• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۱۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

لزوم استفاده از فضای مجازی جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه باید به فضای مجازی به عنوان یک فرصت نگاه کنیم، گفت: باید شبکه ملی امن و ارزان داشته باشیم تا افراد با کمترین هزینه از این فضا بهره معنوی ببرند.

تاکید سردار کارگر بر استفاده از فضای مجازی جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ بهمن کارگر امروز در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی، افزود: فضای مجازی امروز جزئی از واقعیت‌های جامعه است و ما باید از این فضا به‌عنوان یک فرصت استفاده کنیم.
وی با تاکید بر استفاده حداکثری از فضای مجازی جهت تبیین و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و جبهه مقاومت، افزود: امروز اگر از این فرصت استفاده بهینه نکنیم، قطعا این فرصت به یک تهدید تبدیل خواهد شد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به اینکه ما به هیچ وجه به‌دنبال ایجاد محدودیت در فضای مجازی نیستیم، تصریح کرد: فضای مجازی امروز از ضروریات زندگی انسان‌هاست و ما بر مصون‌سازی این فضا تاکید داریم؛ چرا که همواره عده‌ای سودجو هستند که اهدافی شوم را در این فضا دنبال می‌کنند.
وی فضای مجازی را یکی از بهترین بستر‌های ارتباط‌گیری با نسل جوان عنوان کرد و افزود: ما باید به لحاظ فنی و محتوایی خود را جهت حضور موثر در این فضا تجهیز کنیم و خوراک و تغذیه مناسب فرهنگی را به نسل جوان ارائه دهیم.
سردار کارگر پاکیزه‌سازی این فضا را از دیگر ملزومات بهره‌گیری از ظرفیت‌های فضای مجازی دانست و گفت: باید شبکه ملی امن، پاکیزه، مصون و ارزان داشته باشیم تا افراد بتوانند با کمترین هزینه از این فضا بهره معنوی ببرند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به گسترده‌گی فضای مجازی عنوان کرد: فضای مجازی دیگر محدود به شبکه‌های اجتماعی نیست و امروز با توجه به شیوع ویروس کرونا، همگان بیشتر متوجه اهمیت این فضا شده است و می‌بینیم بسیاری از فعالیت‌ها اعم از کار‌های بانکی، ثبت‌نام دانشگاه‌ها و مدارس، برگزاری کلاس‌های آنلاین و حتی ویزیت مجازی بیمار توسط پزشک در این فضا صورت می‌گیرد.
وی اهمیت بهره‌گیری از فضای مجازی را همچون استفاده از اکسیژن برای بدن موضوع حیاتی امروز جوامع انسانی برشمرد و گفت: همان طوری که در بسیاری از امور امروز نیاز به استاندارسازی و اعتباربخشی داریم در این فضا که با روح و روان جوانان و خانواده‌های ما ارتباط مستقیم دارد نیز نیازمند مصونیت‌سازی و استاندارد‌سازی محتوایی هستیم که امیدواریم با تلاش مسئولان این امر مهم انجام شود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به بهره‌گیری از ظرفیت‌های فضای مجازی در حوزه دفاع مقدس، گفت: فعالیت‌های محتوایی در این حوزه باید مختصر و مفید و حاوی پیام موثر باشد؛ چرا که دفاع مقدس جاذبه‌های فراوانی دارد و نماد همه ارزش‌های اخلاقی و اسلامی است.
وی افزود: دفاع مقدس را باید با هنر و تکنیک در فضای مجازی به تصویر کشید؛ چرا که سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گفتند: جامعه آخرالزمان در دفاع مقدس قابل مشاهده است.
سردار کارگر با تاکید بر اهمیت فعالیت در فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در فضای مجازی آموزش صحیح و غنای محتوایی است که باید در نظر گرفته شود.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت فعالیت در فضای مجازی فرمودند اگر نبود مسئولیت فعلی، مصمم بودم تا در حوزه فضای مجازی عهده دار مسئولیت شوم و فعالیت کنم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ادامه افتتاح تلویزیون اینترنتی را کار بسیار مهمی برشمرد و بر ضرورت غنای محتوایی فعالیت‌ها در فضای مجازی تاکید کرد.
وی در پایان ضمن مثبت ارزیابی کردن فعالیت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حوزه فضای مجازی گفت: تاکنون کار‌های مطلوبی در حوزه دفاع مقدس و جبهه مقاومت انجام گرفته است و امیدواریم بتوانیم با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در صدور ارزش‌هایمان نهایت پیشرفت را داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)