• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۲۸۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۱
بین الملل » اروپا
رئیس مرکز اسلامی انگلیس؛

برگزاری نخستین دوره آموزشی سطح دوم علوم حوزوی در انگلستان

نخستین بار دوره آموزشی سطح دوم علوم حوزوی همزمان با آغاز سال تحصیل جدید حوزه علمیه انگلستان، با حضور استادان این حوزه و نیز طلاب علوم دینی، در مرکز اسلامی انگلیس واقع در لندن برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از لندن ؛ نخستین بار دوره آموزشی سطح دوم علوم حوزوی همزمان با آغاز سال تحصیل جدید حوزه علمیه انگلستان، با حضور استادان این حوزه و نیز طلاب علوم دینی، در مرکز اسلامی انگلیس واقع در لندن برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس مرکز اسلامی انگلیس و مسئول حوزه علمیه انگلستان درمراسم تاسیس دوره آموزشی سطح دوم حوزه و آغاز سال تحصیلی جدید حوزه علمیه انگلستان، افزایش تقاضای مسلمانان در انگلیس برای فراگیری علوم حوزوی را از جمله علت‌های تاسیس این دوره آموزشی اعلام کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سید هاشم موسوی با تاکید بر ضرورت تامین نیاز‌های آموزشی دینی مسلمانان و آموزش دروس حوزوی و معارف اسلامی برای آنان در انگلیس بر ضرورت تداوم تحصیلات حوزوی برای متقضایان تاکید و اضافه کرد: رعایت تقوی باید گام نخست استادان و طلاب علوم دینی در آموزش و تحصیل باشد.
وی افزود: مدت تحصیلات در سطح دوم علوم حوزوی در حوزه علمیه لندن، سه سال است و دروس به دو زبان انگلیسی و فارسی (در کلاس‌های جداگانه) برای طلبه‌های خواهر و برادر ارائه خواهد شد.
به گفته نماینده، ولی فقیه و رئیس مرکز اسلامی انگلیس، در این دوره، در علم فقه، کتاب مکاسب شیخ انصاری (ره) به صورت تحلیلی آموزش داده خواهد شد و طلاب با مسائل فقهی نوظهوری که خاستگاه آن‌ها غالبا غرب است، به شکل استدلالی آشنا خواهند شد؛ همچنین در موضوع علم اصول فقه، کتاب الوسیط حضرت آیت الله سبحانی به طور تخصصی تدریس و مبانی این علم به شکل کاربردی آموزش داده خواهد شد و همچنین در این دوره، مبانی کلام امامیه بر اساس کتاب کشف المراد به شکل تحلیلی آموزش داده خواهد شد؛ آموزش فلسفه اسلامی نیز بر اساس کتاب نهایه الحکمه علامه طباطبائی در فهرست موضوعاتی قرار دارد که در این دوره بصورت تخصصی آموزش داده خواهد شد و از آنجا که غرب، مهد پیدایش شبهات دینی و خاستگاه مباحث کلامی، چون پلورالیسم، هرمنوتیک، سکولاریزم، بشری بودن وحی و ... است، موضوع آموزش فلسفه دین و دیدگاه‌های صاحبنظران مختلف در این عرصه نقد و بررسی شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید هاشم موسوی تاکید کرد: این دوره، متن و تحقیق محور بوده و طلاب موظف خواهند بود هر هفته، کار پژوهشی و تحقیقاتی ارائه کنند.
وی همچنین در تشریح تاسیس حوزه علمیه انگلستان افزود: این حوزه بنا به درخواست مسلمانان در غرب به ویژه انگلستان و برای تامین نیاز‌های اموزشی مسلمانان در جوامع غربی، در سال دو هزار میلادی راه اندازی شده است و در مقطع سطح یک حوزه، استادان علوم دینی در دوره‌ای چهار ساله، به تربیت علاقمندان به دروس حوزوی ومعارف دینی می‌پردازد.
حجت الاسلام والمسلمین سید هاشم موسوی با بیان اینکه این مرکز آموزش دینی تاکنون سه دوره فارغ التحصیل داشته است افزود: اکنون «مقطع دوم» این گونه تحصیلات در حوزه اسلامی انگلیس نیز بنا به درخواست مکرر علاقه‌مندان به فراگیری علوم دینی آغاز می‌شود.
در آغاز آیین تاسیس دوره اموزشی "مقطع دوم" علوم دینی، ابتدا آیاتی از کلام ... مجید تلاوت شد و سپس حجت الاسلام میرزا عباس با تبریک ایام ولادت رسول اکرم (ص) و راه اندازی مقطع جدید در حوزه علمیه لندن گفت: ارتباط مستمر این حوزه با حوزه‌های بسیار معتبر همچون حوزه نجف و قم و نیز دانشگاه‌های معتبر در انگلیس، موجب اقبال طلاب شده است.
سپس حجت الاسلام دکتر میلانی، در سخنانی با یاداوری فعالیت‌های حوزوی مشترک در لندن با دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه میدلسیکس (Middlesex) گفت: دانشجویان تاکنون در مقاطع گوناگون کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، با کالج اسلامی لندن و نیز حوزه علمیه در این شهر همکاری کرده اند. وی با ذکر خاطره همکاری علامه طباطبایی با پروفسور هانری کربن فرانسوی گفت: حوزویان همیشه به همکاری با دانشگاهیان علاقه‌مند بوده اند و راه اندازی مقطع دوم تحصیلات حوزوی در لندن، به رشد و شکوفایی این قبیل مطالعات در انگلیس و اروپا منجر خواهد شد.
آن گاه شیخ رجا احمد، از فارغ التحطیلان حوزه علیمه لندن که از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ میلادی در این حوزه درس خوانده و اکنون امام جماعت مسجد امام علی (ع) است در سخنانی، از این که امکان تداوم تحصیلات حوزوی در انگلیس فراهم شده است، ابراز خوشحالی کرد و نظام سامان‌مند آموزش در حوزه علمیه لندن را ستود.
در ادامه مراسم، پیام شنیداری حضرت آیت ... جعفر سبحانی پخش شد که ایشان با تبریک حلول ماه ربیع الاول، ایام ولادت رسول الله (ص) و راه اندازی مقطع جدید در حوزه لندن، همگان را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد.
در پایان این مراسم، استادان و طلاب حوزه علمیه لندن، عکس یادگاری گرفتند و نماز جماعت مغرب و عشا برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)