• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۷۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار حسن‌زاده در جمع خبرنگاران

آمادگی سپاه برای بازسازی مسکن سیل‌زدگان

سپاه سیدالشهداء و بسیج مستضعفین آمادگی کمک به دولت و نهاد‌های حمایتی در مرمت و بازسازی مسکن سیل‌زدگان را دارد

آمادگی سپاه برای بازسازی مسکن سیل‌زدگانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار حسن حسن‌زاده، امروز در جمع خبرنگاران با تبریک میلاد حضرت ولی عصر (عج) گفت: ۴۵۰۰ بسته حمایتی در بین خانوار‌های سیل‌زده پل‌دختری توزیع شد.
وی عنوان کرد: در روز میلاد با سعادت حجت‌ابن‌الحسن (ع) ۴۵۰۰ بسته حمایتی از طریق یک شبکه توزیع بسیار منظم و منسجم بین خانوار‌های سیل‌زده پل‌دختری توزیع شد.
فرمانده سپاه سیدالشهداء تهران خاطرنشان کرد: این بسته‌های حمایتی به همراه یک شاخه گل توسط جهادگران، روحانیون و پاسداران در مناطق سیل‌زده با مراجعه به درب منازل توزیع شد.
سردار حسن‌زاده ادامه داد: در گام بعدی برنامه ما این است که بسته‌های حمایتی و اقلام مورد نیاز بین ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار روستایی این شهرستان توزیع شود.
وی ابراز امیدواری کرد در آینده نه چندان دور لوازم و امکانات منزل مورد نیاز خانوار‌های سیل‌زده پل‌دختری مهیا و بین آن‌ها توزیع شود.
فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بسیاری از خانواده‌های پل‌دختری در منازل خود حضور یافته‌اند، البته خانه‌های آن‌ها هنوز به طور مطلوب قابل سکونت نیست.
حسن‌زاده از تامین مسکن به عنوان نیاز اصلی خانوار‌های سیل‌زده یاد و تاکید کرد: بخشی از این منازل آسیب‌های جدی دیده و قابل سکونت نبوده و می‌بایست تخریب شوند.
وی تصریح کرد: تقاضای مردم از مسوولان و دولتمردان این است که در بازه زمانی کوتاه مدت روند رسیدگی و ارزیابی شرایط مسکن سیل‌زدگان را بررسی و وعده‌های خود را عملی کنند.
فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران اظهار کرد: سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین نیز به ویژه در قالب طرح جهاد همبستگی ملی آمادگی دارد به دولت و نهاد‌های حمایتی در مرمت و بازسازی مسکن سیل‌زادگان کمک کند.

 »»   اعلام آمادگی بسیج مهندسین کشاورزی برای خدمت‌رسانی 
محمدرضا جهانسوز رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور با بیان اینکه حجم خسارات وارده به مزارع کشاورزی در مناطق سیل زده بسیار بالا است، گفت: دولت در حمایت از مناطق سیل زده در بُعد مالی و بودجه‌ای باید نقش خود را انجام دهد و نقش اصلی بسیج کشاورزی و منابع طبیعی در این موضوع کمک به دولت است؛ در این زمینه برنامه ریزی‌های خوبی شکل گرفته و در ابعاد مختلف نمایندگان بسیج با نمایندگان دولت به نتیجه‌های خوبی رسیده اند.
وی افزود: هدف سپاه و بسیج در حمایت از مناطق سیل زده این است که کمک‌های ویژه‌ای به مردم این مناطق شکل بگیرد تا بتوانیم میزان آسیب‌های وارده را تا حدودی کاهش دهیم.
رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور با تأکید بر اینکه نیرو‌های مسلح در کنار مردم خدمت رسانی را ادامه خواهند داد، افزود: هم اکنون در سایر مناطق سیل زده، پاسداران و بسیجیان در کنار سایر مردم به خدمتگزاری مشغول هستند و این مهم را وظیفه خود می‌دانند.
جهانسوز با اشاره به اقدامات بسیج کشاورزی عنوان کرد: گروه‌های جهادی به صورت شبانه روزی خدمات ویژه‌ای در زمینه‌های آموزش، خدمت رسانی، تخلیه مزارع و منازل در دستور کار قرار داده اند.
رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور نظام توزیع در مناطق را در مرحله خوبی دانست و افزود: در بحث توزیع علوفه و تجهیزات دامپزشکی و کشاورزی گروه‌های جهادی بسیج کشاورزی و منابع طبیعی به دولت کمک می‌دهند تا همه بتوانند از امکانات برخوردار باشند.
جهانسوز با اشاره به اینکه ارسال کمک‌ها باید طبق نیازمندی‌ها باشد، تأکید داشت: خیرین و استان‌های معین این مناطق سیل زده توجه داشته باشند که علوفه برای دام‌های موجود بسیار اضطراری است و در اقلامی که تهیه می‌کنند سعی داشته باشند علوفه و سایر امکانات دامی را به این مناطق برسانند.
رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور با بیان اینکه هم اکنون ده‌ها اکیپ دامپزشکی به مناطق مختلف اعزام شده اند و برادران سازمان جهاد با تمام توان و تجهیزات در مناطق خدمت رسانی می‌کنند، افزود: کلینیک‌های دامپزشکی هم اکنون در مناطق مستقر هستند و در بخش‌های مختلف اعم از گلستان، لرستان و خوزستان اقدامات قابل توجهی را انجام داده اند.
وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز بعد از توافق با دولت ورود جدی خواهیم داشت؛ هم اکنون نیز ده‌ها اکیپ داوطلب متخصص در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند که در صورت نیاز به مناطق اعزام خواهند شد.
رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور در پایان خاطرنشان کرد: طرح همگام با کشاورز بسیج کشاورزی و منابع طبیعی به همراه اکیپ‌ها و گروه‌های تخصصی پس از انجام بررسی‌های لازم در هیئت‌های اندیشه ورز در مناطق حضور پیدا می‌کنند، به این دلیل که بسیاری از زمین‌های کشاورزی هنوز غرق در آب هستند و باید تصمیماتی برای خروج این آب‌ها گرفته شود تا بتوانیم سایر اقدامات دیگر را انجام دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)