• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۸۳۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
بین الملل » اروپا
در پی شیوع کرونا

بیکاری بیش از شش میلیون نفر در انگلیس

وزیر دارایی انگلیس اعلام کرد نزدیک به شش میلیون و سیصد هزار نفر از شهروندان انگلیسی به علت بحران کووید ۱۹ و پیامد‌های ناشی از آن به طور موقت بیکار شده اند.

بیکاری بیش از شش میلیون نفر در انگلیس   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از لندن، ریشی سوناک وزیر دارایی انگلیس اعلام کرد نزدیک به شش میلیون و سیصد هزار نفر از شهروندان انگلیسی به علت بحران کووید ۱۹ و پیامد‌های ناشی از آن به طور موقت بیکار شده و از کمک‌های مالی اضطراری دولت انگلیس که برای مقابله با بحران کرونا در نظر گرفته شده است، استفاده کرده اند.
طبق آمار رسمی که مقامات انگلیس منتشر کرده اند، این رقم تقریبا یک پنجم جمعیت فعال انگلیس را که بالغ بر سی و چهار میلیون نفر برآورد می‌شود، تشکیل می‌دهد. در مجموع هشتصد هزار شرکت کوچک و بزرگ در انگلیس از کمک‌های مالی دولت استفاده کرده اند تا مجبور نشوند در دوره بحران کووید ۱۹ نیرو‌های کار خود را اخراج کنند.
 وزیر دارایی انگلیس اذعان کرد که حمایت از کسب و کار‌های آسیب دیده به علت بحران کرونا، فشار شدیدی به دولت وارد می‌کند، اما کمک‌های دولت به مشاغل فعلا ادامه خواهد یافت. دولت انگلیس اعلام کرده است تا پایان ژوئن پرداخت هشتاد درصد از دستمزد‌های تا دو هزار و پانصد پوند را بر عهده می‌گیرد.
 
سفیر چین: انتقاد‌های انگلیس روابط دو کشور را به خطر می‌اندازد
سفیر چین در انگلیس روز سه شنبه اعلام کرد سیاستمداران انگلیسی که خواستار تغییر در روابط با چین شده اند، ارتباط میان دو کشور را در معرض خطر قرار می‌دهند.
به گزارش بلومبرگ، لیو شیائومینگ Liu Xiaoming سفیر چین در انگلیس در یک کنفرانس ویدئویی اعلام کرد لفاظی‌ها علیه چین خطر تضعیف همبستگی بین المللی برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا را به همراه دارد.
وی افزود: «متاسفانه برخی از سیاستمداران در انگلیس به ذهنیت جنگ سرد برای مقایسه چین با اتحاد جماهیر شوری عادت کرده و خواستار بازنگری در روابط چین و انگلیس اند. آنان حتی خواستار جنگ سرد جدید هستند.»
اظهارات سفیر چین هشداری سربسته به محافظه کاران ارشد از جمله دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس است. دومینیک راب ماه گذشته اعلام کرد پس از همه گیری ویروس کرونا، تجارت با چین ممکن است مثل همیشه نباشد.
منتقدان بر شفاف نبودن گزارش چین از موارد اولیه آلودگی به ویروس کرونا در این کشور متمرکز شده اند.
 
ویرجین آتلانتیک از تعدیل ۳۰۰۰ نیروی خود خبر داد
شرکت هواپیمایی ویرجین آتلانتیک در انگلیس از تعدیل بیش از ۳۰۰۰ نیرو در این شرکت و توقف فعالیت در فرودگاه گاتویک خبر داد.
به گزارش بی بی سی، این اطلاعیه تکان دهنده درحالی منتشر شد که بریتیش ایرویز نیز احتمال پایان فعالیتش را در فرودگاه گاتویک رد نکرده است.
درحالی که همه گیری کرونا باعث شده سفر‌های جهانی عملا متوقف شود، بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی بشدت با بحران مواجه شده اند.
شرکت هواپیمایی ویرجین آتلانتیک هم اکنون حدود ۱۰ هزار نیرو دارد.
 
افزایش تلفات کرونا در خانه‌های سالمندان 
بر اساس آمار جدیدی که دفتر آمار ملی انگلیس منتشر کرده، مرگ ناشی از آلودگی به ویروس کرونا در خانه سالمندان انگلیس و ولز ظرف یک هفته دو برابر شده و به ۵ هزار و ۸۹۰ مورد رسیده است.
این آمار هفته منتهی به ۲۴ آوریل (۵ اسفند) را شامل می‌شود که شمار تلفات در مقایسه با هفته قبل از آن دو برابر بیشتر شده است.
شمار جان باختگان بر اثر کرونا در خانه‌های سالمندان تا ۲۴ آوریل در انگلیس و ولز، ۵ هزار و ۸۹۰ مورد ثبت شده که بیشتر از رقم حدود سه هزار نفری در هفته پیش از آن است.
 
هشدار درباره تحویل ماسک و گان غیرقابل استفاده 
ایندیپندنت نوشت: درحالی که پزشکان درباره کمبود ماسک جراحی هشدار می‌دهند، کارشناسان نگران تجهیزات غیراستانداردی هستند که در بیمارستان‌های انگلیس توزیع شده است.
همزمان با کمبود شدید دستگاه‌های تنفس مصنوعی پیشرفته و تجهیزات محافظت شخصی برای کارکنان بیمارستان‌های سرویس سلامت همگانی انگلیس که در درمان بیماران مبتلا به کرونا مشارکت دارند، ماسک‌ها و گان‌هایی به این بیمارستان‌ها تحویل داده شده است که همگی غیرقابل استفاده و غیراستاندارد هستند.
براساس گزارش ها، این تجهیزات محافظت شخصی، حداقل استاندارد‌های لازم را برای استفاده در بیمارستان‌ها نیز ندارند.
براساس اطلاعاتی که دراختیار روزنامه ایندیپندنت قرار گرفته است، بسیاری از ماسک‌ها و گان‌هایی که آخر هفته به بیمارستان‌ها تحویل داده شده است، در برابر رطوبت مقاوم نیستند و در نتیجه نمی‌توان از آن‌ها برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بهتره به تعداد بیکاران در ایران بپردازید نمیدونم چرا همش خودتون رو با آمریکا و انگلیس مقایسه میکنید
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)