طرز تهیه پودر سوخاری خانگی
پودر سوخاری یکی از مواد غذایی میباشد که در تهیه بسیاری از غذاهای فست فودی کاربرد دارد شما میتوانید طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، پودر سوخاری یکی از کاربردیترین مواد غذایی میباشد به خصوص در بخش غذاهای فست فودی، شما میتوانید با استفاده از نانهای بیات خود انواع پودرهای سوخاری را برای خود تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه این پودر همه کاره را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم پودر سوخاری خانگی
طرز تهیه پودر سوخاری خانگی
مرحله اول:
ابتدا باید نانها را به صورت مربعی خرد کنید؛ و حدود ۲ روز بگذارید تا در آشپزخانه خشک شود. اگر عجله داشته باشید میتوانید نانها را در فر با دمای ۱۶۰ درجه بگذارید تا خشک شوند.
مرحله دوم:
نانهای خشک شده را یا با غذاساز و یا با گوشت کوب کاملا پوره کنید.
مرحله سوم:
نانهای پودر شده را در یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرلر دهید. حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا اندکی تغییر رنگ بدهد. هنگام تفت دادن مدام هم بزنید تا پودرها نسوزند.
مرحله چهارم:
پس از گذشت ۵ دقیقه ادویهها را به پودر اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. پس از آن در یک سینی پخش کنید تا خنک شود پودر شما حاضر است.
نکات مهم در تهیه پودر سوخاری
برای تهیه پودر سوخاری میتوانید از ادویههای دیگری مانند پاپریکا پودر پیاز و پودر پونه کوهی نیز استفاده کنید.
بسیاری از افراد برای رنگ دادن به پودر سوخاری مقداری پفک را نیر پودر میکنند و به آرد سوخاری اضافه میکنند.
بهتر است برای تهیه این پودر از نانهای بیات استفاده کنید.