• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۲۲۴۰
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی
فرمانده یگان هوا ناجا

شهدای خلبان ناجا از بهترین و زبده ترین نیروهای ما بودند

فرمانده یگان هوا ناجا گفت: قبل از آغاز مراسم تشییع پیکر شهدای خلبان تمام مبادی ستاد فرماندهی هوا ناجا ضدعفونی شد.

تشییع پیکر شهدای خلبان هوا ناجابه گزارش خبرگزاري صدا وسيما به نقل از  پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "محمد نیک نژاد" در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری پلیس، گفت: شهید عزیز سرگرد" علی عیدی" از استاد خلبان های خبره ما در یگان هوا ناجا بود که به صورت دائم در هر لحظه از شبانه روز در خدمت نیروی انتظامی بود.
وی افزود: در هر شبانه روز که این شهید را برای انجام ماموریت هایش فرا می خواندیم ، وی بدون کوچکترین عذر و بهانه ای در ماموریت ها حاضر می شد و با تلاش خود وظایفی را که برعهده داشت به نحو احسن انجام می داد.
سرهنگ نیک نژاد ادامه داد : زمانی که ماموریت اخیر به وی ابلاغ شد او بلافاصله در محل حاضر و به منطقه ماموریتی اعزام و در برگشت دچار سانحه هوایی شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
فرمانده یگان هوا ناجا با بیان اینکه شهید "عیدی" متولد شهر کرمانشاه است ، بیان کرد : وی از یک خانواده متدین، ولایی و پای کار نظام و دفاع از ارزش های جمهوری اسلامی متولد و رشد کرد.
وی افزود: زبان من از بیان ویژگی ها و خصلت های این شهید والامقام قاصر است هر چه درباره او بگوییم کم است خداوند این دو را گلچین کرده و آنها را از ما گرفت.
سرهنگ نیک نژاد با بیان اینکه شهید اسلامی متولد شهرستان تربت حیدریه است، اظهار کرد: ایشان با تلاش و پشتکاری که داشتند در نیروی انتظامی استخدام شدند و برای سپری کردن دوره های آموزش خلبانی به استان اصفهان اعزام شد و پس از آموزش خلبانی به هواپیمایی ناجا مراجعه کرد و با تلاش و جدیت در کارهایش توانست مدرک خلبان یکمی را اخذ کند.
وی افزود: این دو خلبان شهید به دلیل اینکه از نیروهای مختصص و کاربلد ما بودند از آنها در این ماموریت استفاده کردیم که متاسفانه در مسیر بازگشت دچار سانحه هوایی شدند و به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.
فرمانده یگان هوا ناجا با اشاره به اینکه قبل از برگزاری مراسم تمام نقاط مدنظر ما در محل ضدعفونی شد، خاطر نشان کرد: از ساعات ابتدایی امروز تحت تدبیر و وجود شرایط کرونایی در کشور ، اقدامات پیشگیرانه از قبیل ضدعفونی کردن محل های ترددی این مراسم صورت گرفت.
به گفته این مقام انتظامی، پیکر شهدای خلبان برای خاکسپاری به زادگاهشان منتقل شد.
در ادامه همسر شهید خلبان امیر اسلامی ملکی اظهار کرد: همسرم همواره این نکته را می گفت که من مدیون مردم کشورو سازمانم هستم و آرزو دارم که بتوانم دینم را به این مردم اداء کنم.
 
تشییع پیکر شهدای خلبان هوا ناجا
مراسم تشییع پیکر شهدای خلبان ناجا در ستاد فرماندهی هوا ناجا برگزار شد.
سردار محمد شرفی؛ جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا به همراه سردار "محمد زارعی"؛ معاون نیروی انسانی ناجا در مراسم تشییع پیکر شهدای یگان هوا ناجا شرکت کردند.
سردار شرفی در حاشیه این مراسم گفت: از طرف فرمانده ناجا، شهادت این دو بزرگوار عزیز را به ساحت مقدس امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری و همچنین به همسنگران و خانواده محترمشان تسلیت و تبریک عرض می‌کنم.
وی افزود: از فرمانده یگان هواپیمایی ناجا و کسانی که برای برگزاری این مراسم باشکوه زحمت کشیده اند تشکر و قدردانی می‌کنم.
این مقام عالی انتظامی با بیان اینکه نیروی انتظامی به لحاظ وظیفه ذاتی خود مسئولیت تامین نظم و امنیت در جامعه را بر عهده دارد، اظهار داشت: ماموران نیروی انتظامی، مسئولیت‌های گوناگونی را در سنگر‌های مختلف و با لباس و رویکرد‌های خاص را بر عهده دارد و در راستای انجام ماموریت هایشان همواره در حال تلاش و جانفشانی هستند.
وی افزود: عده‌ای از ماموران پلیس با لباس مرزبانی از مرز‌های کشور حراست می‌کنند، عده‌ای دیگر نیز با لباس سفید خود تحت عنوان پلیس راهور در حوزه ترافیکی با برقراری نظم و امنیت در جاده‌های کشور نسبت به ماموریت‌های خود اقدام می‌کنند.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا ادامه داد: عده‌ای دیگر از ماموران ناجا در قالب پلیس‌های امنیت عمومی، امنیت اقتصادی، پیشگیری، مبارزه با مواد مخدر و ... از جان، مال و ناموس این مرز و بوم حفاظت می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: ماموران یگان هواپیمایی ناجا با انگیزه و سخت کوشی در همه یگان‌های نیروی انتظامی در حال ایفای نقش و انجام ماموریت‌های محوله هستند.
سردار شرفی تصریح کرد: افسران یگان هواپیمایی ناجا در کنار نیروی مرزبانی به مبارزه با مواد مخدر و سوداگران مرگ می‌پردازند و در برخی نقاط نیز به کمک نیروی راهور و در بعضی موارد نیز ماموریت‌های رزمی، شناسایی و آموزشی را انجام می‌دهند.
وی افزود: از لحاظ ماموریت‌های پشتیبانی و آموزشی افسران یگان هواپیمایی ناجا تحت عنوان "امداد و نجات" به کمک هموطنان ما در زمان وقوع حوادثی مانند وقوع سیل، زلزله و ... که جان آن‌ها به خطر می‌افتد، می‌شتابند.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه افسران هوایی به لحاظ ریسک پذیری همدل در کنار هم هستند، گفت: آموزش از اولویت‌های اصلی این یگان به شمار می‌آید؛ کار گروهی و هم راستا در اولویت‌های سازمانی توسط افسران یگان هواپیمایی ناجا در حال انجام است و این افراد برای تحقق مقررات سازمان و اهداف مدنظر به ایفای وظایف خود می‌پردازند.
سردار شرفی با بیان اینکه ما شهدا را از دست نداده ایم بلکه آن‌ها را به دست آورده ایم، گفت: امروز اگر مراسم تشییع پیکر این دو شهید مظلومانه برگزار می‌شود به دلیل شرایط خاص کشور و جامعه است این عزیزان در راه خدا و برای انجام ماموریت پرواز کردند.
مراسم تشییع پیکر شهیدان خلبان سرگرد "علی عیدی" و شهید خلبان سروان" امیر اسلامی ملکی" با حضور خانواده هایشان و همسنگرانشان برگزار شد.
پیکر شهید خلبان "اسلامی ملکی" به استان خراسان رضوی و در شهر تربت حیدریه و همچنین پیکر شهید خلبان " عیدی" به استان کرمانشاه برای خاکسپاری منتقل شد.
سوم اردیبهشت ماه هواپیمای این دو شهید حین برگشت از ماموریت به تهران دچار سانحه هوایی شد و سقوط کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)