• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۹۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۹
بین الملل » آمریکا
در واکنش به تهدید ترامپ

شهردار سیاتل تهدید ترامپ را غیرقانونی توصیف کرد

شهردار سیاتل در واکنش به اظهارات ترامپ در تهدید به مداخله برای کنترل اوضاع در سیاتل گفت: آنچه ما را بهت زده می‌کند این است که رئیس جمهور تصویر صحیح از وضعیت شهر ما ارائه نمی‌کند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، شهردار سیاتل تهدید ترامپ را غیرقانونی توصیف کرد.
جِنی دورکان در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تهدید به مداخله برای کنترل اوضاع در شهر سیاتل گفت: آنچه ما را بهت زده می‌کند این است که رئیس جمهور (ترامپ) تصویر صحیح و درستی از وضعیت شهر ما ارائه نمی‌کند.

وی افزود: ما چهار محله سیاهپوست نشین در سیاتل داریم که تصاویر آن را دیده اید. وضعیت این محله‌ها شبیه فضای جشن سیاهپوستان است و نه اینکه لازم باشد ارتش اوضاع را در کنترل خود بگیرد. در این محله‌ها حکومت نظامی نداریم. ما در تلاش هستیم تا از برقراری نظم اطمینان حاصل کنیم. در پاسخ به صحبت‌های رئیس جمهور باید عرض کنم هیچ تهدیدی متوجه عموم مردم نیست. البته ما مسائل را به صورت جدی دنبال می‌کنیم و با صاحبان کسب و کار‌ها تعامل داریم. تهدید رئیس جمهور (ترامپ) غیرقانونی و برخلاف قانون اساسی کشور است. اینکه وی تصور کند می‌تواند چنین مطالبی را در پیام‌های توئیتری خود بیان کند بدون آنکه این سخنانش پیامدی نداشته باشد، اشتباه است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اذعان به نژادپرست بودن حاکمیت آمریکا
شبکه تلویزیونی سی ان ان در ابتدای گفتگوی با شهردار سیاتل اعلام کرد، می‌خواهیم با شهردار سیاتل صحبت کنیم که با رئیس جمهور (ترامپ) سرشاخ شده و به او گفته است که اول به مشکلاتش خودش بپردازد! جِنی دورکان شهردار سیاتل است. ما نمی‌خواهیم درباره وضعیت میدانی شهر سیاتل به شهردار چیزی بگوییم. اما از منظر تصویری که از این شهر برای مردم آمریکا به نظر می‌رسد و آنگونه رئیس جمهور (ترامپ) آن را توصیف می‌کند شما کفایت اداره امور را ندارید و قادر نیستید خیابان‌های شهر خودتان را کنترل کنید. آیا این انتقاد درست است؟
مجری شبکه در ادامه این گفتگو پرسید: سخنی که درمقابل صحبت شما می‌توان گفت این است که افراد مذکور ساختمان‌های شهری را تصرف نمی‌کنند چه برسد به پاسگاه پلیس و نابود کردن آن (اما در شهر سیاتل این اتفاق رخ داده است). آن‌ها با این کار خود، کنترل شهری را کاملا به سخره گرفته اند. آیا با این اوصاف، معتقدید بر شهر خودتان کنترل دارید؟ و آیا می‌توانید این خیابان‌ها را پاکسازی کنید؟ آیا این کار را می‌کنید؟
شهردار سیاتل در پاسخ گفت: بله ما کنترل داریم. رئیس پلیس با فرماندهان پلیس امروز جلسه داشت و به بررسی و ارزیابی طرح‌های عملیاتی پرداخت. شاهد آن هستیم که این منطقه، در شب‌های متوالی محل درگیری نیرو‌های پلیس با معترضان بوده است. ما خواستار کاستن از تنش‌ها بودیم. به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه برای انجام دادن این کار بازگشایی خیابان‌ها است. البته این کار با عواقبی ازجمله جمع کردن چیز‌های ارزشمند از این ساختمان‌ها همراه بود. ما اطمینان حاصل خواهیم کرد که همه جای سیاتل امن باشد. ما مسئله امنیت عمومی را جدی می‌گیریم. توصیفی که رئیس جمهور (از وضع سیاتل) ارائه کرده است نه تنها نادرست است بلکه حتی اگر هم درست باشد، داروی تجویزی او اشتباه است! نباید به فکر مسلط شدن (بر خیابانها) بود (همانطور که ترامپ گفته است). ما در این وضعیت قرار گرفته ایم، زیرا ملت آمریکا، شاهد قتل آقای فلوید بوده است. این رویداد شبیه کبریتی بود که در سراسر کشور، ​ آتش روشن کرد. باید این مسئله را بپذیریم و اذعان کنیم که در کشورمان، نظامی داریم که بر نژادپرستی گسترده مبتنی شده است. ما باید قطعات این نظام را یکی پس از دیگری برچینیم. ما باید جوامع سیاهپوستان و جوامع رنگین پوستان را توانمند کنیم. ما باید در بخش سلامت و امنیت و آموزش آن‌ها و فرصت برای آنها، سرمایه گذاری کنیم.
مجری شبکه در ادامه پرسید: نقیض دیگری که برای سخنان شما از جانب رئیس جمهور و بسیاری از افراد دارای گرایش‌های راستی (جمهوریخواهان) می‌توان مطرح شود این است که دورکین فردی دموکرات است و او با این وضع (آشوب در سیاتل) مشکلی ندارد، زیرا عاملان این کارها، از هم حزبی‌های خود او و هرج و مرج طلبان چپگرا و تندرو‌ها هستند و به همین علت، به آن‌ها اجازه داده است تا در خیابان‌ها آزادانه حرکت کنند. در این اقدامات، به ندرت می‌توان سیاهپوست یا آمریکایی آفریقایی تبار را در خیابان‌ها (سیاتل) دید بلکه این وضع ناشی از اقدامات جریان افراطی چپگرا است که شهر را به آشوب کشانده است و به نظر می‌رسد شما با این مسئله مشکلی ندارید؟
شهردار سیاتل در پاسخ گفت: همانطور که می‌دانید بنده در شهر سیاتل، دادستان بودم. در دوران مسئولیتم در مقام دادستان، ما درباره انواع افراد خلافکار از جمله گروه‌های شبه نظامی و شبکه‌های قاچاق مواد مخدر، ​هرج و مرج طلبان و امثال آن‌ها تحقیق کردیم و آن‌ها را تحت پیگرد قرار دادیم. ما رویکردی درخصوص امنیت عمومی داریم. در زمان مسئولیتم این کار را انجام دادیم. اولویت اول همه شهر‌های آمریکا، محافظت از حق تصریح شده در متمم نخست قانون اساسی آمریکاست. کشور ما زاییده تظاهرات است. حق تجمع و حق تظاهرات و حق به چالش کشیدن دولت به هنگام اقدام اشتباه، ازجمله اساسی‌ترین حقوق ما در قانون اساسی کشورمان است. به همین علت است که این مسئله به صورت متمم نخست قانون اساسی آمده است. بنده در مقام شهردار این شهر، هرکاری که بتوانم انجام می‌دهم تا از این حق محافظت کنم و درکنار آن، امنیت عمومی را به صورتی متوازن تامین کنم. بنده نه تنها فکر می‌کنم ما می‌توانیم این کار را توامان انجام دهیم بلکه معتقدم باید این دو کار را به صورت همزمان انجام دهیم.
مجری شبکه در ادامه پرسید: پاسخ شما به سخن رئیس جمهور (ترامپ) چیست که با شفقت تسلط پیدا کنید؟ او می‌گوید اگر شما قوی باشید و نه اینکه ضعیف باشید، حل مشکلات شهرتان آسان است. شما در پاسخ به این سخن گفتید که (جناب ترامپ!) اگر می‌خواهی کمک کنی، به پناهگاه خودت برو! این کلمات، تند بود.
شهردار سیاتل در پاسخ گفت: یادتان باشد آخرین باری که با شما صحبت کردم موضوع صحبت ما درباره بیماری همه گیر (کووید-۱۹) بود. بنده واقعا مشتاق آن بودم که کاخ سفید حتی شده یک چیز مثبت به ما بدهد اعم از آنکه درباره آن بحران عمومی (کرونا) باشد یا بحران عمومی که درخصوص نژادپرستی گسترده در کشور داریم. ما به رئیس جمهوری نیاز داریم که (با مردم) تعامل داشته باشد و مردم را دور هم جمع کند و آن‌ها را درمان کند. درخصوص ویروس کرونا به فردی نیاز داریم که به معنای واقعی کلمه مردم را درمان کند بطوریکه به بنده در مقام شهردار یک شهر، ظرفیت تست بدهد که نیاز دارم، دارو‌هایی بدهد که بتوانیم این بیماری را درمان کنیم، واکنسی ساخته شود که کاملا ایمن و برای مردم کاملا رایگان باشد. بنده برای پرستاران و آتشنشان‌های شهرم، تجهیزات محافظت فردی می‌خواهم. اما بجای دریافت این امکانات، بنده همه جای دنیا را گشته ام تا بتوانم این تجهیزات را داشته باشم تا بتوانم تست و درمان را برای مردم سیاتل تامین کنم. با این اوصاف، ​به رئیس جمهور می‌گویم که اگر می‌خواهید برای مردم آمریکا کار خوبی انجام دهید، انجام دادن کار‌های خوب برای آمریکا را شروع کنید. می‌دانیم که شاهد خیز مجدد این بیماری خواهیم بود. این رئیس جمهور (ترامپ) در این مبارزه (ضد کرونا) نیست بلکه بجای این کار می‌خواهد دعوای دیگری شروع کند.
مجری شبکه در ادامه پرسید: چرا رئیس جمهور درباره تسلط (برخیابانها) در مواجهه با اتفاقات جاری سخن می‌گوید که نه تنها در شهر شما بلکه درشهر‌های دیگری رخ می‌دهد. به نظر شما، او (ترامپ) با این سخن به دنبال چیست؟
شهردار سیاتل در پاسخ گفت: به نظرم این سخن،  نشان دهنده فقدان کامل شناخت از مسائل و علت حضور مردم در خیابان‌ها است. مردم در خیابان‌ها هستند تا با نظام سلطه مبارزه کنند. اما او (ترامپ) این مسئله را نمی‌فهمد. پاسخ او همواره پاسخی تند و شدید و نظامی گونه است. اما او در این مسیر به نظامیان نیز احترام نمی‌گذارد. این نکته را می‌توان به روشنی از صف ژنرال‌هایی متوجه شد که صف کشیده و با سخنان او مخالفت کرده اند. با همه این اوصاف، به نظرم او (ترامپ) به این علت از تسلط (بر معترضان در خیابانها) سخن می‌گوید که اصلا و اصلا از اتفاقات جاری در آمریکا هیچ درکی ندارد. او از روی استیصال در تلاش است تا دعوا‌های قدیمی و اختلاف‌های قدیمی را شروع کند که سبب به قدرت رسیدن او شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)