• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۹۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹
بین الملل » تحلیلی
در معاملات روز جمعه؛​

نوسان شاخص‌های مالی در بازار‌های اروپا و جهان

شاخص‌های بورس‌های اوراق بهادار و دیگر شاخص‌های مالی-اقتصادی در بازار‌های اروپا و جهان در معاملات روز جمعه بیشتر کاهش یافتند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز از پاریس؛ در بازار مالی کشور‌های اروپایی شاخص‌های کل بورس اوراق بهادار همگی کاهش یافتند. به طوری که، شاخص سهام بورس ‏یورواستاکس ۵۰، EuroStoxx ‎‎۵۰، ‏ ‏که در آن در هر روز ‏کاری سهام ۵۰ شرکت ‏‏بزرگ منطقه یورو ‏‏ارزشگذاری و خرید و ‏فروش می‌شود، با ۸۶ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۶۷۲ واحد رسید.

شاخص سهام ‏فوتسی یوروفرست ۳۰۰، FTSEurofirst ۳۰۰، که در ‏آن در هر روز کاری ‏‏سهام ۳۰۰ شرکت بزرگ ‏منطقه یورو، ‏ارزشگذاری و خرید و ‏فروش می ‏شود با ۷۵ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک هزار و ۵۷۴ واحد رسید.

شاخص سهام بورس ‏استاکس ۶۰۰، Stoxx ۶۰۰، هم که در ‏آن در هر روز کاری ‏‏سهام ۶۰۰ شرکت کوچک، متوسط و بزرگ ‏ ۱۸ کشور اروپایی در آن ‏ارزشگذاری و خرید و ‏فروش می ‏شود و تقریبا ۹۰ درصد سهام شناور آزاد شرکت‌های پذیرفته شده در بورس‌های اروپایی را پوشش می‌دهد، در معاملات امروز
۴۵ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، کاهش یافت.
ارزش شاخص سهام بورس ‏‏پاریس، CAC ‎‎۴۰، در ‏معاملات ‏امروز با ۹۵ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به پنج هزار و ۷۷۵ واحد رسید.

شاخص سهام بازار بورس ‏فرانکفورت ‏آلمان، Dax، هم که سهام شرکت‌های مهم صادراتی این کشور در آن در هر روز کاری ارزش گذاری و خرید و فروش می‌شود با ۸۲ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۳ هزار و ۹۴۱ واحد رسید.

شاخص سهام بورس ‏فوتسی ۱۰۰ ‏‏لندن، FTSE ‎‎‎۱۰۰، هم که ‏‏در آن در هر ‏‏روز ‏کاری سهام ۱۰۰ ‏‏شرکت ‏مهم و ‏بزرگ ‏‏‏‏انگلیس، ارزشگذاری و ‏خرید ‏و ‏فروش ‏‏می شود با ۸۶ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به شش هزار و ۵۹۳ واحد رسید.

ارزش شاخص سهام "اس ام ‏آی"، SMI، ‏یکی از سه ‏شاخص عملکرد بورس ‏‏اوراق ‏بهادار سوییس، در معاملات ‏امروز با
۷۷ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به ده هزار و ۶۶۷ واحد رسید.
در بازار مالی کشور‌های آسیایی شاخص‌های کل بورس اوراق بهادار در معاملات امروز بیشتر کاهش یافت. با این توضیح که، شاخص سهام "‏نیکی ۲۲۵"، Nikkei ‎‎۲۲۵‎‏، ‏یکی ‏‏از دو شاخص عملکرد ‏‏بورس اوراق ‏‏بهادار ‏توکیو که سهام ‏‏‏۲۲۵ ‏شرکت ‏بزرگ ‏‏ژاپن در آن ‏فهرست ‏ و در هر روز کاری ارزشگذاری می‌شوند در پایان معاملات امروز با ۲۳ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۲۸ هزار و ۸۶۴ واحد رسید.

ارزش شاخص سهام توپیکس، ‏TOPIX، ‏دیگر شاخص ‏عملکرد ‏بورس ‏‏‏اوراق بهادار توکیو، هم در پایان داد و ستد‌های امروز با ۶۱ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک هزار و ۸۹۶ واحد رسید.
شاخص سهام بورس اوراق بهادار ‏هنگ کنگ که پس از بورس اوراق ‏بهادار توکیو و بورس اوراق ‏بهادار شانگهای، سومین بازار ‏بزرگ بورس در آسیا، از نظر ‏ارزش بازاری به حساب می‌آید، ‏در پایان معاملات امروز ‏با ۴۷ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۲۹ هزار و ۹۸ واحد رسید.

در بازار مالی تایوان، شاخص کل بورس اوراق بهادار این کشور Taiwan Stock Exchange Corporation در پایان معاملات امروز، با ۳۲ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۵ هزار و ۸۵۵ واحد رسید.

در بازار بورس کره جنوبی، شاخص قیمت سهام مرکب این کشور، Korea Composite Stock Price Index، در پایان معاملات امروز، با ۵۷ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۲۶ واحد رسید.

در بازار مالی سنگاپور، شاخص کل بورس اوراق بهادار این کشور، sgx، با ۱۱ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۲۶ واحد رسید.


شاخص مرکب ‏شانگ‌های چین، یکی از مهمترین شاخص ‏های عملکرد بورس ‏اوراق ‏بهادار چین، ‏ در پایان معاملات امروز با چهار صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و و ۵۰۱ واحد رسید.


در بازار مالی استرالیا، نیز شاخص کل بورس اوراق بهادار سیدنی Sydney Stock Exchange با ۷۴ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به شش هزار و ۷۱۰ واحد رسید.


در بازار مالی وال استریت، شاخص کل سهام ‏بورس ‏نیویورک شامل شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز‏، شاخص سهام نزدک و شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰‏، در پایان معاملات روز کاری پیشین، کاهش یافت.
به طوری که، میانگین شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز، یکی ‏از سه شاخص عملکرد بورس ‏اوراق ‏بهادار نیویورک، با یک و ۱۱ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۳۰ هزار و ۹۲۴ واحد رسید.

شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰، یکی از شاخص‌های عملکرد ‏بورس اوراق بهادار نیویورک که ‏از فهرستی متشکل از سهام ‏۵۰۰ ‏شرکت مهم در ‏بازار بورس ‏نیویورک تشکیل شده است با یک و ۳۴ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۷۶۸ واحد رسید.

شاخص سهام نزدک ” Nasdaq“، دیگر شاخص ‏عملکرد بورس اوراق بهادار ‏نیویورک که بزرگترین بازار ‏معاملات الکترونیک سهام در ‏آمریکا است، با
دو و ۱۱ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۲ هزار و ۷۲۳ واحد رسید.
شاخص سهام نزدک ۱۰۰ ” Nasdaq ۱۰۰“ هم، با یک و ۷۳ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۲ هزار و ۴۶۴ واحد رسید.


در بازار داد و ستد‌های ارزی اروپا، نرخ‌های برابری در نوسان بود. به طوری که ارزش یورو برابر دلار ۳۱ صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، کاهش یافت. در معاملات ‏امروز، هر یک یورو برابر ۱,۱۹۲۹ ‎ دلار معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین، ارزش برابری این دو ارز، به نسبت هر ۱,۱۹۶۶ ‎ ‎ دلار به یک یورو بود.

ارزش برابری دلار آمریکا با ین ژاپن در معاملات امروز بازار توکیو، ۴۰ صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، ین برابر یک دلار آمریکا معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ‎ ۱۰۷,۹۷ ‎ ین برابر یک دلار آمریکا داد و ستد می‌شد.

ارزش برابری یورو با ین نیز در معاملات امروز بازار توکیو، شش صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، افزایش یافت. بدین صورت که هر ‎ ۱۲۹,۳۳ ین برابر یک یورو معامله می‌شد در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ‎ ۱۲۹,۲۵ ‎ ین برابر یک یورو داد و ستد می‌شد.

شاخص دلار برابر سبد ارزی مرجع بین المللی متشکل از شش ارز ‏‏‏مهم جهان ‏یعنی ‏‏‏یورو، پوند ‏انگلیس، ‏ین ‏‏‏‏ژاپن، ‏فرانک سوئیس، ‏‏دلار کانادا و ‏کرون ‏‏‏سوئد، با ۳۹ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۹۱,۹۹۰۰ دلار رسید.

بهای طلا در معاملات ‏ امروز بازار ‏فلزات ‏گرانب‌های اروپا، کاهش یافت. به طوری که بهای هر اونس ‏طلا با ۲۶ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک هزار و ۶۹۲ دلار و ۷۱ سنت رسید. بهای این فلز گرانبها در پایان معاملات روز کاری پیشین به یک هزار و ۶۹۷ دلار و ۱۹ سنت رسیده بود.

در بازار اوراق قرضه، نرخ سود‌ها در معاملات امروز افزایشی بود. به طوری که نرخ سود اوراق قرضه و بهادار با سررسید ۱۰ ساله آلمان که نقش مبنا و مرجع را در کشور‌های عضو منطقه یورو ایفا می‌کند، با دو صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به منفی ۲۹ صدم درصد رسید. منفی بودن نرخ سود اوراق بهادار در یک کشور نشان دهنده وضع خوب اقتصادی و مالی آن کشور است. با این توضیح که کشور ناشر با توجه به اینکه سرمایه گذار در خصوص دریافت به موقع اصل و سود سرمایه خود اطمینان دارد آن‌ها را با نرخ سودی پایینی منتشر می‌کند.

نرخ سود اوراق قرضه و بهادار وزارت خزانه داری آمریکا با سررسید ۱۰ ساله هم با یک صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک و ۵۶ صدم درصد رسید.

در بازار نفت اروپا، قیمت دو شاخص عمده نفتی جهان، افزایش یافت. به طوری که بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمیدییت‏) که برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی ‏‏آمریکا، به کار ‏برده می ‏شود با ۹۱ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۶۴ دلار و ۷۴ سنت رسید.

بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود با یک و ۹ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۶۷ دلار و ۸۳ سنت رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)