• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۳۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز :

لزوم به کارگیری راهکار هوشمندانه مقابل آمریکاییها

امام جمعه تبریز گفت : باید در برابر سناریوهای توطئه آمیز آمریکا مقابل کشورمان راهکارهای هوشمندانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم امروز در خطبه های نماز لزوم به کارگیری راهکار هوشمندانه مقابل آمریکاییهاجمعه تبریز افزود : سیاست های آمریکا را در سه سطح باید مورد توجه قرار دهیم : راهبرد کلان بین المللی ، راهبرد کلان منطقه ای و راهبرد اختصاصی ایران و باید برای هر کدام از این راهبرد ها ، راهکار داشته باشیم.
وی ادامه داد : یکی از این راهکارها حمله به راهبرد دشمن است ، یعنی اگر قرار است آمریکا در معامله قرن حضور داشته باشد باید مسئله فلسطین را جدی تر از گذشته فعال و احیا کرد.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم راهکار دوم را مقابله با فشارهای اقتصادی آمریکا عنوان کرد و گفت : اگر راهبرد دشمن اقتصادی است باید راهکار اصلی ما هم اقتصادی باشد چرا که با مذاکره ، مشکلات کشورمان حل نشد و نمی شود و باید مسائل اقتصادی و معیشت مردم را با تکیه بر توان داخلی رفع کرد.
خطیب نماز جمعه تبریز با بیان اینکه واقع بینی یکی دیگر از راهکارها برای مقابله با راهبرد دشمن است اضافه کرد: مسئولان دولت مرتب اعلام می کنند که باید به مردم امید داد ، آری امید خوب است و جزء سیاست های نظام است اما باید در کنار امید اقدامات عملی و جدی صورت پذیرد و تنها با حرف زدن نمی شود مشکلات کشور را حل کرد.
وی خاطر نشان کرد : راهکار «جنگ نخواهد شد و مذاکره هم نمی کنیم » که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تعیین شده دشمن را تحت فشار قرار داده است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بخش دیگری از خطبه ها با اشاره به اینکه امارات به دنبال فرار از باتلاق یمن هست گفت : مقامات اماراتی با تایید خبر کاهش نظامیان این کشور در یمن گفته اند که این تصمیم از یک سال پیش گرفته شده است.
وی در ادامه خطبه ها با تبریک سالروز میلاد امام هشتم شیعیان حضرت امام رضا علیه السلام گفت : صفت رئوف یکی از صفات خاص امام رضا علیه السلام بود که در کلام ، رفتار و حرکات ان امام بزرگوار متجلی شده بود.
امام جمعه تبریز افزود : اگر می خواهیم مشکلات جامعه مدنی از میان برداشته شود باید با همدیگر رئوف و مهربان باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با اشاره به آموزه سیره عملی ثامن الائمه علیه السلام خاطرنشان کرد : ایشان به همه ما توصیه کرده اند برای خوشحال کردن مردم تلاش کنیم ، پر حرف نباشیم ، برای خیر دنیا و آخرت سوره حمد قرائت کنیم ، به روزی خداوند شاکر باشیم، صله ارحام داشته باشیم و به خویشاوندان خود ضرر نرسانیم .
خطیب نماز جمعه تبریز به سیره مبارزاتی امام رضا علیه السلام اشاره کرد و افزود : ایشان در طول نوزده سال امامت خودشان در سخت ترین شرایط حکومت عباسی قرار داشت اما مبارزات فرهنگی و سیاسی ایشان باعث شد تا فرهنگ و آموزه های شیعی در سال های بعد از ایشان هم تداوم داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در بخش دیگری از خطبه ها با تاکید بر ضرورت تدبیر جدی شهراری برای حل مشکلات دست فروشان شهر تبریز گفت : یک و نیم سال قبل در خطبه های نماز جمعه و بعد از آن در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان به شهرداری تبریز برای ساماندهی و تعیین مکان مناسب دست فروشان تذکر دادم اما توجهی نشد.
امام جمعه تبریز ادامه داد : مسئولان شهرداری باید تدبیر جدی در این خصوص داشته باشند چرا که دست فروشان از طبقه پایین جامعه هستند و باید معاش آنها تامین شود اما در کنار این نباید در شهر سد معبر ایجاد کنند و با پهن کردن بساط جلوی مغازه ها به اصناف و بازاریان ضرر و آسیب برسانند از این رو تعیین محل مناسب و ساماندهی دست فروشان بسیار ضروری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)