• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۲۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳
بین الملل » مقاومت
گزارش شاخه نظامی جنبش؛

پیشرفتهای موشکی جنبش جهاد اسلامی فلسطین

مهندسان گردان‌های قدس توانسته اند کاتیوشا‌های موجود در دست این جنبش را ارتقا دهند و بهبود بخشند .

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، گردان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، گزارشی از مراحل ارتقای موشک‌های کاتیوشای ساخت مهندسان گردان‌های قدس را نشانگر پیشرفت چشمگیر مقاومت فلسطین در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی است منتشر کرد.
در این گزارش همراه با تصاویر که گردان‌های قدس منتشر کرده آمده است: این فیلم درباره مراحل ارتقای کاتیوشا‌های شاخه نظامی جهاد اسلامی است که برای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی ساخته شده است. مهندسان گردان‌های قدس توانسته اند این کاتیوشا‌ها را ارتقا دهند و بهبود بخشند و به شکل کنونی از آن‌ها بسازند.
مراحل ارتقای کاتیوشا‌ها به دست مهندسان گردان‌های قدس به شرح زیر است:
گردان‌های قدس برای نخستین بار، کاتیوشا را در تاریخ بیست و یکم ژانویه سال ۲۰۰۷ میلادی به کار گرفت و در پاسخ به جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان، ۱۰۰ فروند موشک کاتیوشا به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد.
شاخه نظامی جهاد اسلامی در سال ۲۰۱۱ میلادی موشک‌های گراد را که ازموشک‌های کاتیوشای قبلی ارتقا یافته‌تر بود و روی خودرو نصب می‌شود به کار گرفت و پنج فروند از این موشک‌ها را در نوامبر سال ۲۰۱۱ میلادی به مواضع صهیونیست‌ها و در پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها در ترور احمد شیخ خلیل فرمانده یگان مهندسی و ساخت گردان‌های قدس و نیز محمد عاشور، عبد الکریم شتات، باسم ابو العطا و حسن الخضری که در رفح به شهادت رسیدند، شلیک کرد.
گردان‌های قدس سپس از کاتیوشای دیگری در سال ۲۰۱۲ میلادی رونمایی کرد و در نبرد موسوم به مژده‌های پیروزی به کار گرفت و ویژگی آن نیز کارایی بیشتر است و پنج فروند از این موشک‌ها را به سوی شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین سپس کاتیوشای دیگری به نام سی هشت کا (C۸K) در سال ۲۰۱۲ میلادی ساخت. این برای نخستین بار در تاریخ مقاومت فلسطین بود که چنین موشکی ساخته شد و سه فروند از آن‌ها در دسامبر این سال به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک شد.
کاتیوشای ۱۰۷ نیز از دیگر کاتیوشا‌های ساخت گردان‌های قدس است که در نبرد موسوم به آسمان آبی به مواضع رژیم صهیونیستی شلیک شد.
بعد از کاتیوشای ۱۰۷ نوبت به کاتیوشای گراد زمینی رسید که شش فروند از این نوع موشک پیشرفته در ۲۰۱۲ میلادی به منطقه صهیونیست نشین بئر السبع در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی شلیک شد.
شاخه نظامی جهاد اسلامی از موشک‌های ۱۰۷ در نبرد ”شکستن سکوت“ در سال ۲۰۱۴ میلادی بهره گرفت و تعدادی از این موشک‌ها را به شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کرد که از شدیدترین نبرد‌ها و کوتاه‌ترین آن‌ها بود.
ابتکار‌های گردان‌های قدس با آغاز نبرد ”بنیان مرصوص“ در سال ۲۰۱۴ ادامه یافت و این شاخه نظامی از کاتیوشا‌های جدید و متنوعی که در آن‌ها تغییراتی ایجاد شده بود استفاده کرد. کاتیوشا‌های جدید قادرند همزان بیش از ۱۶ فروند موشک از روی خودرو‌ها شلیک شوند.
شاخه نظامی جهاد اسلامی در این نبرد بود که برای نخستین بار در تاریخ منازعه با دشمن صهیونیستی از کاتیوشای بزرگی که از زیر زمین شلیک می‌شود رونمایی و یک فروند موشک از نوع براق ۱۰۰ به شهر نتانیا شلیک کرد. برد این موشک نیز بیش از ۱۲۰ کیلومتر است.
گردان‌های قدس در تازه‌ترین نبرد که امسال رخ داد به خصوص در نبرد ”حمم البدر“ در توانایی موشکی خود به خصوص در کاتیوشا تغییرات ویژه‌ای ایجاد کرده و باعث حیرت شده چرا که فراتر از همه پیش بینی‌ها عمل کرد و بخشی از حرکت‌های غافلگیر کننده مقاومت را که باعث وحشت دشمن می‌شود به نمایش گذاشت و از کاتیوشا‌های بزرگی رونمایی کرد که قادرند کلاهک‌های بزرگی حمل کنند، اما اسم این کاتیوشا‌ها را افشا نکرد و با این موشک‌های جدید بندر اسدود و نیروگاه هسته‌ای دیمونا و فرودگاه بن گورین و پالایشگاه حیفا را آماج حملات خود قرار داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)