• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۸۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
سهيل مهدي

کمیته انضباطی درباره بازیهای لیگ فوتبال تصمیم می گیرد

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال گفت: ارکان قضائی فدراسیون باید درباره نتایج بازی تیم‌های پارس جنوبی - استقلال و نساجی - فولاد تصمیم بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما سهیل مهدی درباره مثبت شدن تست کرونای برخی از بازیکنان استقلال و فولاد با بیان اینکه این مسائل پزشکی است افزود: به طور کلی نتایج آزمایشگاهی که مورد تأیید وزارت بهداشت باشد از جمله آزمایشگاه مسیح دانشوری قابل احترام است، ولی ما موظف هستیم از باشگاه‌ها خواهش کنیم بلافاصله آن افراد یک مسیر تست مجدد و کنترل صحت تست‌های انجام شده را پشت سر بگذارند و رویه‌ای که وجود دارد این است که عزیزانی که مبتلا می‌شوند در فاصله ۲۴ ساعته دو مرتبه از آن‌ها تست گرفته می‌شود و با تست‌های اولیه مطابقت داده می‌شود.
وی افزود: تصمیم‌ها در مورد این قضیه را سازمان پزشکی می‌گیرد، اگر تخلفی صورت گرفته باشد کمیته انضباطی رسیدگی و رأی نهایی صادر می‌شود.
سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ درباره این که سرپرست تیم استقلال عنوان کرده باشگاه استقلال الگویی برای سایر تیم‌ها است، عنوان کرد: در مورد رعایت پروتکل‌های بهداشتی علاوه بر باشگاه استقلال خیلی از باشگاه‌های ما کمک کردند و از آن‌ها ممنون هستیم.
مهدی افزود: علاوه بر باشگاه استقلال می‌توان از باشگاه فولاد خوزستان، فولاد مبارکه سپاهان، پرسپولیس، تراکتور و نساجی نیز نام برد آن‌ها خیلی به ما کمک کردند و تست‌های لازم را دادند. اگر هم کاستی‌هایی بود از طریق سفیران و افسران سلامت که در فدراسیون پزشکی ورزشی یا ستاد مقابله با کرونا در ورزش و سازمان پزشکی سازمان لیگ ایفمارک و کمیته پزشکی فدراسیون همگی بر این قضیه نظارت دارند و مواردی را که اگر از قلم افتاده و یا جا مانده باشد و یا باشگاهی ناخواسته از آن عدول کرده، اصلاح می‌کنند.
وی درباره ورود کمیته انضباطی به بحث برگزاری بازی پارس جنوبی با استقلال و بیانیه باشگاه پارس جنوبی مبنی بر کناره گیری از رقابت‌ها در صورت حاضر نشدن استقلال در زمین گفت: اگر به هر علت موجه یا غیر موجهی، یک تیم فارغ از بحث کرونا در زمین حاضر نشود طبق قانون باید گزارش‌های لازم توسط ناظر بازی، داوران و هیئت فوتبال میزبان تهیه و تشکیل پرونده شود. اگر دلایل خاصی مانند کرونا هم وجود داشته باشد، اظهارات باشگاه هم ثبت می‌شود و تمام این موارد برای تصمیم گیری از سازمان لیگ خارج شده و برای رسیدگی تقدیم ارکان قضائی فدراسیون می‌شود.
مهدی ادامه داد: باید نتایج تست‌های مجددی که اعلام شد اخذ و به پرونده اضافه شود. تمام این موارد مانند ۳ بر صفر اعلام شدن بازی در ارکان قضائی فدراسیون بررسی می‌شود. اگر یک تیم در زمین حاضر نشود، آن بازی را نگه می‌داریم تا کمیته انضباطی درباره آن رای بدهد.
وی درباره زمان تست راستی آزمایی بازیکنان فولاد و استقلال گفت: فدراسیون پزشکی ورزشی و کمیته پزشکی سازمان لیگ با باشگاه‌ها تماس گرفته و از آن‌ها می‌خواهند تا در محل مشخصی تست بدهند. شاید هم نماینده آن‌ها به محلی که مدنظر باشگاه هاست بروند و در این محل تست بگیرند.
سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ درخصوص احتمال تعطیلی لیگ برتر گفت: ما مسئول کمیته برگزاری مسابقات هستیم و درباره تعطیلی لیگ در سازمان و جای دیگری تصمیم گیری می‌شود. قبل از عید وقتی ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیلی بازی‌ها را اعلام کرد، ما هم تابع تصمیم‌ها بودیم. باید هیئت رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ برای تعطیلی مسابقات به نتیجه برسند و تا آن زمان ما به عنوان سازمان برگزاری مسابقات موظف هستیم بازی‌ها را برگزار کنیم.
مهدی درباره ضمانت نامه سازمان لیگ برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی گفت: ما دستورالعمل اجرایی برگزاری بازی‌ها را مدون کرده ایم، اما برای انجام شدن آن باید آموزش‌های لازم هم داده شود.
وی در خصوص اینکه بازیکنان استقلال بار‌ها در عکس‌های دسته جمعی و شادی‌های بعد از گل شرکت کرده اند گفت: هیچ مسابقه‌ای را در لیگ ندیدیم که افسران سلامت حتی یک تذکر در آن به ما ارائه نکرده باشند، در جامعه خیلی نظرات را شنیدیم، خیلی‌ها می‌گویند چقدر خوب شد که مسابقات ادامه پیدا کرد. باید قضاوت را به جامعه بسپاریم، حرف شما هم درست است که چه الزامی است که بازی‌ها برگزار شود، اما از طرف مقابل خیلی‌ها هم می‌گویند کار خوبی صورت گرفت که مسابقات ادامه پیدا کرد.
مهدی در خصوص اینکه یکی از مقامات مسئول ستاد مبارزه با کرونا در ورزش گفته است مسابقات لیگ برتر حتما یک هفته تعطیل خواهد شد گفت:ما تابع تصمیم مسئولان بهداشتی کشور هستیم در دستورات فیفا نیز آمده است که باید تابع تصمیمات وزارت بهداشت کشور خود باشید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه: حمله به پایگاه الازرق اردن با موفقیت انجام شد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، چهارشنبه ۲۰ خرداد
حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه
مخالفت دوباره برنی سندرز با حمایت های نظامی آمریکا از رژیم اسرائیل
سپاه: حمله به آمریکایی‌ها در کویت و بحرین انجام شد
قرارگاه خاتم: ارتش و سپاه به پایگاه‌های آمریکا حمله کردند
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه شرکت های چینی
حملات پاکستان به جنوب و شرق افغانستان
روایتی از ۴۰ روز مجاهدت در مسیر ادای دین به خانواده‌های شهدا
انفجار در خط لوله گاز در منطقه داغستان روسیه
نیرو‌های مسلح ما هیچ حمله‌ای را بی‌پاسخ نخواهند گذاشت
ادامه تظاهرات صهیونیست‌های حریدی در سرزمین‌های اشغالی
نامه عراقچی به شورای حکام: آمریکا بانی وضع موجود است
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۲۰ خرداد
حماس خواستار بسیج عمومی در قبال اقدامات صهیونیست ها در مسجدالاقصی شد
بیش از ۲۰ شهید در حملات روز سه شنبه دشمن صهیونیستی به لبنان
باید محاصره اقتصادی را بشکنیم
راهبرد تازه ایران؛ از دفاع پسینی به تهدیدزدایی پیش‌دستانه
رونمایی از کتاب ماه در محراب خون در تبریز
ایثارگران و عموم مردم از خدمات صدای مشاور با شماره و ۰۹۶۱۶ و ۱۶۷۱ استفاده کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستور اجرای افزایش حقوق کارگران ابلاغ شده است
پاسخ قاطع سخنگوی وزارت خارجه به نخست‌وزیر آلبانی
نمایشگاه بهاره ۱۴۰۵ در مصلی تهران
زمین لرزه نسبتا شدید در هرمزگان، ۱۹ خرداد
اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید
توقیف بخش دیگری از اموال علی کریمی به نفع مردم
جزئیات تاثیر مثبت سوابق پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۵
حضور نخستین زن گلف باز تاریخ ایران در بازی‌های آسیایی
فردا روز مباهله، روز عزت اسلام و کرامت شیعه است
قدردانی کشتی عبوری از تنگه هرمز از ایران
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، سه شنبه ۱۹ خرداد
اگر پرچم یا نشان دیگری در استادیوم ببینیم، بازی را متوقف می‌کنیم
راهبرد ایران؛ نهادینه کردن پشیمانی مستمر برای دشمنان
سقوط بالگرد نظامی آمریکا در تنگه هرمز
وقوع زلزله در سرگز استان هرمزگان
انتخاب محبوب‌ترین سریال شبکه تماشا با رأی مخاطبان  (۳ نظر)
قرارگاه خاتم‌الانبیاء: همانطور که وعده داده بودیم عمل کردیم  (۲ نظر)
کاشت توت؛ سنتی ماندگار برای زنده نگه داشتن یاد گذشتگان در روستا‌های ساوجبلاغ  (۱ نظر)
افزایش ۲۰ درصدی حقوق اعضای هیئت علمی با ۳ میلیون تومان فوق‌العاده خاص  (۱ نظر)
حمله موشکی سپاه به پایگاه هوایی رامات دیوید  (۱ نظر)
دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ  (۱ نظر)
وزارت اطلاعات: ۴ هسته تروریستی تکفیری منهدم شدند  (۱ نظر)
رژیم صهیونی باید حملات خود به لبنان را متوقف کند  (۱ نظر)
توقیف بخش دیگری از اموال علی کریمی به نفع مردم  (۱ نظر)
تغییر در مصوبه کنکور خلاف عدالت است؛ با فشار‌های انباشته بر دانش‌آموزان همخوانی ندارد  (۱ نظر)
سقوط بالگرد نظامی آمریکا در تنگه هرمز  (۱ نظر)
دشمن پس از عملیات نصر برای توقف آتش به ایران التماس کرد  (۱ نظر)
تجربیات موفق اداره کشور در دوره جنگ را باید مستند و الگوبرداری کنیم  (۱ نظر)
برخورد قاطع قوه قضائیه با مزدوران و خائنان به وطن  (۱ نظر)
حمله ایران در دفاع از لبنان، اعلام رسمی یک دکترین راهبردی بود  (۱ نظر)