• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۲۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
گیلان » اجتماعی
گیلان

همفکری برای بر پایی کنگره بین المللی میرزا کوچک در نشست شورای فرهنگ عمومی

نماینده ولی فقیه در گیلان : کنگره بین المللی میرزا کوچک جنگلی باید در شان واقعی نهضت جنگل به عنوان مینیاتوری از نظام اسلامی برگزار شود.

همفکری برای برپایی کنگره بین المللی میرزا کوچک در نشست شورای فرهنگ عمومیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در چهارمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان در رشت با اشاره به نقش نهضت جنگل در احیای ارزش های اسلامی و مقابله با استبداد داخلی و تجاوز و استعمار خارجی تصریح کرد : همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرموده اند، نهضت جنگل با اتکاء به اسلام اصیل ، مینیاتوری از نظام اسلامی در خطه شمال بود که درس سرافرازی ، استقلال طلبی ، حق جویی و ظلم ستیزی بود که برگ زرینی بر تاریخ پر افتخار گیلان ولایتمدار افزود. 
 
آیت الله فلاحتی افزود :  در یازدهم آذر 1400، یکصدمین سالگرد شهادت سردار رشید نهضت جنگل است کنگره ی بین المللی بنام این روحانی شهید برگزار خواهد شد.
 
همفکری برای برپایی کنگره بین المللی میرزا کوچک در نشست شورای فرهنگ عمومیوی در بخش دیگری از سخنان خویش بر ضرورت ترویج روزافزون مفاهیم قرآنی در جامعه اسلامی تاکید کرد و گفت : ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام امروز پیشگام حفظ و احیای ارزش های اسلام ناب و مدافع منویات مکتب قرآن است و این رسالت مهم ایجاب می کند اقشار مختلف جامعه ی اسلامی در هر یک در جایگاه و توان خویش از چشمه ی زلال کلام الهی سیراب شود و در جهت ترویج مفاهیم آن بکوشند. 
 
 
استاندر گیلان نیز از آمادگی کامل استانداری مبنی بر حمایت مالی و اجرای مصوبات ستاد برگزاری کنگره بین المللی میرزا کوچکهمفکری برای برپایی کنگره بین المللی میرزا کوچک در نشست شورای فرهنگ عمومی جنگلی را خبر داد و افزود : از اکنون پیگیری های لازم برای مشارکت بخشی صاحب نظران و پژوهشگران بین المللی از طریق دستگاه دیپلماسی کشور به عمل آمده و تلاش می شود، زمینه ی دعوت کارشناسانی زبده در این حوزه مهیا شود. 
 
ارسلان زارع همچنین با اشاره به اقدامات به عمل آمده در خصوص سند راهبردی فعالیتهای قرآنی استان ، از اعضای شورای فرهنگ عمومی خواست نکته نظرات و پیشنهادات خود را نهایت تا 11 فروردین  ارائه کنند، تا زمینه جمع بندی و تدوین نهایی آن فراهم شود. 
 
همفکری برای برپایی کنگره بین المللی میرزا کوچک در نشست شورای فرهنگ عمومیفرمانده سپاه قدس گیلان نیز بر نقش محوری مردم در تحقق اهداف پیش بینی شده در حوزه ی فرهنگ و دین تاکید کرد و افزود : تجربه نشان داده که هر کجا آحاد ملت با اراده ایی قوی پابه کار انجام رسالت های فرهنگی و دینی بوده اند نتایج مطلوبی حاصل شده است. 
 
سردار عبدالله پور با بیان اینکه سپاه با بهره گیری از ظرفیت پایگاه های مقاومت بسیج استان تاکنون بیش از هزار و 200 حافظ قران شناسایی و تربیت کرده است،گفت : این آمادگی در سپاه استان وجود دارد در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قران کریم در سراسر کشور ، به شکوفایی استعدادهای قرآنی استان از طریق پایگاههای مقاومت بسیج بپردازد. 
 
فیروز فاضلی دبیر شورای فرهنگ عمومی گیلان نیز مصوبات چهارمین نشست شورای فرهنگ عمومی گیلان را تشریح کرد و گفت :همفکری برای برپایی کنگره بین المللی میرزا کوچک در نشست شورای فرهنگ عمومی هماهنگی برای برگزاری کنگره بین المللی یکصدمین سالگرد شهادت میرزا کوچک جنگلی دستور جلسه ی آخرین نشست شورای فرهنگ عمومی در سال 99 بود.
 
 
 
 
در پایان احکام روسای کارگروه های تبلیغ و ترویج ، آموزش و پژوهش و آموزش عمومی قرآن کریم به آقایان فیروز فاضلی، احمد رضی و محمد رحمتی اهداء شد.
 
همفکری برای برپایی کنگره بین المللی میرزا کوچک در نشست شورای فرهنگ عمومی
 
همفکری برای برپایی کنگره بین المللی میرزا کوچک در نشست شورای فرهنگ عمومی
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)