• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۸۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
بر اساس آمار بانک مرکزی

تعداد چک‌های برگشتی کاهش یافت

حدود ۹۹۹ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ۱۶۷ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت ۹۹ در کل کشور برگشت داده شده که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۱۰.۳ درصد کاهش و از نظر مبلغ ۲۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

تعداد چک‌های برگشتی کاهش یافتبه گزارش خبرگزاری صداو سیما، براساس تازه‌ترین آمار بانک مرکزی حدود ۸ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۱۳۵۸ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت ۹۹ در کل کشور مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلـغ به ترتیب ۳۰.۹ درصد و ۱۰۸.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد؛ در ماه مورد گزارش در استان تهران بالغ بر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بیش از ۶۹۸ هزار میلیارد ریال مبادله شد.
در اردیبهشت امسال ۵۰.۳ درصد از تعداد چک‌های مبادله‌ای کل کشور در سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوی مبادله شده است که به ترتیب با ۳۱.۹ درصد، ۱۰.۸ درصد و ۷.۶ درصد بیش‌ترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند. همچنـین ۶۳.۹ درصد از ارزش چک‌های فوق در سه استان تهران (۵۱.۴ درصد)، اصفهان (۶.۵ درصد) و خراسان رضوی (۶ درصد) مبادله شده است که بیش‌ترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

چک‌های وصولی
حدود ۷ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۱۱۹۱ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت‌ماه ۹۹ در کل کشور وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۴۰.۱ درصد و ۱۲۸.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد؛ از کل تعداد و مبلغ چک‌های مبادله شده در ماه مذکور به ترتیب ۸۷.۵ درصد و ۸۷.۷ درصد وصول شده است. درصـد تعـداد و مبلـغ چک‌های وصول شده در فروردین ماه ۱۳۹۹ به ترتیب معادل ۸۱.۷ درصد و ۸۰ درصد و در اردیبهشت‌ماه ۹۸ به ترتیـب برابر ۹۰.۹ درصد و ۹۰.۷ درصد بوده است.

بالغ بر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بیش از ۶۲۰ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت ماه ۹۹ در استان تهران وصول شد که از نظر تعداد ۸۷ درصد و از نظر ارزش ۸۸.۸ درصد از کل چک‌های مبادله‌ای وصول گردیده است. در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های گیلان (۹۰.۹ درصد)، همدان (۹۰.۲ درصد) و کرمانشاه (۸۹.۶ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۸۰.۲ درصد)، کردستان (۸۳.۵ درصد) و هرمزگان (۸۴.۱ درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ماه مورد بررسی در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله‌ای در استان به ترتیب به استان‌های البرز و گیلان (هر کدام ۹۰.۴ درصد)، همدان (۸۹.۴ درصد) و آذربایجان غربی (۸۸.۲ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های خراسـان جنوبی (۷۸.۶ درصد)، خراسان شمالی (۸۰.۶ درصد) و کهگیلویه و بویراحمد (۸۱.۵ درصد) کم‌ترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را بـه خود اختصاص داده‌اند.

چک‌های برگشتی
حدود ۹۹۹ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ۱۶۷ هزار میلیارد ریال در اردیبهشت ماه ۹۹ در کل کشور برگشت داده شده است که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۱۰.۳ درصد کاهش و از نظر مبلغ ۲۸ درصد افزایش نشان می‌دهد. از کل تعداد و مبلغ چک‌های مبادله شده در ماه مذکور به ترتیب ۱۲.۵ درصد و ۱۲.۳ درصد برگشت داده شده است. درصد تعداد و مبلـغ چک‌های برگشـت داده شده در فروردین ماه ۹۹ به ترتیب معادل ۱۸.۳ درصد و ۲۰ درصد و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ به ترتیب برابر ۹.۱ درصد و ۹.۳ درصد بوده است.

در ماه مورد گزارش در استان تهـران حدود ۳۳۲ هزار فقـره چک به ارزشی بالغ بر ۷۸ هزار میلیارد ریال برگشت داده شد که از نظر تعداد ۱۳ درصد و از نظر ارزش ۱۱.۲ درصد از کل چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است. در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت تعداد چک‌های برگشتی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۱۹.۸ درصد)، کردستان (۱۶.۵ درصد) و هرمزگـان (۱۵.۹ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های گـیلان (۹.۱ درصد)، همدان (۹.۸ درصد) و کرمانشاه (۱۰.۴ درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌هـای برگشـتی به کل تعداد چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ماه مورد بررسی در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت ارزش چک‌های برگشـتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان به ترتیب به استان‌های خراسان جنوبی (۲۱.۴ درصد)، خراسان شـمالی (۱۹.۴ درصد) و کهگیلویه و بویراحمـد (۱۸.۵ درصد) اختصاص یافته است و اسـتان‌هـای البرز و گیلان (هر کدام ۹.۶ درصد)، همدان (۱۰.۶ درصد) و آذربایجان غربی (۱۱.۸ درصد) کم‌ترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در اسـتان را بـه خـود اختصاص داده‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)