• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۸۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴
اجتماعی » جامعه و شهری
حاشیه صد و هشتاد و سومین جلسه شورای شهر

لزوم همکاری وزارت صمت برای خرید اتوبوس و واگن مترو

رئیس شورای اسلامی شهر تهران : وزارت صمت به تعهدات خود برای تولید و خرید اتوبوس و واگن مترو عمل کند.

لزوم همکاری وزارت صمت برای خرید اتوبوس و واگن متروبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن هاشمی رفسنجانی در حاشیه صد و هشتاد و سومین جلسه شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا امروز هیچ کدام از اعضای شورا در خصوص آلودگی هوا تذکر نداده اند، گفت: تقریبا همه اعضا در تذکرات خود به موضوع آلودگی هوا اشاره کردند و تذکر من به عنوان رئیس شورا نیز در خصوص آلودگی هوا بود و به نظر می‌رسد شما به محتوای تذکرات گوش نداده اید و وقتی رئیس تذکر می‌دهد انگار شورا در این خصوص تذکر داده و اظهارنظر کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که برای مهار آلودگی هوا چه باید کرد، توضیح داد: برنامه‌ای در شبکه افق در این رابطه داشتم و به طور مفصل دلایل آلودگی هوا و این را که کدام بخش حاکمیتی و کدام دولتی است و شورای شهر و شهرداری چه اختیاراتی در این خصوص دارند، تشریح کردم.
رییس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نمایشگاهی در حال برگزاری است، در حالی که آلودگی هوا به دلیل ترافیک در این منطقه بالاست، اضافه کرد: اینکه کدام فعالیت‌ها در زمان آلودگی هوا ادامه داشته باشد و کدام متوقف شود، باید در کمیته اضطرار که توسط استانداری برگزار می‌شود، مشخص شود. من به عنوان رئیس شورا حتی نمی‌توانم به دلیل آلودگی هوا صحن شورا را تعطیل کنم، بنابراین تصمیم گیری در خصوص فعالیت‌ها بر عهده کمیته اضطرار است.
هاشمی در واکنش به اینکه شهردار تهران اعلام کرده است شاخص آلودگی هوا اگر به ۲۰۰ می‌رسید باید شهر را تخلیه می‌کردند، اضافه کرد: شب گذشته شاخص از عدد ۱۸۷ بالاتر نرفت. آلودگی هوا مشکلی است که همان طور که گفتم باید توسط همه نهاد‌های حاکمیتی و دولتی حل شود.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص جزئیات تفاهم نامه بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران و بی اطلاعی بسیاری از اعضای شورا از مفاد این تفاهم نامه افزود: شهردار تهران موضوع واگذاری زمین‌های بنیاد به شهرداری را در جلسه هم اندیشی مطرح کرده بود که با مخالفت برخی از اعضا از جمله رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی روبرو شد.
هاشمی تاکید کرد: من نیز با این واگذاری مخالف هستم، زیرا برای گرفتن ساختمان‌هایی که امکانات مناسبی ندارند نباید املاک مناسب خود را واگذار کنیم. گمان می‌کنم دلیل علاقه مندی آقای حناچی برای گرفتن زمین‌های بنیاد، یکپارچه کردن زمین‌های اراضی عباس آباد است. این زمین‌ها در مجاورت مصلی قرار دارند و مناسب بلندمرتبه سازی نیستند.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری موظف نیست شورا را در جریان تفاهم نامه‌های خود قرار دهد، گفت: میان شورا و شهرداری اختلاف افکنی نکنید.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به تکرار پرسش خبرنگاران در خصوص راهکار‌های مدیریت شهری برای کاهش آلودگی هوا عنوان کرد: متأسفانه سخنان من کوتاه می‌شود و بخش‌هایی را که مربوط به انتقاد از دولت است پخش می‌کنند و بخش‌های دیگر را نه، بنابراین ترجیح می‌دهم کمتر در این خصوص صحبت کنم، اما برای کاهش آلودگی هوا وظایفی برای دستگاه‌های حاکمیتی و دولت وجود دارد که باید هر دو به وظایف خود عمل کنند.
وی ادامه داد: به طور مثال یکی از منشأ‌های آلودگی هوا سوختی است که در دستگاه‌های حرارتی استفاده می‌شود یا تصمیم در خصوص اینکه خودرویی که بالای ۱۰ لیتر سوخت مصرف می‌کند در کشور تولید نشود یا تولید برق از نیروی گاز و ارائه برق به شهر‌هایی که از لحاظ آلودگی دچار مشکل حاد هستند.
وی با بیان اینکه باید وزارت کشور، بانک مرکزی، صندوق توسعه ملی و سازمان برنامه و بودجه که به موضوع اختصاص اعتبار به حمل و نقل عمومی مرتبط هستند، از این بخش حمایت کنند، افزود: وزارت صمت که در تولید و خرید اتوبوس‌ها و واگن‌ها نقش دارد به وظایف خود عمل کند. اگر تهران ۹ هزار اتوبوس، ۳ هزار واگن و ۴۵۶ کیلومتر مترو داشت، مشکلاتش در حوزه حمل و نقل به شدت کاهش پیدا می‌کرد. در حال حاضر این ظرفیت نصف است که از نیمی از همین ظرفیت نیز استفاده نمی‌شود.
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه باید در خصوص کاهش آلودگی هوا تصمیم حاکمیتی گرفته شود، گفت: وضعیت هوا افتضاح است و باید تصمیم جدی در خصوص اجرای وظایف نهاد‌های مختلف در این رابطه گرفته شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین برای ساخت شبکه تصفیه فاضلاب
فردا، آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
پیروزی آویژه صنعت مشهد مقابل علوب آمل
معرفی قهرمانان موتورسواری سوپر اندرو ایران
تعیین تکلیف ۲ هزار و ۱۵۷ پرونده مسن در نیمه نخست امسال در گلستان
حلقه‌های معرفت، سپر بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تنش آبی بزرگترین چالش شبستر
برخورد دو خودرو سواری ، هفت زن را راهی بیمارستان کرد
اعزام ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شازندی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح و بهره برداری از ۳۵۰ طرح محرومیت زدایی در استان اصفهان در هفته بسیج
مهلت استعفای داوطلبان شورا‌های روستا تا ۳۰ آبان
برگزاری نماز وحدت بخش جمعه در کردستان
تیم ملی کبدی بانوان ایران عازم بنگلادش می‌شود
هم‌صدایی مردم در انتظار رحمت آسمانی
خسارات همکاری ترامپ با اسراییل در حمله به ایران باید اخذ شود
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در سمنان
آغاز ساخت ۲ مدرسه در صدرا
نتایج هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال بانوان
احداث سد آبریز مطالبه به حق مردم شهرستان‌های کهگیلویه و چرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)