• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۰۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
زالی

برای کاهش ابتلا به کرونا حتما از ماسک استفاده شود

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: با توجه به اینکه امکان رعایت دقیق فاصله گذاری اجتماعی در استان تهران وجود ندارد استفاده از ماسک بهترین و تنها راه حل محسوب می‌شود.

برای کاهش ابتلا به کرونا حتما از ماسک استفاده شوددکتر علیرضا زالی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در آیین رونمایی ۳۰ دستاورد مقابله با کرونا در برج فناور دانشگاه صنعتی امیرکبیر، درباره تصمیمات ستاد مقابله با کرونا کلان شهر تهران برای پیشگیری از افزایش آمار‌های ابتلا به بیماری کووید ۱۹، افزود: با توجه به بازگشایی که در تهران در اداره‌های مختلف رخ داده است، هم اکنون شاهد کاهش شاخص رعایت فاصله گذاری اجتماعی از ۶۲ درصد در ۱۰ روز گذشته به ۱۱ درصد هستیم که نتیجه آن افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در استان است.
فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران افزود: اولین بحث این است که ما نقاط داغ از نظر گسترش این بیماری را شناسایی کنیم و تمهیدات را برای حوزه‌های پیشگیری و کاهش خطر و مخاطرات در این مناطق داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ایمن سازی فضا‌هایی که افراد مشارکت زیادی در آن دارند، عملاً​ امکان اجرای فاصله گذاری اجتماعی در آن اماکن نیست، گفت: تنها راهبردی که جهت پیشگیری از این ویروس باقی می‌ماند استفاده از ماسک است.
دکتر زالی افزود: در چنین شرایطی که نمی‌توانیم از فاصله گذاری اجتماعی بهره لازم را ببریم استفاده از ماسک می‌تواند به صورت قابل توجهی میزان سرایت را کم کند.
فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: اگر دو فردی در یک فضای مسقف هر دو از ماسک استفاده کنند اقبال انتقال بیماری از یکی از آن‌ها که واجد ویروس باشد به کمتر از ۵ درصد کاهش می‌یابد.
وی افزود:، اما اگر هر دو طرف از ماسک استفاده نکنند و یکی از آن‌ها حامل این بیماری باشد شانس این بیماری به بالای ۹۰ درصد افزایش می‌رسد، بنابراین همان طوری که سازمان بهداشت جهانی در دو روز اخیر اعلام کرده و توصیه کرده است که برای جا‌هایی که به هر دلیلی مسائل اقتصادی، کسب و کار مشکلات تجمع وجود دارد و امکان رعایت دقیق فاصله گذاری اجتماعی وجود ندارد، بنابراین استفاده از ماسک تنها راه حل محسوب می‌شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در فضا‌هایی مانند اداره‌ها و همچنین پیشخوان‌های مختلف که حضور افراد الزامی است فضا‌های آن اماکن باید تا حدی ایمن سازی و ویروس زدایی لحظه‌ای توسط دستگاه‌ها انجام شود.
فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران همچنین با اشاره به سومین راهبرد برای مقابله و پیشگیری با این ویروس، گفت:​ مهمترین بحث در راستای پیشگیری و مقابله با این ویروس، توجه و اهمیت رعایت افراد پرخطر مانند افراد مسن و افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند و افرادی است که در مشاغلی حضور دارند که باید خارج از خانه فعالیت داشته باشند.
دکتر زالی تصریح کرد: سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده این افراد باید در بیرون از منزل توجه ویژه‌ای به رعایت دقیق فاصله گذاری اجتماعی داشته باشند و البته ما ایزولاسیون و راهبرد ماندن در منزل را به همه آحاد اجتماع و شهروندان توصیه می‌کنیم و همین موضوع می‌تواند میزان مرگ و میر را کاهش دهد.

 

بیشتر بخوانید......

توجه به خرد علمی جوانان مهمترین درس ویروس کرونا

https://www.iribnews.ir/00BUzt

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)