• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۲۱۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶
گیلان » اجتماعی

دیدار مسئولان شرکت آب و فاضلاب با آیت الله فلاحتی

نماینده ولی فقیه در گیلان بر آموزش مردم در استفاده بهینه از آب تاکید کرد و گفت : آبی که با رنج تهیه و تصفیه می شود نباید بیهوده هدر رود.

دیدار مسئولان شرکت آب و فاضلاب با آیت الله فلاحتیبه گزارش خبر گزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در دیدار مدیرعامل و معاونان شرکت آب و فاضلاب استان به برنامه های متعدد کشورهای مختلف در استفاده بهینه از آب اشاره کرد و افزود : آب مایه پاک خدادادی است اما در استفاده از آن بی مهر هستیم که نیاز به ساماندهی دارد.
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه سدهای ساخته شده در کشور امیدوارکننده است گفت: این سدها نشان دهنده پیشرفت ایران در صنعت سد سازی است.
وی بر ضرورت دقت در مصرف بهینه آب تاکید کرد و گفت : جامعه به نعمت الهی آب کم توجه است ضمن اینکه انسان با مصرف بی رویه کابوس سیاه را برای خود در زندگی رقم می زند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر استفاده از دانشگاهیان در چگونه مصرف کردن آب، خاطرنشان کرد : از دانشنامه هایی که درباره آب آشامیدنی و فاضلاب است، استفاده کنید.
آیت الله فلاحتی بر لزوم استفاده از افکار و اندیشه افرادی که درباره مصرف بهینه آب دارند، تاکید کرد و یادآور شد : مردم را در استفاده بهینه از آب آموزش دهید.
وی، فرهنگ سازی و داشتن برنامه برای استفاده بهینه مصرف آب را مهم دانست و    گفت : درباره تصفیه فاضلاب ها باید فکری شود زیرا 2 رودخانه آلوده گوهررود و زرجوب برای رشت فاجعه است.
امام جمعه رشت، خواستار قدردانی از افراد نوآور و خلاق در شرکت آب و فاضلاب گیلان شد و افزود: توجه به بازنشستگان و خانواده های آنها حائز اهمیت است.
آیت الله فلاحتی به آب رسانی به برخی نقاط گیلان اشاره کرد و یادآور شد: روستاهای بسیاری داریم که سال ها پروژه های آب در آنها انجام شده اما آب شرب ندارند بنابراین با اولویت بندی آب رسانی به این مناطق را مد نظر داشته باشید.
وی با ابراز رضایت از اقدام های انجام شده در عرصه آبرسانی در استان، تصریح کرد: سدهای نیمه تمام پلرود، دیورش و شفارود را سریع تر به اتمام برسانید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان نیز به تجمیع شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی استان در سوم اسفندماه سال ۱۳۹۸ اشاره کرد و گفت : افزایش خدمت رسانی به مردم از اهداف ادغام شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی است.
سید محسن حسینی، استفاده از تاسیسات مشترک برای خدمت رسانی به مردم را از جمله اهداف تجمیع شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی عنوان کرد و افزود : در شهرستان رشت، روستاهایی که در جوار خط انتقال آب قرار دارند به تصفیه خانه آب رشت متصل می شوند.
وی با اشاره به وجود ۸۳۱ هزار مشترک آب و فاضلاب گیلان در اثر یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب روستایی و شهری استان، بیان کرد : اکنون یک میلیون و ۶۲ هزار خانوار زیر پوشش آب و فاضلاب شهری و روستایی گیلان هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان به وجود ۱۳ باب تصفیه خانه آب شرب در استان اشاره کرد و یادآور شد : با ۷۲۹ حلقه چاه آب شهری و روستایی و ۵۷۵ چشمه وظیفه آبرسانی به مردم گیلان را به عهده داریم.
 محسن حسینی با بیان اینکه ۹۹.۴ درصد جمعیت شهری گیلان زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب استان هستند، تصریح کرد: ۷۶ درصد جمعیت روستایی گیلان زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب استان هستند.
وی به احداث دومین تصفیه خانه بزرگ آب شرب گیلان اشاره کرد و گفت : امسال تصفیه خانه مذکور در قالب پویش الف – ب – ایران افتتاح می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت نام عمره مفرده آذرماه امسال در ۲ کاروان از گیلان
احتمال آبگرفتگی، رعد و برق و ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی
شهادت و زخمی شدن ۷ لبنانی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی
کشف محوطه تاریخی متعلق به قرون میانه دوره اسلامی در گناباد
جشنواره نان ومحصولات لبنی در سیرجان
تقویم روز و اوقات شرعی یازدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
هشدار جدی دادستان سوادکوه شمالی به دهیاران و متخلفان ساخت‌وساز
ساخت آثار هنری با ضایعات مسی
تدوین و اجرای سند اعتلای بسیج در کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و گرمسار
سقوط و مرگ کوهنورد در قله دماوند
حذف تیم فوتبال پالایش نفت بندرعباس از جام حذفی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آبان ۱۴۰۴)
تصرف اراضی ملی از سوی سودجویان در اشنویه
طیب و حاج اسماعیل؛ از میدان خراسان تا میدان شهادت
بند عبدل آباد بجنورد، چشم انتظار باران
کاهش دما و بارندگی در نوار شمالی کشور
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)