• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۴۸۰۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

اولویت واکسیناسیون دانش‌آموزانِ با نیاز ویژه

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی: معلمان مدارس استثنایی باید در اولویت اول واکسیناسیون قرار بگیرند، زیرا با دانش‌آموزان خود ارتباط فیزیکی دارند.

اولویت واکسیناسیون دانش‌آموزانِ با نیاز ویژهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ آقای سید جواد حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی درباره روند سنجش نوآموزان استان تهران با وجود تعطیلات شش روزه و احتمال تجمع در پایگاه‌های سنجش بعد از تعطیلات گفت: تاکنون سنجش نوآموزان روند سریعی را طی کرده و حتی این روند و سرعت از هر سال هم بیشتر شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار نوآموز برای سنجش اولیه، نوبت‌گیری کردند که رویه نوبت‌گیری و سنجش آن‌ها ادامه خواهد داشت، زیرا سرعت و پیشرفت کار نسبت به همه سال‌ها جلوتر است.

وی اضافه کرد: در طی چند روزی که تهران تعطیل است، لطمه‌ای به کار ما وارد نشده است و بعد از تعطیلات روند کار ادامه خواهد داشت. امیدواریم بتوانیم یک پوشش ۹۹ درصدی پیش دبستانی و دانش آموزان بدو ورود را محقق کنیم.

آقای حسینی در پاسخ به این سوال که چند درصد از این هشتصد هزار نوبت‌گیری، تاکنون مورد سنجش قرار گرفته‌اند؟ گفت: تاکنون و تا پیش از تعطیلات بالغ بر پانصد هزار نفر مورد سنجش در پایگاه‌های سنجش قرار گرفته‌اند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی در پاسخ به این سوال که اگر بعد از تعطیلات این رویه ادامه پیدا کند، آیا موجب ازدحام جمعیت نخواهد شد؟ گفت: ما متناسب با شرایط، پایگاه‌ها را طوری تنظیم کردیم که ازدحام نباشد. نوبت گیری نیز برای این است که جمعیت زیاد نشود، همچنین این پایگاه‌ها جمعیت حدود ۱۰ تا ۲۰ نفر را نوبت دهی کرده و سنجش می‎کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: پایگاه‌های سنجش نوآموزان به بیش از ۲۰ نفر نوبت نمی‌دهد تا ازدحامی ایجاد نشود. در حال حاضر ۵۰۰ شیفت مشغول سنجش هستند که اگر با ازدحام جمعیت رو به رو شوند می‌توانیم حتی آن‌ها را به هزار شیفت افزایش دهیم تا کار با سرعت بیشتری جلو برود. به هیچ عنوان نمی‌گذاریم ازدحام ایجاد شود و پروتکل‌های بهداشتی به هم بخورد. در هر صورت مانع از ابتلا در این پایگاه‌های سنجش سلامت خواهیم شد.

وی در واکنش به حضور هم زمان پدر و مادر در پایگاه‌های سنجش نوآموزان ورود به دبستان و پیش دبستانی اظهار داشت: این اقدام اشتباه است، ما پیش‌تر هم گفته بودیم حتما یکی از والدین حضور داشته باشد تا ازدحام جمعیت ایجاد نشود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: حتی در این مراکز اتاق‌های انتظار هم ایجاد کردیم، اگر پایگاهی از والدین خواسته که هر دو برای سنجش فرزندشان حضور داشته باشند کار اشتباهی کرده است. لازم به ذکر است که سنجش نوآموزان و دانش آموزان بدو ورود تا ابتدای سال تحصیلی جدید یعنی ۳۱ شهریور ماه ادامه دارد.

آقای حسینی با تاکید بر ضرورت واکسیناسیون معلمان مدارس اسثتنایی به دلیل ارتباط فیزیکی با دانش آموزان با نیاز ویژه گفت: معلمان مدارس استثنایی باید در اولویت اول واکسیناسیون قرار بگیرند، زیرا با دانش آموزان خود ارتباط بیشتری دارند. ما برای این کار به همراه وزیر آموزش و پرورش به وزارت بهداشت نامه ارسال کردیم که این دسته از معلمان در اولویت واکسن قرار بگیرند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان با نیاز ویژه و اولویت قراردادن آن‌ها بیان کرد: بحث واکسیناسیون دانش آموزان در ایران مطرح نشده و به این مقوله ورود پیدا نکرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)