• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۵
بین الملل » آمریکا
واشنگتن پست-آمریکا گزارش داد

پل‌هایی که ترامپ خراب می‌کند

واشنگتن پست نوشت ترامپ می‌داند که قرار است در انتخابات شکست بخورد، در نتیجه تلاش می‌کند اوضاع را برای رئیس جمهور بعد از خود خراب‌تر کند.

پل‌هایی که ترامپ خراب می‌کندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از واشنگتن پست، کاترین رمپل در گزارشی تحلیلی نوشت: چگونه می‌توانید به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بگوئید که در ماه نوامبر ممکن است شکست بخورد؟ زیرا وی خودش می‌داند و در حال خراب کردن اوضاع کشور پس از خود است.
هم حزبی‌های جمهوری خواه وی نیز با تخریب نهاد‌های کلیدی که رئیس جمهور بعدی (احتمالا یک دموکرات) به ارث خواهد برد، به وی کمک می‌کنند.
روز سه شنبه، کمیته بانکداری سنا که تحت کنترل جمهوری خواهان است، دو گزینه ترامپ را برای هیئت مدیره بانک مرکزی تصویب کرد. یکی از آن‌ها کریستوفر والر است که می‌تواند یک فرد لایق، معقول و کاملا واجد شرایط برای قدرتمندترین نهاد اقتصادی در جهان باشد و فرد دیگر جودی شلتون است.
شلتون کسی است که قبلا گفته بود بانک مرکزی نباید وجود داشته باشد. وی تلاش کرده است استاندارد مالی بر اساس طلا را بازگرداند، یک سیستم مالی منسوخ در سراسر جهان که توسط اقتصاددانان رد شد.
اما به محض آن که ترامپ او را برای بانک مرکزی معرفی کرد، رویکرد خود را تغییر داد. وی می‌گوید اکنون مشکل اصلی بانک مرکزی آمریکا این است که به اندازه کافی سیاسی نیست و باید "رابطه هماهنگ تری با رئیس جمهور داشته باشد. " این دقیقا همان چیزی است که ترامپ می‌خواهد یعنی در اختیار داشتن یک بانک مرکزی که به جای منافع اقتصادی در خدمت منافع سیاسی او باشد.
حتی جمهوری خواهان نیز با این انتخاب مخالف بودند، اما در نهایت تسلیم ترامپ شدند. سناتور‌های جمهوری خواه گفته اند بهترین حالت این است که وی تنها فرد در میان تعداد زیادی از افراد در بانک مرکزی است که چنین نظراتی دارد و بنابراین نمی‌تواند یک نفره ایده‌های مخرب خود را مانند برقراری استاندارد طلا، اجرایی کند.
شلتون در کل حتی از نظر جمهوری خواهان تندرو فردی در حاشیه بوده و در حقیقت وی برای شهادت دادن در مقابل این کمیته نیز نامناسب بوده است چه برسد به آن که برای هیئت مدیره بانک مرکزی انتخاب شود.
اما چه چیزی تغییر کرده است؟ محبوبیت ترامپ در نظرسنجی ها.
منطقی است که به این موضوع شک کنیم که جمهوری خواهان شاید به این علت از افراد یا تغییراتی که به اقتصاد کشور لطمه میزند دفاع می‌کنند که فکر می‌کنند یک دموکرات رئیس جمهور می‌شود. آن‌ها قبلا چنین کاری انجام داده اند، زمانی که باراک اوباما رئیس جمهور شد.
دولت‌ها در این کشور همیشه در پایان دوران فعالیت خود شیطنت‌های جزئی و احمقانه‌ای علیه جانشینان خود انجام داده اند مانند جدا کردن کلید‌های W از صفحه کلید‌های رایانه‌های کاخ سفید پس از پیروزی جورج دبلیو بوش در انتخابات ریاست جمهوری و قبل از ورود وی به کاخ سفید. اما دولت کنونی آمریکا ممکن است در چندین نهاد مهم این کشور اقدامات ناشایست تری انجام دهد.
برای مثال کاشتن مین در بانک مرکزی، یک وزارت امور خارجه توخالی، فرار مغز‌ها از موسسات علمی و آماری، شبکه تامین اجتماعی و نظام مهاجرتی معیوب و سوء مدیریت مالی. نظام مشکل دار آموزش عالی که روزی مایه حسادت جهان بود و اکنون برای جلب افراد با استعداد در جهان به شدت تلاش می‌کند، زیرا این دولت تحصیل این افراد را در آمریکا بسیار دشوار کرده است.
البته تغییرات بسیار بیشتری ممکن است تا قبل از ماه نوامبر اتفاق افتد. اما اگر ترامپ پس از این همه ویرانی بار دیگر انتخاب شود، چه کاری می‌تواند انجام دهد؟
شاید وی به این مسئله فکر نکرده است. شاید وی از وضعیتی که ایجاد کرده است لذت می‌برد. به نظر می‌رسد ترامپ ترجیح می‌دهد همه چیز همیشه در اطرافش در حال سوختن باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه برای مهار ریزگرد‌های نمکی دریاچه ارومیه
خدمات فضاپایه در مدیریت شهری اردبیل
شهرداری‌ها باید از ظرفیت‌های خود برای ایجاد درآمد پایدار استفاده کنند
فیلم‌های سینمایی آخر هفته شبکه‌های سیما
بازداشت ۳ عضو شورای رامسر
مهر و موم واحد آلاینده در اردکان
میزبانی زنجان از ۲ شهید گمنام دفاع مقدس
توزیع رایگان بذر بلوط در شهرستان بوکان آغاز شد
فرهنگ سازی استاندارد در جامعه، عامل بازدارنده تدلیس است
برگزاری بزرگترین نمایشگاه کتاب کرمان در ماه آینده
کشف نگاره سوزنی در صخره‌های شهر استخر فارس
صعود تیم دوبل تنیس‌روی‌میز بانوان ایران به یک‌چهارم‌نهایی
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
ارسال پیام هشدار آزمایشی برای تلفن‌های همراه
نقص فنی عامل انفجار جایگاه سوخت جهرم
همکاری وزارت علوم و شهرداری تهران برای ساخت خوابگاه‌ها
وزنه برداری بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پایان کار نصیری با نقره دو ضرب
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران
تأکید بر وحدت بیش از پیش مسلمانان در نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص اهل سنت آذربایجان‌غربی
نشست بین‌المللی رؤسای مجالس در اسلام‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)