• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۳۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۴
بین الملل » تحلیلی
جانسون در آینه رسانه های اروپا؛

واکنش منفی رسانه های اروپا به انتخاب جانسون

در پی انتخاب بوریس جانسون به سمت نخست وزیری انگلیس، رسانه های اروپایی با ترکیبی از "ناباوری، تمسخر و غصه" این خبر را بازتاب دادند.

واکنش منفی رسانه های اروپایی به انتخاب جانسونبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از لندن، در پی نخست وزیر شدن بوریس جانسون، رسانه های اروپایی با ترکیبی از "ناباوری، تمسخر و غصه" این خبر را بازتاب دادند.
تارنمای روزنامه ایندیپندنت با گردآوری این اخبار، مجموعه ای از آن ها را ارائه کرده است که در ادامه، اهم آن ها خواهد آمد.
روزنامه آیریش تایمز (Irish Times) در ایرلند نوشت: بهترین امید برای ایرلند، اروپا و مردم انگلیس این است که بوریس جانسون، تحت تاثیر سه بدترین ویژگی هایش، عمل خواهد کرد که بر پیشینه وی سایه انداخته اند: وی به هیچ یک از سخنانی که بر زبان می راند، اعتقادی ندارد؛ او شیفته قدرت است؛ جانسون برای دستیابی به قدرت، به نزدیک ترین افرادش هم خیانت می کند.
روزنامه دانمارکی پولیتیکن (Politiken) نوشت: همچون دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بوریس جانسون نیز در همه عمرش، با دروغ های بدون شرمساری و خودنمایی، راهش را ادامه داده است. سردبیر این روزنامه نوشته است: این که دلقکی همچون بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس شود نشان می دهد این کشور از زمان همه پرسی بر سر خروج از اتحادیه اروپا، برگزیت، تا چه اندازه سقوط کرده است. مردم انگلیس، لایق رهبری به مراتب بهترند اما اکنون یکی از بدترین گزینه ها، نخست وزیر انگلیس شده است. بوریس جانسون، تجلی بی عدالتی است که دستیابی مستهجن به قدرت را نمایش می دهد.
روزنامه بلژیکی فرانسوی زبان لو سواغ (Le Soir) با انتشار کاریکاتوری از بوریس جانسون، در حالی که گوی هایی با نوشته های "برگزیت"، "ایرلند"، "اسکاتلند" و "ایران" در دست دارد، کاریکاتور دونالد ترامپ را نیز چاپ کرد که برای جانسون، دست می زند در حالی که رهبران اروپایی، همچون آنگلا مرکل و امانوئل مکرون، بی تفاوت به نظر می رسند.
روزنامه فلمیش زبان بلژیک (زبان ناحیه‌ی فلاندر در بلژیک که با زبان هلندی از یک خانواده است) با نام دی مورگن (De Morgen) نوشت: اتحادیه اروپا، از آقای جانسون نمی ترسد.
به نوشته روزنامه آلمانی برلینر زایتونگ (Berliner Zeitung)، بوریس جانسون، مردم را گمراه و سرگردان و انگلیس را به سمت فاجعه سوق می دهد. این روزنامه می نویسد شرایط انگلیس در هم ریخته و بوریس جانسون، فقط برای یک کار مناسب است: همیشه وعده هایی به مردم می دهد که مردم مایلند بشنوند.
روزنامه دیتسایت (Die Zeit) آلمان نوشت: آقای جانسون، هیچ برنامه ای برای برگزیت ندارد و مشخص نیست آیا در پی جنگ با ایران است یا خیر.
مجله آلمانی اشپیگل (Der Spiegel) با انتشار عکس بوریس جانسون در صفحه نخست خود نوشت: دیوانه ای در انگلیس. دبیر سیاسی این نشریه نوشت شعار نخست وزیر جدید انگلیس باید "انگلیس را دوباره کوچک کنید"، باشد. وی می افزاید یک کشور مغرور، خود را کوتوله می سازد، خائنین و افراد عوام گرا، آن را می فروشند و "عده ای اندک"، بر سر برگزیت، به دست جانسون و شرکاء، فریب می خورند. بدین ترتیب، جامعه نابرابر انگلیس، نابرابرتر می شود.
به نوشته روزنامه فرانسوی فیگارو (Le Figaro)، مجموعه ای از چاله ها و خطرات بر سر راه بوریس جانسون وجود دارد.
روزنامه لیبراسیون فرانسه نیز با یادداشتی درباره بوریس جانسون نوشت: وی دلقک آینده ملکه انگلیس است. در حالی جانسون به بالاترین مقام اجرایی انگلیس دست می یابد که باید با شرکای اروپایی اش، به گفتگوهای دشواری دست بزند که در آن حالت، لوس بازی به درد نمی خورد.
روزنامه سوئیسی نویه زورچه زایتونگ (Neue Zurcher Zeitung) نوشت: شرایط برای نخست وزیر جدید انگلیس، راحت نخواهد بود. این روزنامه هشدار می دهد با وعده هایی که جانسون داد، راه برون رفتی وجود ندارد.
روزنامه اسپانیایی ال پائیس (El Pais) نوشت: گزافه گو ترین سیاستمدار انگلیسی در دهه های اخیر، سرنوشت این کشور را در دست گرفت. اکنون وی در موقعیتی قرار خواهد گرفت که اقداماتش، پیامدهای واقعی در بر خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)