امروز: 16 ارديبهشت 1400 -
با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی‌های مورد علاقه روزه داران تبدیل می‌شود و در سفره افطار جایگاه ویژه‌ای دارد به همین علت کارگاه‌های شیرینی پزی در این ماه توجه ویژه‌ای به پخت آن دارند. زولبیا و بامیه از شیرینی‌های ایرانی است که در تهیه آن از ماست، نشاسته، تخم مرغ و آرد استفاده می‌شود. هنگامی که زولبیا و بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته می‌اندازند تا شیره را به خود جذب کند و شیرین شود.
عکاس :احسان جزینی
تاریخ : ۱۴۰۰/۰۱/۲۶ - ۱۴:۵۷
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰/۰۴/۰۰ - ۰۵:۰۶
1
2
حتی یک نفر از قنادان هم ماسک ندارد!
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: