• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سرتیپ حاتمی:

ارزش امنیت بسیار بالاتر از بهای آنست

وزیر دفاع: ارزش استقرار و پایداری امنیت همه‌جانبه بسیار بالاتر از بهایی است که صرف آن می‌کنیم چرا که همه پیشرفت‌ها، دستاورد‌ها و آرامش ملت در بستر" امنیت" معنا پیدا می‌کند.

ارزش امنیت بسیار بالاتر از بهای آنستبه گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، نشست تخصصی بررسی اصلاحات ساختاری بودجه سال ۱۳۹۹ کشور با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع، حجت الاسلام و المسلمین آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، دکتر غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، معاونین وزیر دفاع و مدیران عامل سازمان‌های تابعه وزارت دفاع در سازمان صنایع دفاع برگزار شد.
وزیر دفاع در این نشست تخصصی با تقدیر از اهتمام مجلس شورای اسلامی نسبت به موضوع «دفاع و امنیت» و حمایت از نیرو‌های مسلح گفت: وضعیت امروز ما به لحاظ نوع تهدیدات به‌گونه‌ای است که باید تقویت بنیه دفاعی کشور استمرار و تداوم یابد.
وی با بیان اینکه ما امروز درگیر جنگ و تهاجم مستقیم در ابعاد مختلف علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هستیم گفت: اگر توان دفاعی نظام اسلامی به این حد از بازدارنگی فعال و اقتدار نرسیده بود، بی تردید زمینه‌های تهدید‌های نظامی به وجود می‌آمد.
امیر سرتیپ حاتمی افزود: نیرو‌های مسلح با اشراف کامل اطلاعاتی و عملیاتی خود کلیه تحرکات دشمنان را لحظه به لحظه رصد و کنترل می‌کنند وضروری است متناسب با تهدیدات احتمالی، تسلیحات و تجهیزات دفاعی خود را با مدیریت بودجه و اعتبارات دفاعی در وضعیت کارآمدی قرار دهیم.
وی تصریح کرد: ارزش استقرار و پایداری امنیت همه جانبه بسیار بالاتر از بهایی است که صرف آن می‌کنیم چرا که پیشرفت‌ها، دستاورد‌ها و آرامش و اطمینان خاطر یک ملت در بستر" امنیت " معنا و مفهوم می‌یابد.
وزیر دفاع با اشاره به سرمایه‌های انسانی متخصص صنعت دفاعی در تولید محصولات دفاعی گفت: دانشمندان و نخبگان وزارت دفاع با ساخت تسلیحات متنوع نظامی و پشتیبانی همه جانبه از نیرو‌های مسلح مقتدر و پر افتخار اعم از ارتش، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی، کشور را از وابستگی در زمینه تامین تسلیحات دفاعی بی‌نیاز کردند و بر این اساس شایسته است وضعیت معیشت و افزایش بودجه طرح حکمت نیرو‌های مسلح به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار گیرد و امیدواریم مجلس نیز در ادامه کار دولت به این مهم توجه ویژه داشته باشد.
امیر سرتیپ حاتمی تصریح کرد: با پیگیری و تعامل، علاوه‌بر افزایش ۱۵ درصد حقوق و مزایا‌ی کارکنان نیرو‌های مسلح در سال ۱۳۹۹، کسری اعتبارات حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان لشکری در بودجه تامین و پیش بینی شده است.
وزیر دفاع با اشاره به تحریم‌های همه جانبه دشمن در طول ۴ دهه عمر پر برکت نظام اسلامی، افزود: پیشرفت‌ها و دستاورد‌های حوزه دفاعی و حفظ اقتدار و بازدارندگی دفاعی در شرایطی حاصل شده است که با وجود همه محدودیت ها، نسبت به هزینه‌های نظامی سایر کشور‌های منطقه بسیار پائین‌تر بوده است.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه اقتدار امروز ایران اسلامی مرهون خون پاک شهدا و رزمندگانی است که جانانه در مقابل دشمن قسم خورده ایستادگی کردند تا ما امروز در امنیت و آسایش زندگی کنیم گفت: رزمندگان دوران دفاع مقدس نیرو‌های مسلح عموماً بازنشسته امروز هستند و این درحالی است که این افراد حق ایثارگری خود را تا کنون دریافت نکرده‌اند و موکداً انتظار داریم این مهم در بودجه سال ۹۹ کشور لحاظ شود.
غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همواره در خصوص بودجه نیرو‌های مسلح و تقویت بنیه دفاعی کشور تأکید داشته اند گفت: توجه به نیرو‌های مسلح در مجلس، همواره در اولویت اول است.
وی با تأکید بر اینکه امنیت اساسی‌ترین نیاز هر جامعه‌ای محسوب می‌شود گفت: ما در مجلس نیز همواره براین موضوع تأکید داشته‌ایم، چرا که نظام دفاعی و امنیت ایران اسلامی در گرو اقتدار و قدرت نیرو‌های مسلح است.
در ادامه این نشست سردار رضا طلائی نیک معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع با تشکر از اقدامات مجلس شورای اسلامی در خصوص همکاری و تعامل سازنده وزارت دفاع و نیرو‌های مسلح اظهار داشت: بررسی بودجه دفاعی از چند منظر گذشته، حال و آینده و همچنین با توجه به روند اصلاحات ساختاری قابل بررسی و بازنگری است.
وی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد با توجه به رویکرد تشدید تحریم‌ها و شناسایی تهدید‌ها و نیاز‌های ضروری بخش دفاع، پیشنهاد‌های کارشناسی و تخصصی خود را در موضوع تخصیص بودجه به مجلس ارائه کنیم.
سردار طلایی نیک فاصله گرفتن از درآمد‌های نفتی را یکی از رویکرد‌های مهم عنوان کرد و گفت: ما نیز در وزارت دفاع تمام تلاش خود را برای بازنگری در نظام بودجه‌ای متناسب با شرایط امروز به کار خواهیم بست و در این مسیر متناسب با سیاست‌های کلان ملی برای حفظ و ارتقاء قدرت دفاعی اقدام می‌کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)