• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۴۵۷۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۹
اجتماعی » جامعه و شهری

اختصاص ۲۰ درصد از فروش بنزین مرزی به معیشت مرزنشینان

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور: از محل فروش بنزین مرزی ۲۰درصد به معیشت مرزنشینان اختصاص یافته و از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها به مرزنشینان ۸ استان تعلق می‌گیرد.

اختصاص ۲۰ درصد از فروش بنزین مرزی به معیشت مرزنشینانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای ذوالفقاری در نشست خبری به اقدامات صورت گرفته در معاونت امنیتی و انتظامی اشاره کرد و افزود: برای ۴۹۷ مرز نشین در غرب و جنوب غرب مرز مشترک با عراق که روی مین رفته و مجروح و یا شهید شده بودند، پرونده تشکیل دادیم که حدود ۹۵ نفر شهید و ۴۰۲ نفر هم جانباز تلقی شدند.
وی با بیان اینکه طی یک دهه گذشته و تا پایان امسال مبلغی را به مرز نشینان می‌دهیم گفت: از محل فروش بنزین مرزی که توسط وزارت نفت انجام می‌شود، ۲۰درصد به معیشت مرزنشینان اختصاص و از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها به مرزنشینان ۸ استان تعلق می‌گیرد. درنظر داریم سه استان خراسان شمالی، اردبیل و آذربایجان شرقی را هم در این طرح اضافه کنیم.
معاون وزیر کشور بر ضرورت ثبت اطلاعات مسافرانی که به کشور وارد می‌شوند تاکید کرد و افزود: اطلاعات مسافرانی که به ایران سفر می‌کنند را در سامانه‌های که با همکاری سازمان جهانی ایکائو (سازمان بین المللی هوانوردی) راه اندازی شده است، ثبت می‌کنیم.
وی با بیان اینکه ۱۳ مرز در طول هفت سال اضافه شده است، گفت: از این میان، ۸مرز زمینی، دو مرز هوایی، یک مرز دریایی و دو مرز ریلی هستند.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه ۱۴ بازارچه مرزی در این دوره به تصویب دولت رسید افزود: این سامانه‌ها برای ساماندهی کولبران راه اندازی شده است تا ۱۳۰ قلم کالا امکان واردات داشته باشند و فعالیت مرزنشینان در همین بازارچه‌ها تدوین شود و این عزیزان از معابر غیررسمی عبور نکنند.
وی به اقدامات صورت گرفته در عرصه پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: پدافند غیرعامل در سطوح محتلف کشور نهادینه شده است و ۲۵هزار دوره آموزش انجام شده است و ۵۰۰مربی در حال آموزش هستند تا جامعه برای مقابله با تهدیدات سایبری و زیستی آماده شود.

جلسه با شرکت‌های تاکسی اینترنتی برای تامین امنیت برگزار می‌شود

ذوالفقاری در نشست خبری درباره امنیت تاکسی‌های اینترنتی و نظارت بر آن‌ها افزود: با ورود وزارت کشور تا پیش از پایان سال جلسه‌ای با شرکت‌های تاکسی اینترنتی برای نظارت، تامین امنیت و پاسخگویی در حوزه امنیتی برگزار می‌شود.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: با ورود تاکسی‌های اینترنتی و ساماندهی افرادی که به عنوان مسافرکش‌های شخصی فعالیت می‌کنند، وضعیت بسیار بهتری رقم خورده و جلوی بسیاری از اتفاقات گذشته گرفته شده است.
وی ادامه داد: اگر در حوزه مسافرکش‌های شخصی امروز را با گذشته مقایسه کنیم، مشخص می‌شود که در گذشته از نظر امنیتی مشکلات بسیاری وجود داشت و شاید در گذشته برای افرادی که در کنار خیابان برای جابجایی سوار مسافرکش‌های شخصی می‌شدند شاید اتفاقات ناگواری می‌افتاد.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: بنده هم کلیپی که ظرف روز‌های گذشته در فضای مجازی در خصوص سرقت بار و همچنین پلاک سرقتی خودروی یکی از شرکت‌های تاکسی اینترنتی منتشر و اعلام شده کسی پاسخگو نیست، دیده ام. در همین راستا موضوع را به واحد رصد خود اعلام کردیم تا جلسه ویژه‌ای در حوزه بررسی اعتبارسنجی افرادی که می‌خواهند در این شرکت‌ها فعالیت کنند، برگزار شود.
وی افزود: بی تردید با گسترش بی رویه این حوزه مخالف هستیم و باید سامانه این شرکت‌ها به پلیس برای تشخیص اصالت خودرو و صلاحیت فردی متصل شود تا این موارد به صورت دقیق بررسی شود، همچنین مسئولیت مدیرعامل و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کند باید مشخص و ما در این حوزه تصمیم گیری خواهیم کرد و تصمیم نهایی تا پیش از پایان سال انجام خواهد شد.
ذوالفقاری درباره کنترل ورود مسافران به داخل کشور نیز گفت: هم اکنون اطلاعات مسافرینی که از نقاط مختلف به کشور سفر می‌کند در سامانه‌ای ثبت و قابل بهره برداری است ظرف ۷ سال گذشته ۱۳ مرز رسمی شامل ۸ مرز زمینی، دو مرز هوایی دو مرز ریلی به تصویب رسیدو به مرز‌های رسمی کشور اضافه می‌شود و ۱۵ بازارچه مرزی در ۴ استان به تصویب دولت رسید.
وی افزود: ساماندهی کولبران که به صورت رسمی و در چارچوب قانون از معافیت‌های گمرکی استفاده می‌کند این بازارچه‌ها تشکیل شده است، تا فعالیت مرز نشینان در نقاط مرزی در قالب همین بازارچه‌ها ساماندهی شود تا افراد از مجاری غیر قانونی تردد نکنند و مشکلات بعدی به وجود نیاید.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور درباره حضور اتباع افغانستانی در ایران نیز گفت: در کشور ما همزیستی مسالمت آمیزی با اتباع وجود دارد که البته مداوم این موضوع مورد هجمه دشمنان قرار می‌گیرد، اما اقدامات بسیار خوبی در حوزه آموزشی اتباع انجام شده به شکلی که ۲۴ هزار و ۲۹۶ نفر در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از اتباع آموزش دیدند و ۱۹۷ پایگاه اشتغال زایی در کشور برای آن‌ها تشکیل شده است.
وی افزود: در سیل سال ۹۸ برای اتباع حاضر در مناطق سیل زده چادر و اقلام آشپزخانه توزیع شد و ۲۳ میلیارد برای این اتباع فقط در چابهار اختصاص پیدا کرد. در حوزه ورزشی نیز ۵۰ هزار نفر ورزشکار اتباع خارجی در قالب ۲۵۰۰ تیم در کشور حضور دارند.

طرح هوشمند محدودیت ها، نیاز به تصمیم جدید ندارد

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: طرح هوشمند محدودیت‌ها نیاز به طرح و تصمیم جدید ندارد و هر شهری در هر وضعیتی قرار گیرد شرایط مشخص و محدودیت‌های متناسب با آن اعمال می‌شود.
ذوالفقاری در ادامه افزود: کار وزارت کشور هماهنگی و تقسیم کار بین اعضای شورای امنیت کشور است که خوشبختانه بهترین دوران هماهنگی در سطح شورای امنیت کشور را داریم البته این مهم با مشارکت مردم در توسعه نظم و امنیت عمومی و تقویت نیروی انتظامی در سطح ملی انجام شده است.
وی گفت: مشارکت بسیج در تامین امنیت موضوعی بود که مورد بحث قرار گرفت و طرحی تهیه و ابلاغ شد که با هماهنگی نیروی انتظامی و بسیج امنیت در مسابقات ورزشی برقرار شد، بی تردید رویکرد شورای امنیت کشور، وزارت کشور و استانداری‌ها در حوزه امنیت رویکرد مبتنی بر پیش بینی و پیشگیری است.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور افزود: در همین راستا کمیته پژوهشی تشکیل شده که ریز و درشت همه موارد کشور را بررسی می‌کند، ۲۶۰ جلسه پیشگیری از سرقت در جهت کنترل سرقت از مسائل مهمی بود که برگزار شده است.
وی گفت: درباره اربعین نیز در سال ۹۴ برابر مصوبه هیات وزیران موضوع ساماندهی مراسم اربعین به وزارت کشور محول شد و در سال ۹۸ شاهد روند صعودی زائرین بودیم به شکلی که ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در این سال زائر داشتیم و به همراه زائرین کشور‌های دیگر که از طریق کشور ما برای راهپیمایی اربعین به عراق رفتند جمعیت رفت و برگشت ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را شاهد بودیم.
ذوالفقاری با اینکه به لحاظ هماهنگی در تامین زیر ساخت‌ها با عراق تفاهم نامه خاص اربعین به امضا رسید که در راستای آن ۴۵۰ هکتار پارکینگ ایجاد شد، ادامه داد: هفته گذشته جلسه اربعین را برگزار کردیم تا به لحاظ زیر ساختی برای برگزاری اربعین آماده شویم، هر چند که ممکن است به لحاظ بیماری کرونا همانند سال ۹۹ امکان برگزاری آن وجود نداشته باشد، اما ما باید آماده باشیم.
وی درباره بیماری کرونا نیز گفت: از سال گذشته در اوج اول بیماری، طرحی در کمیته امنیتی ستاد ملی کرونا با مسئولیت وزارت کشور آماده شد که محدودیت‌هایی را در فروردین اعمال کردیم که به تبع آن شاهد فروکش کردن بیماری بودیم و این روند را ادامه دادیم، اما تصمیمات مقطعی بود و در نتیجه به این جمع بندی رسیدیم که با توجه به اوج بیماری در مهر و آبان طرحی دارای استمرار و قابل ارزیابی را تدوین کنیم که در ذهن مردم نیز نهادینه شود تا وضعیت بیماری را مهار کنیم.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور ادامه داد: ۵۶ جلسه اصلی کمیته امنیتی و ۱۱۵ جلسه کارگروه و کارشناسی تشکیل شد و ۱۳ طرح در کمیته تصویب و برای ستادملی ارسال شد، ما برای ایام محرم و انتخابات میان دوره‌ای مجلس و به طور کلی ایام خاص شیوه نامه‌های مجزایی را تدوین کردیم.
وی گفت: درباره طرح هوشمند محدودیت‌ها امروز دیگر نیاز به طرح و تصمیم جدید نیست و هر شهری در هر وضعیتی قرار گیرد شرایط مشخص و محدودیت‌های متناسب با آن وضعیت برایش اعمال می‌شود.
ذالفقاری افزود: هم اکنون ۳۶ شهر نارنجی، ۱۷۸ شهر زرد و ۲۳۶ شهر آبی داریم، ولی بر اساس گزارش روز گذشته وزارت بهداشت میزان رعایت پروتکل‌ها به ۷۵ درصد تقلیل پیدا کرده که این هشداری است که باید مردم آن را جدی بگیرند.
وی ادامه داد: ظرف ۷ سال گذشته در حوزه همکاری‌های بین المللی ۱۱ سند امنیتی انتظامی با کشور‌های همسایه به امضاء رساندیم. بی تردید ارزیابی امنیت کشور باید متناسب با میزان تهدیدات، در نظر گرفته شود.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: امروز شاهد تهدیدات بسیاری در حوزه اقتصادی، اطلاعاتی، گروه‌های تروریستی وسرویس‌های اطلاعاتی دشمن هستیم، ولی در مجموع با شرایط موجود نسبتا امنیت کشور جزو مولفه‌هایی است که از نظر مردم مطلوب است؛ البته این مهم محصول کار جمعی مردم، وزارت اطلاعات و ارتش، بسیج، شورای تامین استانها، نیروی انتظامی و مرزبانان است.
وی درباره سرنوشت یک نفر باقی مانده از ۱۲ مرزبان ربوده شده در مرز میرجاوه، افزود: ادعا‌های درباره این یک نفر مطرح شده که قابل بررسی است و هنوز در دست بررسی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)