• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۷۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴
بین الملل » مقاومت
درخشش توان دفاعی ایران

بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور

اکثر رسانه‌های خبری جهان، در مدار زمین قرار گرفتن نخستین ماهواره نظامی ایران را دستاوردی بزرگ ارزیابی کردند.

بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ اکثر رسانه های خبری مهم جهان همچون رویترز، فرانس پرس، روسیه الیوم، یورونیوز، نیویورک تایمز، الجزیره،  قرار گرفتن اولین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران در مدار زمین را به طور گسترده پوشش دادند و آن را دستاورد بزرگی برای ایران ارزیابی کردند.

واکنش ترامپ
به گزارش پایگاه اینترنتی کاخ سفید؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره قرار گرفتن ماهواره نظامی ایران در مدار زمین گفت: ما از نزدیک آن‌ها را زیر نظر داریم.
 
آمریکا ارسال ماهواره نظامی از سوی ایران را موفقیت آمیز ارزیابی کرد
به گزارش شبکه خبری سی ان ان؛ دو مقام وزارت دفاع آمریکا تائید کردند ارزیابی آمریکا نشان می‌دهد، ایران چهارشنبه برای اولین بار با موفقیت ماهواره نظامی خود را به مدار پرتاب کرده است.
سی ان ان نوشت: این اقدام، یک گام مهم در برنامه فضایی ایران است.
بازتاب گسترده پرتاپ ماهواره نظامی ایران به فضا در ایتالیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از رم، خبرگزاری رسمی ایتالیا « آنسا» در گزارشی با عنوان «پرتاب اولین ماهواره نظامی ایران » ، تارنمای روزنامه لاستامپا در گزارشی با عنوان «ویروس کرونا جلودار سپاه پاسداران نیست : ایران اولین ماهواره نظامی خود را به هوا پرتاب کرد »، تارنمای روزنامه ایل مساجرو در گزارشی با عنوان «اولین ماهواره نظامی ایران به هوا پرتاب شد»، تارنمای خبری اسپوتنیک ایتالیا در گزارش دیگری با عنوان « ایران ماهواره نظامی نور را به هوا پرتاب کرد»، تارنمای خبری تی جی کام در گزارشی با عنوان « پرتاب اولین ماهواره نظامی ایران به هوا»، با مضامین مشابه نوشتند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که نخستین ماهواره نظامی ساخت داخل کشور را با موفقیت به هوا پرتاب کرده است. در تارنمای سپاه پاسداران به نام سپاه نیوز آمده است که ماهواره نور از از پایگاه قاصد واقع در کویر مرکزی ایران با موفقیت به هوا پرتاب شد و در مداری به فاصله 425 کیلومتر از زمین قرار گرفت.

در همین حال تارنمای روزنامه پرشمارگان لارپوبلیکا نیز در گزارشی به قلم وینچنزو نیگرو با عنوان « ایران اولین ماهواره نظامی خود را پرتاب کرد» نوشت : پرتاب موفقیت آمیز اولین ماهواره نظامی ایران، بلافاصله به عامل جدیدی در تنش بین ایران و امریکا و رقابت با کشورهای عرب خلیج فارس تبدیل شده است. این موفقیت به فاصله دو ماه از شکست در پرتاب ماهواره ظفر به دست آمده و جزئیات تکنولوژیک ماهواره سه مرحله ای نور، نشان دهنده پیشرفت سپاه پاسداران در پیشبرد فناوری موشکی، به ویژه بالیستیکی و مورد مناقشه با امریکاست. 

بازتاب گسترده پرتاب ماهواره نظامی ایران در رسانه های منطقه بالکان
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سارایوو تلویزیون‌ها و خبرگزاری‌های دولتی و خصوصی منطقه بالکان پرتاب نخستین ماهواره نظامی ایران را پوشش داده و نوشتند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای نخستین بار در تاریخ این کشور ماهواره نظامی را به مدار زمین پرتاب کرد. نام این ماهواره نور است و امروز صبح با موفقیت پرتاب شد. بسیاری از این رسانه‌ها در بخشی از خبر خود به این موضوع نیز اشاره کردند: این پرتاب در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها میان تهران و واشنگتن بخاطر فروپاشی توافق هسته‌ای و ترور ژنرال قاسم سلیمانی در ژانویه سال جاری رخ داده است.
یکی از کاربران سایت کلیکس سارایوو در کامنتی زیر خبر مربوط به پرتاب ماهواره نظامی ایران نوشته است: جالب است که در ۵۰ سال گذشته پرتاب چنین موشک‌هایی، همیشه عاملی برای تجلیل از علم و دستاورد‌های تمدن بشری بوده که آمریکایی‌ها به آن افتخار می‌ کردند، اما امروزه وقتی ایران همین کار‌ها را انجام می‌دهد، به ناگهان "تهدیدی برای دنیا" محسوب شده و باید به هر قیمتی آن را خنثی نمایند!

المیادین: تبدیل شدن ایران به قدرتی جهانی
شبکه المیادین، ضمن بازتاب خبر پرتاب ماهواره سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فضا تاکید کرد: ایران نه تنها قدرت منطقه‌ای است بلکه به قدرتی جهانی تبدیل شده است.
ملحم ریا مدیر دفتر المیادین در تهران در گزارش خود درباره پرتاب ماهواره نور گفت: ماهواره نور نخستین ماهواره‌ای است که جمهوری اسلامی ایران با اهداف نظامی به فضا پرتاب می‌کند. ماهواره نور در مدار خود که در فاصله ۴۲۵ کیلومتری زمین است با موفقیت قرار گرفت. موشکی (ماهواره بر) که این ماهواره را پرتاب کرد قاصد نام دارد که با سوخت‌های جامد و مایع شلیک می‌شود. این فناوری موشک‌های دور برد است که سپاه پاسداران ایران واقعا در این زمینه دستاورد‌های خوبی داشته است. این دستاورد جدید از دو نظر بسیار مهم است یکی در زمینه نظامی و یکی در زمینه فضایی؛ اولا این موشک دستاوردی فضایی است، زیرا این ماهواره از فناوری‌های بسیار پیشرفته‌ای برخوردار است و می‌تواند دید عادی و حرارتی داشته باشد و به آسانی تماس برقرار کند. همچنین می‌تواند مراکز نظامی را به صورت ایمن با یکدیگر متصل کند. همچنین این ماهواره می‌تواند پایگاه‌های نظامی را مشخص کند. درست است که سوخت موشک پرتاب کننده این ماهواره شبیه به موشک‌های بالستیک دوربرد است، اما فناوری‌های استفاده شده در موشک‌هایی که با آن ماهواره پرتاب می‌شود بسیار پیچیده است و فناوری این نوع موشک‌ها از موشک‌های بالستیک حامل کلاهک‌های جنگی و نظامی پیچیده‌تر است.
این فناوری‌ها صد در صد ایرانی و بومی است. ماهواره نیز بومی و صد در صد ساخت ایران است تجربه‌های ایران در این زمینه بسیار خوب است.
ثانیا این ماهواره همچنین یک دستاورد نظامی بسیار مهم است، زیرا این ماهواره می‌تواند قدرت دفاعی ایران را افزایش دهد به ویژه در زمینه جنگ سایبری و جنگ از راه دور و کنترل پهپادها، این ماهواره دفاع نظامی ایران را تقویت خواهد کرد. تاکنون ایران پهپاد‌ها را از طریق رادار‌ها هدایت می‌کرد، اما هم اکنون از طریق ماهواره نظامی نور می‌تواند مسافت‌های بسیار دور را تحت کنترل داشته باشد؛ بنابراین ماهواره نور یک دستاورد جدید است که به دستاورد‌های سپاه پاسداران افزوده می‌شود و در چهل و یکمین سالگرد تاسیس سپاه رسانه‌ای می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
المنار :پرتاب موفقیت آمیز اولین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی به فضا
نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران صبح امروز، اولین ماهواره نظامی ایران را با موفقیت پرتاب کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، خبرگزاری سپاه نیوز اعلام کرد، ماهواره نظامی «نور 1» در مداری که 425 کیلومتر از سطح زمین فاصله دارد قرار گرفته است.
این خبرگزاری افزود این ماهواره نظامی با ماهواره بر قاصد در دو مرحله از کویر مرکزی ایران پرتاب شد.
این دستاورد، اقدامی بزرگ در زمینه فضا برای جمهوری اسلامی به شمار می آید.
در همین زمینه امام سید علی خامنه ای از تلاشها و عملکرد نیروهای سپاه پاسداران اسلامی تشکر و تقدیر کردند.
سپاه نیوز اشاره کرد سردار سرتیپ محمد شیرازی رئیس دفتر نظامی فرمانده معظم کل قوا در تماس تلفنی با سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پیام رهبر عظیم الشان انقلاب و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) به مناسبت روز تاسیس سپاه را به وی ابلاغ کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
اسپوتنیک: سپاه پاسداران نخستین ماهواره نظامی خود را با موفقیت وارد مدار کرد
 
این ماهواره که ”نور“ نام دارد به وسیله یک ماهواره بر دو مرحله‌ای به نام قاصد در مداری واقع در ۴۲۵ کیلومتری بالای سطح زمین قرار گرفته است.
پرتاب این ماهواره که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد، پس از آن صورت می‌گیرد که امیر حاتمی وزیر دفاع ایران در ماه فوریه اتهامات مطرح شده از سوی آمریکا را مبنی بر اینکه این ماهواره بر‌ها می‌توانند به موشک‌های نظامی تبدیل شوند و اینکه پرتاب ناموفق ماهواره ظفر بخشی از برنامه موشکی ایران بوده است، رد کرده بود.

خبرگزاری فرانسه :ایران با موفقیت ماهواره نظامی به فضا پرتاب کرد
خبرگزاری فرانسه گزارش داد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد با موفقیت توانسته است نخستین ماهواره نظامی این کشور را روز چهارشنبه پرتاب کند.
بر اساس این گزارش, پرتاب ماهواره در زمان وقوع تنش های جدید با نیروهای آمریکایی در خلیج (فارس) انجام شد.
در این گزارش آمده است این ماهواره که "نور" نام دارد از پرتاب کننده (لانچر) دو مرحله ای قاصد در بیابان مرکزی -سرزمین وسیعی در فلات مرکزی ایران- پرتاب شد.
 
ای پی: خودداری مقامات آمریکایی از مصاحبه درباره این موفقیت ایران
 
 ایران نخستین ماهواره نظامی خود را  با موفقیت وارد مدار زمین کرد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرتاب این ماهواره را «موفقیت آمیز» توصیف کرد.
وزارت دفاع و وزارت امور خارجه آمریکا به درخواست آسوشیتدپرس برای اظهار نظر در مورد این اقدام ایران پاسخ ندادند.
آمریکا ادعا می کند پرتاب های ماهواره ای ایران ناقض یکی از قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل است، قطعنامه ای که از ایران می خواهد هیچ فعالیتی در زمینه موشک های بالستیکی که قادر به حمل سلاح هسته ای هستند، انجام ندهد.
ایران از دیرباز اعلام کرده است به دنبال سلاح هسته ای نیست و پرتاب های ماهواره ای و آزمایش های موشکی اش دارای ابعاد نظامی نیست.
 
شین هوا: سپاه پاسداران نخستین ماهواره نظامی خود را با موفقیت پرتاب کرد

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز چهارشنبه نخستین ماهواره نظامی ایران را با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
در این گزارش آمده است: ”ماهواره نور با ماهواره بر قاصد از منطقه کویری مرکز کشور توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرتاب شد و با موفقیت در مدار ۴۲۵ کیلومتری قرار گرفت“.
ایرنا همچنین تصویری منتشر کرد که ماهواره بر قاصد را در منطقه کویری مرکز ایران، آماده پرتاب ماهواره نشان می‌دهد.
در بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر شد آمده است پرتاب نخستین ماهواره نظامی ایران دستاوردی بزرگ است و عصر جدیدی را در بخض فضایی ایران ایجاد می‌کند“.
نخستین ماهواره ساخت ایران به نام امید در سال ۲۰۰۹ به فضا پرتاب شد.
ایران نخستین بایو-کپسول خود حامل چند جاندار را در فوریه سال ۲۰۱۰ به وسیله ماهواره بر کاوشگر-۳ به فضا پرتاب کرد.
 
الجزیره انگلیسی: پرتاب نخستین ماهواره نظامی ایران به فضا
به گزارش الجزیره انگلیسی‏‏، ایران اعلام کرد نخستین ماهواره نظامی خود را به فضا پرتاب کرده و در مدار قرار داده است‎‏، اقدامی که ممکن است موجب تشدید تنش‌ها با آمریکا شود.
زین بصراوی، خبرنگار الجزیره در تهران، در گزارشی در این باره گفت: چیزی که ما می‌دانیم این است که بر اساس اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران‏، این نخستین ماهواره نظامی آن هاست که به فضا پرتاب شده است و نام آن ”نور ۱“ است. این ماهواره در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفته است. این نصف فاصله نخستین ماهواره‌ای است که روسیه به فضا پرتاب کرد و نامش اسپوتنیک بود. اکنون ما می‌دانیم که ایران در نخستین دهه‌های این قرن‏، موشک‌های ماهواره بر لازم برای پرتاب ماهواره به فضا را تولید کرده است. آن‌ها در سال ۲۰۰۹ به این توانمندی دست یافتند و از آن زمان، تعداد زیادی ماهواره به فضا پرتاب کرده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

پایگاه اطلاع رسانی الغد عراق : دستاورد بزرگ ایران 

پایگاه اطلاع رسانی الغد عراق هم امروز نوشت: اولین ماهواره نظامی ایران توسط سپاه پاسداران با موفقیت در مدار زمین قرار گرفت. 
این پایگاه اطلاع رسانی با اشاره به اینکه این ماهواره توسط موشک حمل کننده قاصد بر روی مدار زمین قرار گرفته است ، افزود: موشک قاصد از بیابان های مرکز ایران پرتاب شده است . 
الغد اضافه کرد: این دستاوردی بزرگ برای ایران در زمینه موشکی ایران است. 

شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق : اثبات مجدد توانایی بالای ایران در زمینه موشکی  

شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق نیز با بازتاب این موفقیت بزرگ گزارش داد که با قرار گرفتن این ماهواره نظامی ایران بر روی مدار زمین ، این کشور به موفقیت بزرگی دست یافت که نشاندهنده توانایی این کشور در زمینه موشکی است.  

تارنمای روزنامه النشره لبنان: این پرتاب بزرگ 

تارنمای روزنامه النشره لبنان نیز با اشاره به اینکه اولین ماهواره نظامی ایران در مدار زمین قرار گرفت، اضافه کرد: این ماهواره نظامی توسط موشک حمل کننده قاصد که ساخت ایران است در ۲ مرحله پرتاب شد و در فاصله ۴۲۵ متری بر روی مدار زمین قرار گرفت. 
روزنامه برخط السیاسه لبنان نیز با انتشار خبر موفقیت آمیز پرتاب موشک ماهواره بر قاصد در بیابان های مرکزی ایران نوشت: بر اساس اعلام سپاه پاسداران با پرتاب این موشک ماهواره نور ۱ با موفقیت در مدار زمین قرار گرفته و در حال چرخش بر روی این مدار است.  

فرانس 24 : پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نظامی نور

شبکه خبری فرانس ۲۴ هم در بخش عربی خود خبری از پرتاب موشک ماهواره بر قاصد توسط سپاه پاسداران اعلام و اضافه کرد که بنا بر اعلام مقامات سپاه ، این موشک حامل ماهواره نور  با موفقیت در مدار زمین قرار گرفته است. 
این شبکه خبری اضافه کرد : آمریکا ایران را متهم کرده است که از برنامه پرتاب ماهواره به مدار زمین به عنوان پوششی برای توسعه صنایع موشکی استفاده می کند.

روزنامه‌های الشرق و الوطن قطر: ماموریت موفیت آمیز ماهواره نور ۱

روزنامه های برخط الشرق و الوطن قطر هم با اشاره به پرتاب موشک ماهواره‌ بر قاصد از داخل ایران از موفقیت آمیز بودن ماموریت این موشک در  قرار دادن ماهواره نور ۱ بر مدار زمین خبر دادند.

تارنمای خبری  الان کویت : پیروزی در عرصه ی پرتاب ماهواره

تارنمای خبری "  الان " کویت نیز در خصوص پرتاب موشک ماهواره بر قاصد و قرار گرفتن ماهواره نور  بر روی مدار زمین نوشت : این موضوع قابل توجه است چرا که ایران در دوره اخیر از عدم موفقیت پرتاب ماهواره رنج می برد که آخرین مورد آن در مرداد سال گذشته و هنگامی بود که یک موشک در مرکز فضایی امام خمینی در شمال ایران پیش از پرتاب منفجر شد.

بازتاب گسترده پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور ایران در رسانه های ترکیه

پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور جمهوری اسلامی ایران توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عناوین اصلی رسانه های ترکیه، قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، وبگاه سی ان ان ترک نوشت: ایران اعلام کرد ماهواره نور به عنوان نخستین ماهواره نظامی ایران صبح امروز با موفقیت توسط سپاه پاسداران این کشور با ماهواره بر دو مرحله ای قاصد۲ از کویر مرکزی ایران پرتاب شد و در ۴۲۵ کیلومتری مدار زمین قرار گرفت.
وبگاه خبر هفت ترکیه نوشت: ایران‌ نخستین ماهواره نظامی خود را توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
وبگاه اینترنتی تلویزیون ان تی وی در گزارشی نوشت : ماهواره نور بعنوان نخستین ماهواره نظامی ایران صبح امروز از ماهواره‌ بر قاصد از کویر مرکزی ایران توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موفقیت پرتاب شد و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت.
وبگاه روزنامه حریت هم نوشت: نخستین ماهواره نظامی ایران که بامداد امروز از پایگاهی در کویر مرکزی ایران توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موفقیت به فضا پرتاب شد در مدار قرار گرفت.
وبگاه سون خبر هم ‌نوشت : ایران از پرتاب موفقیت آمیز نخستین ماهواره نظامی خود موسوم به نور-۱به فضا خبر داد و اعلام کرد این ماهواره که توسط نیروی سپاه پاسداران پرتاب شد در مدار زمین قرار گرفت .
وبگاه اینترنتی تلویزیون آ خبر نیز نوشت : ایران اعلام کرد نخستین ماهواره نظامی اش که صبح امروز توسط سپاه پاسداران از منطقه ای در کویر مرکزی با موفقیت به فضا پرتاب شد در ارتفاع ۴۲۵ کیلومتری زمین در مدار قرار گرفت.
چند پایگاه اینترنتی دیگر ترکیه از جمله روزنامه ملیت، سون دقیقه، اردو و راست خبر هم گزارش پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور ایران را باز نشر داده اند.
تیتر اصلی رسانه های ترکیه
 

صدای افغان :درخشش توان نظامی ایران 

صدای افغان نیز در سایت خبری خود چنین نوشت : پرتاب موفقیت آمیز نخستین ماهواره چند منظوره ایران با کاربرد دفاعی درخششی در عرصه نظامی ایران بشمار می رود .

نخستین ماهواره چند منظوره جمهوری اسلامی ایران که کاربرد دفاعی هم دارد، موفقیت آمیز در مدار زمین قرار گرفته است.

این اقدام دست‌آوردی بزرگ و تحولی نوین در عرصه فضایی برای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

 

آلبوم تصویری ؛ تیتر اول رسانه های مکتوب جهان ۱

بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور
 
آلبوم تصویری ؛ تیتر اول رسانه های مکتوب جهان 2
بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور بازتاب جهانی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور

 

این خبر در حال تکمیل است... 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)