموزان خراسان جنوبی در جشنواره پژوهشگران
آغاز ثبت سفارش ثبت سفارش برنج، جو و ذرت از فردا
آغاز توزیع علوفه و دان برای حیات وحش در برخی شهرستان‌های خراسان جنوبی
توزیع بیش از پنجاه و یک هزار تن نهاده‌های دامی درخراسان شمالی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره داوری درجه یک اسکیت کشور
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (یازدهم آذرماه ۱۴۰۴)
مسابقات بین‌المللی اسکی؛ ناکامی ۲ نماینده ایران در مارپیچ کوچک
درخشش اصفهانی‌ها در مسابقات جهانی کیوکوشین ماتسوشیما
۵ هزار نخ سیگار قاچاق در سملقان کشف شد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آذر ۱۴۰۴)
معرفی ۲ رقم جدید نخود دیم پاییزه
گلایه شهروند خبرنگار شوط از وضعیت راه روستایی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آذر
شکوه ایثار ، مراسمی برای مادران و همسران شهدای جاویدالاثر زنجان
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
پرداخت ۸.۵ میلیارد تومان تسهیلات به بافندگان مستقل زنجانی
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)