رکورد شناسایی بیماران جدید در آمریکا؛
ثبت رکورد موارد جدید ابتلا به کرونا در ایالت فلوریدا
شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: ایالت فلوریدای آمریکا رکورد جدیدی از خود در ارتباط با تعداد مبتلایان به ویروس کرونا برجا گذاشت.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ شبکه تلویزیونی سی ان ان روز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد، فلوریدا یکی از ۲۰ ایالتی است که طی هفته گذشته، شاهد کاهش موارد ابتلا به کووید ۱۹ بوده است. با آغاز سال تحصیلی جدید در بخشهایی از آمریکا نگرانیهایی در این باره ایجاد شده است.
خبرنگار سی ان ان گزارش داد: در حال حاضر کودکان و افراد سالخورده، بیشترین موارد ابتلا به ویروس کرونا را در سراسر آمریکا تشکیل میدهند. پس از کاهش موارد ابتلا در ماه ژوئن، ارقام جدید، نشان دهنده ابتلای تعداد هشدار دهندهای از افراد سالخورده در خانههای سالمندان است.
یک گزارش دیگر هم نشان دهنده افزایش ۹۰ درصدی موارد ابتلا به کووید ۱۹ در میان کودکان، طی چهار هفته گذشته است. این افزایش در حالی رخ میدهد که ۴۳ ایالت در آمریکا در مقایسه با هفته گذشته، شاهد به ثبات رسیدن موارد ابتلا یا کاهش آن بوده اند.
"مایکل اوسترهولم"، مدیر مرکز تحقیقات بیماریهای مسری در سخنانی گفت: "زمانی که مدارس در سطح دبیرستان و کالج و دانشگاهها بازگشایی شوند ما در ماه سپتامبر، شاهد انفجار در موارد ابتلا به کرونا خواهیم بود که این رقم به مراتب بیش از سطحی خواهد بود که پس از برگزاری (مراسم) روز یادبود شاهدش بودیم. "
اتحادیه برگزاری فوتبال آمریکایی از تعلیق همه بازی هایش در این فصل خبر داد و چنین اقدامی را بسیار خطرناک دانست. وزارت بهداشت ایالت فلوریدا هم از افزایش ۱۳۷ درصدی موارد ابتلای کودکان به ویروس کرونا طی یک ماه خبر داد. این ایالت، روز سه شنبه، شاهد بیشترین موارد مرگ و میر روزانه خود بود و طی روز سه شنبه، ۲۷۶ نفر در این ایالت به سبب ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.
در ایالت جورجیا صدها دانش آموز پس از شیوع ویروس کرونا در نخستین هفته آغاز سال جدید تحصیلی، قرنطینه شده اند.
فرماندار ایالت جورجیا بر رعایت دستورالعملها تأکید و هفته نخست بازگشایی مدارس را یک موفقیت توصیف کرد؛ در حالی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید اعلام کرد کودکان مهم هستند و در ارتباط با آنها ابراز اطمینان کرد و از مسائل علمی حمایت نکرد.
ترامپ گفت: "آنها به راحتی مبتلا نمیشوند. آنها به راحتی بیمار نمیشوند. به گفته افرادی که من با آنها صحبت کرده ام، آنها این بیماری را به آسانی به افراد دیگر منتقل نمیکنند. " این اظهارات با درخواستهای کارشناسان در سراسر آمریکا تناقض دارد که اعلام کرده اند همه مردم باید در همه زمانها ماسک بزنند.
دکتر آنتونی فائوچی، مدیر مومسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا در سخنانی گفت: "همه در سطح جهان باید ماسک بزنند. آنها باید فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند. مردم باید از حضور در تجمعات خودداری کنند. حضور در فضای باز، بهتر از بودن در فضای بسته است. "
این در حالی است که روسیه ادعا کرد نخستین واکسن کرونا را در جهان، وارد بازار کرده و از سراسر جهان سفارشی، یک میلیاردی دریافت کرده است. دولت ترامپ، ایمن بودن این واکسن را زیر سوال برده است. الکس آزار، وزیر بهداشت آمریکا هم گفت: "فقط موضوع، در اختیار داشتن یک واکسن نیست بلکه باید یک واکسن ایمن و موثر برای مردم آمریکا و مردم جهان وارد بازار شود. "