امروز: 31 شهريور 1399 -
ذرت بومی اهر از محصولات کشاورزی شاخص این شهر محسوب و با نام اهرمکه سی عرضه می‌شود و به علت عطر و طعم ویژه از شهرت کشوری برخوردار است. در اهر محلی به نام چایکنار برای عرضه این محصول کشاورزی اختصاص داده شده است.
عکاس :سعيد قاسمي
تاریخ : ۱۳۹۹/۰۶/۲۴ - ۱۱:۰۸
 
به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا و سیما؛ فصل برداشت یکی از محصولات کشاورزی منحصر به فرد بومی شهرستان اهر که کام هر مسافری را شیرین می‌کند، ذرت بومی (سوتدی مکه) با طعم و مزه ویژه است که همزمان با برداشت آن بلافاصله بازار فروش این ذرت بومی نیز مهیاست. ذرت تولیدی در شهرستان اهر یک محصول مهم منطقه اهر و ارسباران است. همچنين ذرت اين شهرستان از کیفیت و طعم خاصی برخوردار است که می‌تواند در جذب گردشگر نقش بسزایی داشته باشد.
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: