• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۶۸۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
خوزستان » اقتصادی

مشکلات سرمایه گذاری،مانع اصلی پرورش بلدرچین در خوزستان

مهمترین عامل پرورش و نگهداری بلدرچین تهیه دان مناسب و با کیفیت است به نحوی که حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه دوره پرورش را شامل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، پرورش بلدرچین یکی از پرسودترین کسب و کار‌های خانگی و صنعتی موجود در جهان و ایران است که ویژگی‌های استثنایی گوشت و تخم بلدرچین سبب شده جای خود را در سفره‌های ایرانی باز کند.
نبود سرمایه گذار،مانع اصلی پرورش بلدرچین در خوزستان
مواد مغذی بسیاری از جمله پروتئین، فسفات، چربی، کلسیم، آهن و روی در گوشت بلدرچین وجود دارد که نسبت به گوشت مرغ از خواص غنی تری برخوردار است . ولی این روز‌ها با توجه به افزایش هزینه‌های سرمایه گذاری برای احداث هر واحد صنعتی، سرمایه گذاران استقبال کمتری برای تولید صنعتی بلدرچین بعمل می‌آورند.

آنچه سبب میشود پرورش بلدرچین به عنوان یک کار اقتصادی پربازده مطرح شود میزان رشد و بلوغ سریع، میزان بالای تخم تولیدی، کوتاه بودن فواصل نسل‌ها، قابلیت پرورش تعداد زیاد در مساحت کم، مقاومت بالا در برابر بیماری، سازگاری با محیط و برگشت سریع سرمایه گذاری انجام شده است .

اما پرورش دهندگان سنتی بلدرچین در خوزستان با مشکلات عمده‌ای از جمله بالا بودن هزینه‌های تمام شده برای تولید دست و پنجه نرم می‌کنند.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما می‌گوید: دلیل اصلی خودداری سرمایه گذاران برای ورود به بخشصنعتی پرورش بلدرچین بالا بودن هزینه‌های احداث و توان اقتصادی کم مردم در خرید گوشت بلدرچین است .
نبود سرمایه گذار،مانع اصلی پرورش بلدرچین در خوزستان
ایرج آصفی با اشاره به اینکه در خوزستان واحد‌های زیادی به صورت سنتی اقدام به پرورش بلدرچین می‌کنند افزود: بیشتر این واحدها در شهرستانهای دزفول، اهواز، باغملک و ... فعالیت می کنند .
 
حمایت وزارت جهاد کشاورزی از واحد های سنتی پرورش بلدرچین
 
وی گفت: به منظور کمک به تولید کنندگان سنتی و ادامه روند تولید بلدرچین در این واحدها با مکاتبات انجام شده با وزارت کشاورزی برای حل مشکل تامین نهاده‌های خوراکی با قیمت مصوب ، قرار شد زنجیره تولید بلدرچین سنتی (روستایی) در خوزستان تاسیس شود .
 
آصفی می گوید : با زیر پوشش قرار گرفتن این واحد‌ها همراه با راهبری و انتقال تجربیات و برگزاری کلاس‌های آموزشی ضمن افزایش تعداد اینگونه واحد‌ها و بخصوص کاهش هزینه‌های تولید کمک شایانی برای تامین خوراک دولتی مورد نیاز پرورش دهندگان سنتی در استان برداشته خواهد شد .

وی با بیان اینکه پرورش دهندگان صنعتی می‌توانند با دریافت پروانه بهره برداری از سازمان نظام مهندسی در سامانه بازارگاه ثبت نام و دان دولتی دریافت کنند گفت: سازمان جهادکشاورزی از واحد‌های مجوز دار حمایت‌هایی از جمله تامین دان به قیمت مصوب، تسهیلات بانکی و خدمات فنی و آموزشی ارائه می‌دهد. همچنین واحد‌های دارای زنجیره تولید می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند گردند.

آصفی افزود: تولید کنندگان بر اساس ظرفیت هر واحد ، می توانند سهمیه نهاده (ذرت و کنجاله سویا) مورد نیاز را از طریق سامانه بازارگاه که بصورت اتوماتیک از طریق مرکز شارژ خواهد شد را با قیمت مصوب خریداری کنند .
نبود سرمایه گذار،مانع اصلی پرورش بلدرچین در خوزستان
آصفی با اشاره با اینکه تنها واحد صنعتی فعال پرورش دهنده بلدرچین در خوزستان هم اکنون جوجه ریزی خود را آغاز کرده است گفت: این واحد در هر دوره ده هزار و ۹۰۰ قطعه جوجه ریزی انجام می‌دهد که از این محل حدودا ۲۰۰۰ کیلوگرم گوشت بلدرچین آماده طبخ استحصال می‌ شود . 

بیشتر بخوانید:  ساخت کشتارگاه صنعتی در دزفول

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به تعطیلی یک واحد صنعتی تولید بلدرچین در دزفول افزود: این واحد پیش از تعطیلی در هر دوره ۵۴ هزار قطعه بلدرچین در هر دوره تولید می‌کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دوستان سلام بنده میخوام ی پرورش بلدرچين تو ماهشهر بزنم و تمام کارگاه بصورت حرفه‌ای انجام شده برای ریختن مولد یا جوجه به کمک نیاز دارم لطفا کمک کنید 09168526354 شماره تماس بنده هست
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)