• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۸۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۱
اجتماعی » جامعه و شهری
نگاهی به چند خبر

افتتاح نمایشگاه ایثار و شهادت و رونمایی از کتاب «شکوه خاطرات»

نمایشگاه «ایثار و شهادت به روایت اسناد» به همت اداره کل پژوهش و اسناد معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور و با حضور سخنگوی دولت افتتاح شد

همایش تجلیل از خانواده‌های وزرای شهیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نمایشگاه «ایثار و شهادت به روایت اسناد» به همت اداره کل پژوهش و اسناد معاونت ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، با حضور علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت افتتاح شد.
سخنگوی دولت در مراسم رونمایی از کتاب «شکوه خاطرات» و افتتاحیه نمایشگاه ایثار و شهادت که با حضور جمعی از مدیران ارشد نهاد ریاست جمهوری و بنیاد شهید و امور ایثارگران در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و شهدای دولت، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اظهار داشت: هفته دولت برای بدنه دولت اهمیتی دوچندان دارد به ویژه در دولت تدبیر و امید که در این سال‌ها صدایش کم شنیده شد، در برابر ناملایمات ایستاد و فضایی را که در آن نقد وجود دارد، در کشور تثبیت کرد.
وی ادامه داد: امروز دولت در میانه میدان جنگ ایستاده و با تحمل شرایط سخت و خریدن تلخی‌ها به جان خود، در صدد حرکت روبه جلوی جامعه، خدمت به مردم و حراست از زندگی آنان است.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه تروریسم کور امروز به تروریسم اقتصادی آمریکا پیوسته و همواره علیه ملت ایران عمل میکند، گفت: تروریست‌ها شهیدان رجایی و باهنر را در آتش سوزاندند، اما نهاد دولت – ملت و جمهوریت ققنوس وار از دل این آتش بیرون آمد و ما ۴۰ سال است که حس خوب دولت –ملت را تجربه میکنیم.
ربیعی با بیان اینکه رجایی و باهنر هر دو به نفع همه بودند، علیه هیچ کس نبودند و مرز آن‌ها فقط خدا بود، خاطرنشان کرد: امروز ما نیازمند ثبت خاطرات هستیم و باید به فرزندان این سرزمین بگوییم که به نسل‌های قبل آن‌ها چه گذشته است. اگر ما این تاریخ را برای آن‌ها روایت نکنیم، دیگران برای ما و آن‌ها خاطره نویسی و خاطره گویی و جعل تاریخ میکنند.
وی ادامه داد: تلاش‌های بسیاری از سوی بدخواهان شده تا به دروغ بگویند انقلاب اسلامی ایران نه فرآیندی برخاسته از ملت که پروژ‌های بود که توسط بیگانگان به اجرا درآمد.
سخنگوی دولت رونمایی از کتاب «شکوه خاطرات» را اقدامی ارزشمند دانست و گفت:خاطرات «روحانی» راهنمای بخشی از تاریخ معاصر ما خواهد بود؛ خاطرات او به عنوان یک نیروی محوری و موثر پیش از پیروزی انقلاب، دوران پیروزی انقلاب و همچنین دوران دفاع مقدس بسیار ارزشمند است.
نمایشگاه «ایثار و شهادت به روایت اسناد» مجموعه‌ای از اسناد، نامه ها، پیام‌ها و احکام مسئولان نظام و دولتمردان در دوران پس از انقلاب و دفاع مقدس است که برای اولین بار در معرض دید عموم قرار میگیرد.
در این نمایشگاه یادگار‌هایی از شهیدان رجایی و باهنر، چمران، نامجو و فکوری و اسنادی از شهدای شاخص کشور نیز به نمایش درآمده است.
کتاب «شکوه خاطرات»، مجموع‌های از خاطرات حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در مورد ایثار و شهادت در دوران مبارزات انقلاب اسلامی، ایام پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس و پس از آن است.

 همایش تجلیل از خانواده‌های وزرای شهید 
همایش تجلیل از خانواده‌های شهدای کارمند و وزرای شهید با حضور فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.
به گزارش «ایثار»، همایش تجلیل از خانواده‌های شهدای کارمند و وزرای شهید به مناسبت فرارسیدن هفته دولت، با حضور سرهنگ فریبرز خزایی فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد، اعضای شورای مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرماندهان و بسیجیان وزارتخانه‌ها و ادارات در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد.
در این همایش، سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی گفت: در طول انقلاب اسلامی ایران، تاکنون حدود ۲۸ هزار شهید از کارمندان دولت، جان خود را در مسیر آرمان‌های انقلاب و کشور فدا کرده اند، در این میان، شهدایی از مدافع حرم نیز دیده میشوند که این مسئله بیانگر حضور و احساس مسئولیت کارمندان خدوم دولت در صحنه‌های مختلف مبارزه با جبهه کفر و الحاد است.
در ادامه این مراسم، سردار قاسم تقیزاده جانشین وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح سخنانی را پیرامون دستاورد‌های دفاعی و موشکی نیرو‌های مسلح بیان کرد و از تعدادی از خانواده‌های شهدای کارمند و وزرای شهید تجلیل شد.

 جانباز «علی محمد شکیبینژاد» به یاران شهیدش پیوست 
جانباز و آزاده سرافراز «علی محمد شکیبینژاد» پس از تحمل سال‌ها درد و رنج جراحات ناشی از جانبازی به همرزمان شهیدش پیوست.
به گزارش دفاع پرس؛ جانباز و آزاده سرافراز «علی محمد شکیبینژاد» از ایثارگران پیشکسوت استان البرز، صبح امروز پس از تحمل سال‌ها درد و رنج جراحات ناشی از جانبازی به همرزمان شهیدش پیوست.
آیین تشییع آن مرحوم صبح امروز در شاهین ویلای کرج برگزار و سپس در گلزار شهدای بهشت سکینه کرج به خاک سپرده شد.
همچنین مراسم نکوداشت آن جانباز عزیز امروز یکشنبه ۳ شهریور از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در مسجد حضرت ابوالفضل شاهین ویلا برگزار می‌شود.

 سرهنگ سعید ادیبی به یاران شهیدش پیوست 
سرهنگ سعید ادیبی، معاون اجرایی سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران و جانباز شیمیایی هشت سال دوران دفاع مقدس، دار فانی را وداع گفت.
سرهنگ سعید ادیبی، معاون اجرایی سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران و جانباز شیمیایی هشت سال دوران دفاع مقدس، شب گذشته (شنبه دوم شهریور) دار فانی را وداع گفت و به همرزمان شهیدش پیوست.
مرحوم سعید ادیبی که فرماندهی سپاه ناحیه حضرت عبدالعظیم (ع) را در کارنامه خود دارد از خادمان بازسازی سامرا بود. او در سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر بر اثر حمله شیمیایی رژیم بعث عراق، به درجه جانبازی رسید و بعد از تحمل ۳۶ سال رنج جانبازی شب گذشته درگذشت.
مراسم تشییع پیکر سعید ادیبی، فردا (دوشنبه چهارم شهریور) ساعت ۱۰ صبح از مقابل سپاه حضرت سید الشهدا (ع) واقع در شهر ری آغاز میشود و به سمت حرم حضرت عبدالعظیم (ع) ادامه پیدا خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)