• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۸۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۶
اقتصادی » صنعت
در حوزه واردات و صادرات؛

تشکیل کمیته‌ای برای رفع مشکلات صنعت طلا

نشست تدوین سند راهبردی صنعت طلا و فلزات گرانبها برگزار شد.

تشکیل کمیته‌ای برای رفع مشکلات صنعت طلابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صنعت​، معدن و تجارت؛ ​نشست تدوین سند راهبردی صنعت طلا و فلزات گرانبها با حضور رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت و معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

در این نشست نمایندگانی از تشکل‌های تخصصی، برخی تولیدکنندگان، طراحان و دست اندرکاران زنجیره تولید نیز حضور داشتند و از یوهانس برگمایر «دبیرکل سازمان جهانی بسته بندی (WPO)» برای موضوع طراحی بسته بندی طلا، جواهر و فلزات گرانبها دعوت به عمل آمده بود.
در این نشست که در دفتر معاونت امور صنایع وزارت صمت برگزار شد، درباره سند راهبردی صنعت طلا و فلزات گرانبها با راهبرد کلی تولید ۵۰۰ تنی، صادرات ۲۰درصدی و اشتغالزایی جدید برای ۱۰۰ هزار نفر تا افق ۱۴۰۴ بحث و تبادل نظر شد.
آقای مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت در این جلسه با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت از صنعت فلزات گرانبها از تشکیل کمیته مشترک با حضور نمایندگانی از گمرک و بانک مرکزی، دفتر مقررات صادرات و واردات برای تسهیل فرآیند واردات مواد اولیه به کشور خبر داد و گفت: با شکل گیری این کمیته، چالش‌های موجود این صنعت بررسی و تمهیداتی برای تسهیل روند ورود مواد اولیه در نظر گرفته خواهد شد.
وی با اشاره به تدوین پیش نویس اولیه سند توسعه صنعت فلزات گرانبها تصریح کرد: متن تهیه شده نیازمند بازنگری است لذا ضروری است سند راهبردی با رویکرد‌های ارتقا وضعیت و توسعه صنعت طلا و جواهر و فلزات گرانبها با همکاری اتاق بازرگانی و اصناف تدوین شود که به عنوان چشم انداز توسعه این صنعت قابلیت اجرایی داشته باشد.
لزوم استفاده از مشاوره نخبگان در تنظیم سند راهبردی صنعت طلا و فلزات گرانبها
آقای صادقی نیارکی با تأکید بر اینکه روی تدوین بند‌های سند راهبردی صنعت طلا و فلزات گرانبها باید بیشتر کار شود، تصریح کرد: در این زمینه از مشاوره نخبگان و کسانی که در تنظیم این گونه سند‌های راهبردی دارای تجربه و دانش هستند، استفاده کنید.
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت ادامه داد: این سند باید سندی منسجم و دربرگیرنده راهبرد، الزامات و اقدامات اجرایی مورد نیاز باشد.
ضرورت همگرایی و هم افزایی برای ارایه سند راهبردی
همچنین آقای علی آقا محمدی «رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام» در این جلسه با بیان ضرورت همگرایی برای ارایه یک مدل مناسب در تدوین سند راهبردی صنعت طلا و فلزات گرانبها، گفت: ارتقای وضعیت در این صنعت، یک کار جهادی محسوب می‌شود.
وی با تأکید بر هماهنگی و هم افزایی با اتحادیه‌های استانی، اضافه کرد: موضوع پنجره واحد در صدور مجوزات لازم و خوشه بندی و بسته بندی در این زمینه مهم و حایز اهمیت است که باید پیگیری شود.
آقای محمدرضا سپهری معاون وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با معرفی سازمان جهانی بسته بندی (WPO) گفت: ایران اکنون عضو این سازمان است و اتحادیه‌ها و تشکل‌های حوزه طلا، جواهر و فلزات گرانبها را باید به این سازمان جهانی وصل کنیم.
وی با بیان اینکه WPO در حوزه ارایه طرح‌های نوآورانه بسته بندی و آموزش به صنعت طلا و جواهر و فلزات گرانبهای کشور کمک می‌کند، افزود: WPO سالانه نمایشگاه و مسابقات ویژه‌ای در این حوزه دارد که شرکت‌های ایرانی در کنار همکاری‌های فنی می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند.
همچنین یوهانس برگمایر «دبیرکل سازمان جهانی بسته بندی (WPO)» در این نشست با بیان اینکه اتحادیه‌ها و تشکل‌های طلا و جواهر و فلزات گرانبها از طریق انستیتو می‌توانند با WPO مرتبط باشند، گفت: صنعت طلا و جواهر در حوزه بسته بندی به ارایه مدل‌های تطبیقی دیگر کشور‌ها بیش از موضوعات ابتدایی‌تر مانند آموزش نیاز دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)