• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۸۰۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵
اقتصادی » صنعت
در نشست خبری مطرح شد

۲۰۰ طرح ملی بزرگ در کشور با دانش بومی در حال اجراست

معاون وزير صمت: ۲۰۰ طرح ملی بزرگ در کشور با دانش بومی و فناوری داخلی در حال اجراست که در قالب پویشی هر هفته چند تا از آن‌ها به بهره برداری می‌رسد.

۲۰۰ طرح ملی بزرگ در کشور با دانش بومی در حال اجراستبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، برات قبادیان در نشست خبری امروز در جمع خبرنگاران، افزود: در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی کشور ۱۷۰ هزار میلیارد تومان برای این طرح‌ها سرمایه گذاری شده است.
وی گفت: طرحی برای بومی سازی محصولات فناورانه اجرا کردیم که بر اساس آن بخشی از محصولات فناورانه را که وارد می‌کنیم وزارت صنعت، معدن و تجارت از دو سال قبل در نظر گرفت این محصولات را بومی سازی کند.
معاون آموزشی پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: طرحی که برای بومی سازی اجرا کردیم حدود ۴۲ تا ۴۳ میلیارد دلار در سال ۹۷ و ۹۸ ارز از کشور خارج شد که در بخش صمت تنها در سال ۹۷ هشت و سه دهم میلیارد دلار ارز از کشور خارج شد که محصولاتی وارد شوند، این رقم برای هزار و ۴۶۰ محصولی بود که پیشتر وارد می‌شد و ما توانستیم آن را بومی سازی کنیم.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت گفت: طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ)، که با هدف دانش بنیان شدن بنگاه‌ها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقاء سطح مهارت فارغ التحصیلان مشمول خدمت سربازی، ‏ظرفیت سازی اشتغال از طریق خلق ارزش افزوده جدید، تأمین اشتغال زایی و پایدار از طریق معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت کلید خورد.
وی افزود: این طرح در سه بخش برای دانش آموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی خود را در بنگاه‌های اقتصادی بگذرانند، دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تمایل دارند پایان نامه‌های خود را به صورت مسئله محور انجام دهند و اعضاء هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی که مایلند در قالب طرح پسا دکترای صنعتی، فرصت مطالعاتی در بنگاه‌های صنعتی و معدنی، طرح‌های مستقل یا مشترک فعالیت کنند، اجرا می‌شود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: زیرساخت‌های طرح «تاپ» در دو سال گذشته آماده شد و پارسال به صورت آزمایشی به اجرا درامد و امسال در سطح وسیع در حال اجراست.
قبادیان گفت: ایجاد و تقویت ارتباط و تعامل بین صنعت و دانشگاه، ایجاد تحرک در طرف تقاضای فناوری، جهت دهی و هدایت پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی و ارتقای سطح مهارت دانشجویان و سربازان تحصیل کرده ازجمله اهداف این طرح به شمار می‌رود.
وی اجرای طرح «تاپ» را برنامه متحول کننده برای ایجاد هماهنگی میان دانشگاه و صنعت توصیف کرد و افزود: این طرح دارای دو بخش است، بخش اول درباره تقاضا است در این بخش همه بنگاه‌های صنعتی، معدنی و تجاری که تقاضا و نیاز فناورانه دارند، نیاز‌های خود را در این سامانه ثبت می‌کنند. بخش دوم نیز مربوط به عرضه از سوی دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی است.
آقای قبادیان گفت: در سال ۹۸ و ۹۹ هدف گذاری کردیم ۱۷ هزار و ۱۷۷ بنگاه صنعتی معدنی و تجاری ثبت نام کنند تا امروز ۱۰ هزار و ۳۰۰ بنگاه صنعتی، معدنی و تجاری ثبت نام کردند بنابراین تا این مرحله از طرح ۶۰ درصد پیشرفت داشته ایم.
وی افزود: درطرح‌های ثبت نامی هشت هزار و ۵۸۹ هدف گذاری داشتیم که سه هزار و ۴۲۲ طرح تعریف شده است.
قبادیان افزود: در سامانه تاپ در بخش عرصه ۵۱۱ دانشجو ۵۵۳ استاد و ۱۳۶ سرباز ثبت نام کردند.
معاون آموزشی پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برای ۲۰۰ سرباز تاپ از ستاد کل نیرو‌های مسلح مجوز گرفتیم که آن‌ها منابع انسانی نخبه‌ای هستند که از ابتدای سربازی خود را در واحد‌های طراحی شرکت‌ها و واحد‌های تجاری صنعتی که به دنبال کالای دانشی هستند دوره سربازی خود را طی می‌کنند.
آقای قبادیان افزود: این تعداد دو سال تجربه کسب می‌کنند و کار یاد می‌گیرند و از طرفی در کار‌های نوآورانه و خلاقانه به واحد‌های صنعتی کمک می‌کنند و در نهایت یا جذب این واحد‌ها می‌شوند و یا کارگاه‌هایی مستقل ایجاد می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تیم‌های خراسان رضوی در مرحله دوم لیگ نوجوانان بسکتبال کشور
پیش‌بینی تولید ۷ میلیون تن کنسانتره مس در اردبیل
توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی در هرمزگان
زنجان میزبان اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور
انتقال آب از جنوب به تهران را تکذیب شد
سمنان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه
اعلام پایان تب برفکی؛ به زودی
آغاز به کار سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری
زنجان پرچمدار تحول در آموزش و تربیت ملی
تشکیل شورای راهبری ثبت معاملات املاک در لرستان
کنگره ملی ۷ هزار شهید استان ، سال ۱۴۰۶ در کرمان
وزیر راه: چند پروژه ملی تا پایان سال افتتاح می‌شود
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
پیشگیری از دیابت باید از دوران کودکی آغاز شود
از رفع نقاط حادثه خیز در جاد‌ها برون شهری تا نصب سرعت کاه در معابر درون شهری و روستایی
شناسایی ۱۵۰ هزار ویلای پرمصرف گاز در مازندران
اجرای طرح پایش ایمنی در واحد‌های صنعتی شاهین شهر و میمه
۵ میراث ناملموس البرز در فهرست ملی به ثبت رسید
ورود دومین محموله تجهیزات کارخانه طلای خونیک به خراسان جنوبی
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)