• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۰۴۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۳
اجتماعی » جامعه و شهری

آغاز مرحله دوم منظومه توانمندسازی مددجویان سیستان و بلوچستان

رئیس کمیته امداد از آغاز مرحله دوم منظومه توانمندسازی ایتام و مددجویان سیستان و بلوچستان با همکاری استان‌های معین خبر داد و گفت: مرحله نخست این طرح با همیاری کمیته امداد و استانداری سمنان در سه شهرستان سیستان و بلوچستان اجرا شد.

آغاز مرحله دوم منظومه توانمندسازی مددجویان سیستان و بلوچستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، سیدمرتضی بختیاری در دیدار با استانداران سیستان و بلوچستان و سمنان و مدیران کل کمیته امداد این استان‌ها، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله بهشتی و هفته قوه قضاییه، افزود: طرح توانمندسازی خانواده‌های ایتام استان سیستان و بلوچستان با همکاری استان معین سمنان و همراهی دولت، تاثیر جدی در کیفیت خدمات ارائه شده به، ولی نعمتان این نهاد داشته است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های خوب در دستگاه‌های دولتی، نهاد‌های حاکمیتی، مجلس شورای اسلامی، سپاه، بسیج، مردم و خیریه‌ها خاطرنشان کرد: به لطف خداوند امروز کمیته امداد از همراهی همه مجموعه‌های داخل نظام بهره‌مند است و به ویژه حمایت‌های معنوی از مددجویان موجب تقویت امیدواری و انگیزه تلاش آنان می‌شود.
رئیس کمیته امداد با تشریح جزئیات طرح منظومه توانمندسازی خانواده‌های ایتام استان سیستان و بلوچستان، ادامه داد: مرحله نخست این طرح در هفت محور حامیان سلامت، حامیان فرهنگ، سلامت روان، حامیان ازدواج، اشتغال، مسکن و معیشت مددجویان در سه شهرستان فنوج، بزمان و شهر علی‌اکبر به صورت آزمایشی انجام شد و مرحله دوم این طرح با همکاری بیشتر نهاد‌ها و مشخص شدن استان‌های معین به زودی آغاز می‌شود.
بختیاری با بیان اینکه این طرح با ابتکار مدیرکل کمیته امداد استان سمنان و حمایت استانداری سمنان اجرایی شده است، اظهار کرد: سابقه معین‌سازی در کشور ما به ویژه در مدیریت بحران‌ها درخشان است و الگوی خوبی برای کمک‌رسانی در مناطق محروم به شمار می‌رود.
در این جلسه همچنین علیرضا آشناگر، استاندار سمنان به اقدامات انجام شده برای کمک به ایتام اشاره کرد و گفت: طرح «شتابا» با هدف ورود خانواده‌های ایتام تحت حمایت کمیته امداد به بازار بورس و ایجاد درآمد برای آنان در استان سمنان کلید خورده است که امیدواریم با رونق گرفتن مجدد این بازار شاهد کسب سود برای این عزیزان باشیم.
وی اجرای طرح منظومه توانمندسازی ایتام سیستان و بلوچستان را یک طرح با ظرفیت‌های ملی دانست و افزود: با اجرای این طرح از پراکندگی نیرو‌ها جلوگیری و همه ظرفیت‌ها معطوف به یک هدف می‌شود.
احمدعلی موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به ابعاد محرومیت این استان گفت: منابع در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد، اما پیش از همه چیز توسعه انسانی لازم و ضروری است.
وی با بیان اینکه شرایط استان سیستان و بلوچستان با آرمان‌های اصیل نظام هنوز فاصله دارد، آنچه افتخارآمیز است، این است که معین‌سازی با ابتکار کمیته امداد در استان شکل گرفت و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی فعال شده‌اند.
در ادامه این جلسه، محسن مسعودیان راد، مدیرکل کمیته امداد استان سمنان ضمن تشریح ابعاد مختلف منظومه توانمندسازی ایتام سیستان و بلوچستان گفت: سمنان در پرداخت سرانه به ایتام در رتبه نخست کشور قرار دارد و باید از این ظرفیت خیر در سطح ملی استفاده شود.
وی با بیان اینکه مرحله دوم توانمندسازی مددجویان سیستان و بلوچستان با رویکرد فرهنگی آغاز خواهد شد، تاکید کرد: منظومه توانمندی ایتام با هدف تامین آتیه ایتام، رفع نیاز‌های ضروری زندگی، تقویت بعد فرهنگی، مدیریت نظام‌یافته نقدینگی و به کار انداختن منابع حمایتی در مسیر تولید و اشتغال در بازه زمانی سه پنج ساله و در سه مرحله و هفت گام اجرا می‌شود.
همزمان با اجرای طرح توانمندسازی خانواده‌های ایتام در استان سیستان و بلوچستان، ۴۲۲ قلم کالای ضروری زندگی میان خانواده‌های تحت حمایت در سه شهرستان هدف طرح توزیع شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی ۱۶۴ طرح در کمیته ویژه طرح‌های اشتغال‌زایی استان کرمانشاه
کمینه و بیشینه دمای ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
مرد میدان، شهید سید علی از رضا آباد شیروان 
استاندار مازندران ، تصمیم‌گیری برای توسعه منطقه بر پایه نظر کارشناسان
پاسداشت زبان فارسی باید به مطالبه و حرکت ملی تبدیل شود
کشف بیش از ۲۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در خمین
مدیریت آب اولویت نخست کشاورزی اهر
بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات صنعت برق از مشترکان
اعزام ۷۰۰ دانش آموز از فارس به کربلای ایران
آبادان میزبان مسابقات کشتی کشوری
قلع و قمع بنا‌های غیر مجاز احداث شده در شاهرود
روایت امداد رسانی نخستین گروه جهادی در کتاب دوباره فردوس
اعلام جدول اجرایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان بوشهر
بسکتبال با ویلچر قهرمانی آسیا و اقیانوسیه؛ راهیابی ایران به رده بندی
ورزشکار تهرانی فاتح لیگ سنگنوردی کشور
۱۶ مصدوم در ۳ حادثه رانندگی در جاده‌های فارس
کشت پاییزه گندم در شهرستان قروه
بهره برداری از ۶ طرح آبرسانی در دزفول
لوموند: ایران با بدترین خشکسالی شش دههٔ گذشته روبه‌روست
کاهش تلفات تولید اولویت دامپزشکی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)