پخش زنده
امروز: -
15 مرکز تخصصی مشاوره و خدمات روان شناختی بهزیستی در حوزه خانواده ، سلامت جنسی ، کودک و نوجوان ، تحصیلی – تربیتی و کودکان در استان فعال است .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکززنجان ؛معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان زنجان گفت: 10 مرکز تخصصی در حوزه خانواده، سلامت جنسی، کودک و نوجوان، تحصیلی-تربیتی، کودکان با نیازهای ویژه( کودکان استثنایی) در شهرستان زنجان ، 4 مرکز تخصصی در حوزه های خانواده ، تحصیلی- تربیتی ، کودک و نوجوان و کودکان با نیازهای ویژه در شهرستان خدابنده و یک مرکز تخصصی تحصیلی- تربیتی در شهرستان ابهرفعالیت می کنند.

خانم آقا محمدی افزود: پارسال حدود 5 هزار نفر نیز در زمینه ارتباطات زناشویی، ارتباطات بینفردی، مدیریت اقتصادی خانواده و یا فرزندپروری در قالب کارگاههای آموزشی با هدف افزایش رضایتمندی و پایداری و تحکیم ازدواج آموزش های لازم را دریافت کردند .
وی تعداد کل مراکز و دفاترمشاوره تحت نظارت سازمان بهزیستی را 37 مرکز اعلام کرد .