• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۳۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۶
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

معرفی آثار برتر بخش پویانمایی و نمایشنامه کودک و نوجوان

برترین آثار پنجمین مسابقه فیلمنامه و نمایشنامه کودک و نوجوان کانون پرورش فکری در بخش‌های «نمایشنامه» و «پویانمایی» اعلام شد.

معرفی آثار برتر بخش پویانمایی و نمایشنامه کودک و نوجوانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی کانون؛ پنجمین مسابقه فیلمنامه و نمایشنامه کودک و نوجوان با هدف شناسایی و تبادل دستاورد‌های حوزه فیلمنامه و نمایشنامه‌نویسی و ایجاد فرصت ارتباطات و تبادل تجربه در زمینه‌های مختلف هنر سینما و تئاتر کودک و نوجوان در سطح ملی برگزار شد.
پس از انتشار فراخوان، هزار و ۱۹۹ اثر به دبیرخانه رسید که از این تعداد، ۳۴۸ اثر سینمایی بلند، ۲۵۲ نمایشنامه، ۲۲۶ فیلم کوتاه و ۱۷۲ اثر پویانمایی بود.
بر همین اساس پس از بررسی آثار هیأت انتخاب ۴۲ اثر سینمایی بلند، ۱۹ نمایشنامه، ۴۱ فیلمنامه کوتاه و ۱۹ اثر در بخش پویانمایی را به عنوان راه‌یافته به مرحله دوم معرفی کردند.
اسامی برگزیدگان دو بخش پویانمایی و نمایشنامه از سوی گروه‌های داوری اعلام شده است.
هیأت داوران بخش نمایشنامه این مسابقه متشکل از «شهرام کرمی» نویسنده، کارگردان، منتقد، مدرس دانشگاه و مدیر فرهنگی و هنری، «حسن دادشکر» کارگردان، نویسنده، بازیگر، مدرس دانشگاه، مدیر سابق مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و «نادر برهانی‌مرند» نویسنده و کارگردان تئاتر و نمایش‌های رادیویی و دبیر جشنواره‌های تئاتر، سه اثر «گردنبند خورشید» اثر مریم علی‌نیا، «اپلیکیشن بابایاب» از محمد عبدی‌جمالی و «هیولایی در میان ما» نوشته نجیبه نعمتی را به ترتیب حایز مقام اول تا سوم دانستند و «پنگوئن طلایی» اثر مرضیه شریفی را شایسته تقدیر معرفی کردند.
در عین حال در بخش پویانمایی نیز مونا عبداله‌شاهی با اثر «کران» به عنوان نفر اول، نیاز اسماعیل‌پور با «نقل سیاه گالش» دوم، نوید ایزدیار با «سفر آبان» سوم و عطیه آقاحسینی با «خرگوش و تمساح» شایسته تقدیر شناخته شد.
داوری آثار این بخش را «معین صمدی» تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان فیلم‌های پویانمایی و بازی‌های ویدیویی، مدرس پویانمایی، داور جشنواره‌های پویانمایی، نایب رییس انجمن صنفی انیمیشن و دبیر جشن مستقل انیمیشن ایران، «حمیدرضا حافظی» مدرس دانشگاه، نویسنده و کارگردان فیلم‌های داستانی کوتاه، بلند، سریالی زنده و پویانمایی و عضو کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران و «حامد جعفری» تهیه کننده سینما و تلویزیون، داور و عضو هیأت انتخاب جشنواره‌های مختلف و رئیس هیأت مدیره استودیو هنر پویا، برعهده داشتند.
اسامی برگزیدگان دو بخش فیلمنامه کوتاه و سینمایی بلند این مسابقه نیز در روز‌های آینده اعلام خواهد شد.
پنجمین مسابقه فیلمنامه و نمایشنامه کودک و نوجوان در سه قالب تالیفی به منظور ارائه آثار خلاق در زمینه‌های سینما و تئاتر مرتبط با مخاطبان کودک و نوجوان و تلاشی در راستای ارتقاء این حوزه‌ی تخصصی، اقتباسی با تأکید بر اقتباس از آثار چاپ شده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و قالب ویژه (اسطوره من- همچون پدر، مهربان- شهید سردار قاسم سلیمانی) با توجه به شخصیت والای سردار قاسم سلیمانی و با نگاه پدری مهربان برای نوجوانان ایران، برگزار شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)