• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۱۴۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
رشد ۱۵ شرکت نانوی بین المللی

فروش ۹ هزار میلیاردی محصولات نانویی

مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری نانو از رشد ۱۵ شرکت نانوی بین المللی با صادرات ۲۰ میلیون دلاری تا ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: پیش بینی می‌کنیم ۹ هزار میلیارد تومان صادرات برای سال مالی ۹۹ ثبت شود.

فروش ۹ هزار میلیاردی محصولات نانوییبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علی اصغر نجیمی اظهار داشت: درحال حاضر ۷۵۰ محصول نانوی ایرانی تجاری شده که این تعداد محصول به سایر کشور‌ها هم صادر شده‌اند.
وی با بیان اینکه تاکنون این محصولات به بیش از ۴۰ کشور صادر شده‌اند، گفت: حدود ۲۰ درصد حجم بازار محصولات نانویی کشور مربوط به صادرات است.
وی افزود: در سال ۹۸ نزدیک به ۴ هزار و پانصد میلیارد تومان فروش محصولات نانو بود که حدود ۲۰ میلیون دلار از این میزان مربوط به صادرات محصولات نانو بوده است.
نجیمی تاکید کرد: طیف وسیعی از محصولات نانو صادرات می‌شود که از جمله تجهیزات آزمایشگاهی نانو، محصولات سلامت مثل دارو‌های ضدسرطان، نانو مواد، محصولاتی در حوزه ساختمان و منسوجات هستند. حوزه‌های ساختمان، تجهیزات الکترونیکی نوری، دارو و درمان از حوزه‌هایی هستند که بیشترین صادرات را داشته‌اند.
به گفته مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری نانو با توجه به شیوع کرونا شرکت‌های دانش‌بنیان با تلاش و جدیت در عرصه تولید ماسک نانو و مواد ضدعفونی کننده نانو، فعالیت‌های بیشماری داشتند که موفق شدیم بازار خوبی در خارج از کشور در این حوزه‌ها نیز به دست بیاوریم.
وی ادامه داد: بیشترین صادرات محصولات نانو به کشور‌های همسایه مثل عراق، افغانستان و ترکیه بوده است و بعد از آن در اروپا کشور آلمان و در آسیا کشور چین و برخی کشور‌های آسیای جنوب شرقی بیشترین میزان صادرات را داشته‌اند.
مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری نانو، افزود: با توجه به اینکه سالیانه و در پایانِ سالِ مالی شرکت‌ها (در خرداد تا تیر) میزان فروش و صادرات شرکت‌های دانش بنیان ارزیابی می‌شوند هنوز سال ۹۹ ارزیابی نشده، اما پیش بینی می‌کنیم که فروش محصولات نانو در سال گذشته به حدود ۹ هزار میلیارد تومان برسد.
نجیمی با بیان اینکه در سال ۹۸ هفت شرکت نانو بیش از دو میلیون دلار صادرات داشتند، گفت: هدف ما در ستاد توسعه فناوری نانو این است که تا ۱۴۰۴ موفق به رشد ۱۵ شرکت نانوی بین‌المللی با صادرات بیش از ۲۰ میلیون دلار بشویم.
مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری نانو گفت: پله پله هدف‌گذاری صادراتی کردیم تا با توانمندسازی شرکت‌ها و رشد مداوم آنها، میزان صادرات محصولات نانو بیشتر شود.

نانوی ایران حرف برای گفتن دارد
مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری نانو در خصوص موانع صادراتی گفت: تشدید تحریم‌ها، مشکلات انتقال پول، کمبود بودجه‌های توسعه‌ای باعث کاهش رشد صادراتی شده است؛ ایران به عنوان کشوری که محصولات نانوی با فناوری بالا، با کیفیت و قیمت رقابتی را تولید و صادرات کرده همیشه در عرصه‌های بین‌المللی حرفی برای گفتن دارد.
نجیمی ادامه داد: حتی نوآوری‌هایی از سوی ایران در حوزه نانو وجود داشته که در دنیا ثبت پتنت شده و این بدان معناست که در دنیا نظیر نداشته است. نزدیک به ۳۰۰ پتنت بین‌المللی در حوزه نانو وجود داشته که فناوری آن‌ها به خوبی دارای ظرفیت صادراتی هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت نخستین واحد استاندارد تولید برگه میوه کشور در سلماس
توقف آبیدر سنندج در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال زیر ۱۸ سال کشور
شهید فهميده نماد جهاد و ایثار برای دانش آموزان بسیجی
علل اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی 
افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی به ۵۰۰ مگاوات
آمادگی خوزستانی‌ها برای خلق حماسه در یوم الله ۱۳ آبان
رزمایش آموزشی و عملیاتی انسداد تونل جاده اسفراین – بجنورد برگزار شد
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کشف لاستیک‌های قاچاق در خور و بیابانک
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
افزایش پروازهای فرودگاه گناباد
درخواست مالکان دو مرکز خرید پلمب شده در تهران
پایان قداره کشی اراذل و اوباش در عملیات ویژه پلیس
یادواره شهدا فرصتی برای بازخوانی هویت ایمانی و فرهنگی ملت ایران است
اجلاسیه بزرگداشت ۷۳۱ شهید سلماس
تغییر وضعیت شورای اداری هرمزگان به مجمع مشورتی حکمرانی
تشدید نظارت بر خدمات خودرویی در ایلام
بزرگداشت شهدای بسیجی طرح امنیت در زاهدان
درخواست اوباما از دموکرات‌ها برای مقابله با بی‌قانونی‌های ترامپ
افتتاح ۱۰ طرح در شهر درچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)