• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۷۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹
بین الملل » آمریکا
افزایش مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در آمریکا

خشم آمریکایی‌ها از فقدان مدیریت کاخ سفید

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا در کنار فقدان مدیریت و راهبرد ملی برای مقابله با این بیماری در کاخ سفید، باعث افزایش خشم و عصبانیت مردمِ این کشور شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون دویچه وله، با عبور رقم فوتی‌های ناشی از کرونا در آمریکا از عدد ۱۴۰ هزار نفر، خشم مردم این کشور نیز افزایش یافته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
موارد ابتلا به کرونا در سراسر آمریکا در حال افزایش است. مقامات ایالت کالیفرنیا روز دوشنبه از ابتلای ۱۲ هزار نفر دیگر به کرونا خبر دادند. ایالت فلوریدا نیز شاهد ابتلای ۱۰ هزار نفر دیگر بود. عدم مدیریت در کاخ سفید و فقدان راهبرد ملی در دولت ترامپ برای حل مشکل کرونا باعث خشمگین شدن مردم آمریکا شده است.
در گزارش این شبکه تلویزیونی از ایالت آریزونای آمریکا خانمی به نام «آماندا گارسیا» نوه یکی از قربانیان کرونا نشان داده شد که در کنار قبر پدربزرگش گفت: واقعا وحشتناک بود که او را تنها بگذاریم درحالیکه می‌دانستیم وقتی او را تنها می‌گذاریم چه سختی‌هایی را متحمل خواهد شد؟ ما می‌دانستیم که تنها گذاشتن او باعث می‌شود از عزیزانش دور باشد و ما نتوانیم از وی حمایت کنیم. وی به تنهایی با همه چیز مواجه شد و هیچ کاری هم از دست ما ساخته نبود. واقعا قلب انسان به درد می‌آید.
«اَل استا» مدیر یک غسالخانه که ۳۸ سال در زمینه آماده کردن اجساد برای برگزاری مراسم تشییع جنازه فعالیت می‌کند به دویچه وله گفت: آنچه که در بیماری همه گیر کرونا رخ داد هیچ شباهتی به گذشته ندارد. بسیاری از این خانواده‌ها امکان دیدار با عزیزان شان را در لحظه مرگ آن‌ها نداشتند. این افراد نمی‌توانستند به بیمارستان‌ها یا نقاهتگاه بروند و با عزیزان خود دیدار کنند. بسیاری از افراد در تنهایی جان می‌دهند که این مسئله از لحاظ عاطفی برای خانواده‌ها دشوار است. چالشی که ما داریم - و وظیفه‌ای که داریم - این است که به این افراد کمک کنیم تا با این رنج عاطفی کنار بیایند.»
در ادامه این گزارش آمده است: بیش از ۲۵۰۰ تن در ایالت آریزونا (بر اثر کرونا) جان باختند. بیمارستان‌های این ایالت نیز پر از بیماران مبتلا است.
ال استا مدیر غسالخانه آریزونا گفت: وقتی که فردی می‌میرد از بیمارستان با ما تماس می‌گیرند که سریعا جسد را تحویل بگیریم، چون ظرفیت بیمارستان‌ها پر شده است و مسئولان بیمارستانی نمی‌دانند اجساد را کجا بگذارند؟ مسئولان بیمارستانی تلاش می‌کنند اجساد را به واحد‌های سیاری که به این امر اختصاص یافته است انتقال ندهند، اما عملا دارند همین کار را می‌کنند. وقتی ما به بیمارستان می‌رویم تا جنازه‌ای را تحویل بگیریم مسئولان بیمارستان اول باید بررسی کنند که جنازه کجا است؟ آیا در سردخانه بیمارستان است یا در تأسیسات موقت نگه داری می‌شود؟
«آماندا گارسیا» نوه یکی از قربانیان کرونا ‌گفت: به نظر من آن‌ها می‌توانستند اوضاع را بهتر مدیریت کنند. آن‌ها در این باره اطلاع داشتند، اما کاری نکردند. آن‌ها می‌توانستند به افراد بیشتری کمک کنند. مردم همچنان بیمار می‌شوند. مردم همچنان به بیمارستان می‌روند و جان خود را از دست می‌دهند و من درک نمی‌کنم که چرا باید این اتفاق رخ دهد؟ به نظر من چنین چیزی منصفانه نیست.
خبرنگار دویچه وله گفت: بسیاری از بازماندگانِ عزادار در آمریکا همین حس را دارند و معتقدند عدم مدیریت کاخ سفید به اندازه خودِ ویروس کرونا خطرناک است.
دویچه وله در ادامه گزارشی از سواحل میامی در ایالت فلوریدای آمریکا پخش کرد که این روز‌ها به کانون ابتلا و شیوع کرونا تبدیل شده است.
دکتر «جِرد دانیل پُست» پزشک جراح بخش تروما و مراقبت‌های شدید در بیمارستان جکسون مموریال گفت: مهمترین کار این است که همه باید ماسک بزنند. همه باید ماسک بزنند و هیچ راه دیگری وجود ندارد. فاصله گذاری اجتماعی بسیار اهمیت دارد. کمترین فاصله باید حدودا دو متر باشد. رعایت بهداشت دستان و شستشوی آن‌ها بسیار اهمیت دارد. هم اکنون امکان تجمع افراد به تعداد زیاد وجود ندارد.
این پزشک افزود: مهمترین مشکل این است که افرادی که در بیمارستان‌ها پذیرش می‌شوند حالشان بسیار بد است و نیازمند حمایت‌ها و مراقبت‌های درمانی زیادی هستند. تعداد پرستاران و پزشکان بخش مراقبت‌های ویژه محدود است. وقتی پذیرش بیماران در بیمارستان‌ها افزایش می‌یابد تعداد بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و در نتیجه تعداد فوتی‌ها افزایش می‌یابد.
«ماتیاس لوبه» جراح بخش پیوندی در موسسه پیوند میامی گفت: مسئله اصلی این است که من باید بیماران را ۲۰ بار در روز ببینم تا مطمئن شوم که همه چیز خوب پیش می‌رود! اکنون وقتی که بیماران باید قرنطینه باشند نمی‌توان ۲۰ بار بیماران مختلف را ویزیت کرد. این کار نگرانی ایجاد می‌کند. این تغییرات در روش‌های طبابت، من را نگران می‌کند.
این گزارش می‌افزاید: با وجود درخواست‌های کثیر افراد حرفه‌ای در بخش درمان، فرماندار جمهوریخواه ایالت فلوریدا همچنان درباره اجباری شدن ماسک در این ایالت مقاومت کرده است. وی همچنین در برابر پیشنهادات مربوط به تکرار تعطیلی‌ها در ایالت فلوریدا مقاومت می‌کند.
فعلا شهردار میامی دستور داده است که هرکسی در اماکن عمومی ماسک نزند ۵۰ دلار جریمه شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت نخستین واحد استاندارد تولید برگه میوه کشور در سلماس
توقف آبیدر سنندج در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال زیر ۱۸ سال کشور
شهید فهميده نماد جهاد و ایثار برای دانش آموزان بسیجی
علل اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی 
افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی به ۵۰۰ مگاوات
آمادگی خوزستانی‌ها برای خلق حماسه در یوم الله ۱۳ آبان
رزمایش آموزشی و عملیاتی انسداد تونل جاده اسفراین – بجنورد برگزار شد
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کشف لاستیک‌های قاچاق در خور و بیابانک
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
افزایش پروازهای فرودگاه گناباد
درخواست مالکان دو مرکز خرید پلمب شده در تهران
پایان قداره کشی اراذل و اوباش در عملیات ویژه پلیس
یادواره شهدا فرصتی برای بازخوانی هویت ایمانی و فرهنگی ملت ایران است
اجلاسیه بزرگداشت ۷۳۱ شهید سلماس
تغییر وضعیت شورای اداری هرمزگان به مجمع مشورتی حکمرانی
تشدید نظارت بر خدمات خودرویی در ایلام
بزرگداشت شهدای بسیجی طرح امنیت در زاهدان
درخواست اوباما از دموکرات‌ها برای مقابله با بی‌قانونی‌های ترامپ
افتتاح ۱۰ طرح در شهر درچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)