• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۸۸۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳
سیاسی » دولت

مقابله با بیماری کرونا؛ باخودکفایی ملی

رئیس جمهور خودکفایی در مقابله با بیماری کرونا را ناشی از پیشرفت‌های عرصه پزشکی و از افتخارات کشورمان دانست.

مقابله با بیماری کرونا؛ باخودکفایی ملیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای روحانی در ادامه اظهاراتش در مراسم افتتاح طرح‌های ملی روستایی و عشایری با اشاره به پیشرفت‌های عرصه بهداشتی و پزشکی، گفت: الان معاون وزیر بهداشت اعلام کرد که هر ماه ۱۰۰ طرح بهداشتی در روستا‌های کشورمان به بهره برداری می‌رسد که کار عظیمی است.
رئیس جمهور اجرای طرح تحول سلامت، خودکفایی در مقابله با بیماری کرونا و مشارکت شرکت‌های دانش بنیان با جامعه پزشکی و پرستاری کشور برای مهار این بیماری را از دیگر افتخارات برشمرد.
آقای روحانی همچنین با اشاره به پیشرفت‌ها در عرصه ارتباطات و گسترش شبکه ملی اطلاعات به ویژه در شرایط کرونایی، گفت: تا قبل از این دولت در روستا‌ها خبری در این زمینه‌ها نبود و بسیاری روستا‌ها دارای ارتباطات تلفن همراه نبودند، اما در این دولت کار بزرگی که انجام شد این بود که به تدریج همه روستا‌ها در حال اتصال به شبکه هوشمند ارتباطی هستند.
رئیس جمهور افزود: اثر بزرگ همه این خدمات این است که روستائیان دارای سلامت، امکانات آموزشی، رفاه، بهداشت و مسیر‌های ارتباطی باشند چنانکه امروز ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر جاده روستایی به بهره برداری رسید و ۱۵ هزار کیلومتر جاده روستایی تا پایان این دولت به بهره برداری خواهد رسید.
آقای روحانی تاکید کرد: از همه مهمتر این است که شرایط روستایی را به نحوی مطلوب می‌کنیم که مهاجرت روستائیان به شهر‌ها متوقف شده که این بسیار مهم است.
رئیس جمهور افزود: وقتی مراکز تولیدی در روستا‌ها تخلیه و حاشیه نشینی در شهر‌های بزرگ ایجاد شود مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ایجاد می‌شود.
آقای روحانی اضافه کرد: مهم این است که روستا‌ها دارای جاذبه شوند تا جوانان روستایی، امکانات لازم برای رشد داشته باشند.
رئیس جمهور گفت: در زمان سابق هر روستایی اگر می‌خواست درس بخواند حداکثر می‌توانست در دوره ابتدایی تحصیل کند و برای ادامه تحصیل در دوره متوسطه ناچار به مهاجرت به شهر‌ها بود، اما اکنون شرایط تفاوت کرده است.
آقای روحانی افزود: در بسیاری شهرها، دانشگاه ها، مراکز آموزشی و حتی شرکت‌های دانش بنیان گسترش یافتند و با کاهش مهاجرت از روستا‌ها مواجهیم.
رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد: گام به گام به مهاجرت معکوس روستا‌ها برسیم و شرایطی ایجاد شود که روستاییانی که به شهر‌ها مهاجرت کرده بودند به روستا‌های شان بازگردند که تحقق این هدف برای کشورمان بسیار مطلوب است.
رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اشتغال زایی برای روستاییان گفت: اگر همه خدمات را به روستا‌ها ببریم، اما اشتغال نباشد مردم چه کنند؟ آن‌ها برای زندگی به شغل نیاز دارند که ممکن است اشتغال در بخش‌های کشاورزی یا صنایع کوچک و متوسط باشد.
آقای روحانی افزود: در ۲ سال اخیر برای اشتغال زایی روستایی یک میلیارد دلار با اجازه رهبر معظم انقلاب از صندوق توسعه ارزی دریافت کردیم و در مجموع حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال زایی در روستا‌ها تخصیص دادیم.
رئیس جمهور گفت: همین امروز طرح‌های مختلف اشتغال زایی برای روستا‌ها به بهره برداری رسید که نتیجه اقدامات حدود ۷ ماه گذشته بود.
آقای روحانی بار دیگر تاکید کرد: مسئله اشتغال، مسئله بسیار مهم و اساسی است و روستاییان ما باید دارای شغل مدنظر و درآمد مکفی باشند و جایگاه آنان باید حفظ شود.
رئیس جمهور افزود: برخی در فرهنگ و تبلیغات این طور به ذهن شان می‌آید که روستایی یا شهری بودن چگونه باید با هم مقایسه شود، البته نه این که، چون بنده فرزند روستا هستم و به روستا افتخار می‌کنم این را می‌گویم، اما روستایی بودن برای همه افتخار است برای همگان به ویژه افرادی که در شرایط سخت در عرصه تولید تلاش کردند که البته شرایط زندگی در روستا‌ها روز به روز آسان‌تر می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ درصدی مخاطبان سینما در چهارمحال و بختیاری
برگزاری سوگواره چاووش خوانی در میناب
تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا برای شهروندان اردبیلی
جلال در انقلاب فکری و ادبی ایران نقشی ماندگار داشت
کشف و جمع آوری ۷ دستگاه استخراج رمزارز در ایذه
ایجاد فرصت شغلی در روستا با تزریق به موقع تسهیلات کم بهره
کشت گلرنگ در ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تکاب
بودجه ۱۴۰۵ به بازنگری فوری نیاز دارد
ابطال پرواز‌های هواپیمایی آتا در مسیر تهران–بیرجند از ۱۴ تا ۳۰ آذر
عملیات امداد هلال احمر برای مهار آتش در جنگل‌های چورت ساری
امضای نخستین تفاهم نامه جوانی جمعیت در یک واحد تولیدی
معرفی مدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان
توضیح قوه قضاییه درباره اختلاف بین دانشجویان ایرانی و لبنانی
چسبندگی به وضع موجود مهم‌ترین مانع تحقق تحول در دانشگاه‌ها
آمل قهرمان مسابقات هاپکیدو مازندران شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
دستگیری عامل تیراندازی در پلدختر
مشق انرژی هسته ای؛ وقتی دانش آموزان از آینده کشور حرف می زنند
لزوم مداخله جدی در کیفیت آب آشامیدنی ۱۳ شهرستان خوزستان
عکس‌های حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی در میان ۱۰۰ عکس برتر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها هم دور کار
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)