• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۸۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۸
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

لزوم عملیاتی شدن طرح های جلوگیری از آسیب های اجتماعی

راهکار‌های ارائه شده برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به دلیل منسجم نبودن نهادهای مرتبط اثر بخش نبوده است.

لزوم عملیاتی شدن طرح های جلوگیری از آسیب های اجتماعیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در این استان در جلسه قرارگاه شهید سلیمانی آسیب‌های اجتماعی استان با بیان اینکه هر چه جلوتر می‌رویم مشکلات در آسیب‌های اجتماعی در استان بیشتر می‌شود، گفت: اگر برنامه ریزی و درمانی برای رفع این مشکل نداشته باشیم در آینده مشکلات بیشتر می شود.
آیت الله سید نصیر حسینی با اشاره به اینکه موضوع طلاق، بیکاری و بزهکاری شرایط جامعه را تغییر می‌دهد، افزود: کاهش جمعیت و ولنگاری‌ها از جمله اثرات این آسیب ها است و می‌تواند مشکلات دیگری نیز برای جامعه ایجاد کنند که باید برای رفع آن چاره اندیشی شود.

آسیب های اجتماعی به محله ها نفوذ پیدا کرده است
دبیر جبهه مردمی انقلاب اسلامی استان با بیان اینکه آمار و ارقام نشان می‌دهد آسیب‌های اجتماعی در استان رو به افزایش است، گفت: اگر گذشته این آسیب‌ها در حواشی شهر و شهر‌ها مشهود بود، اما امروزه متاسفانه به محله ها نفوذ پیدا کرده است.
ستار هدایت خواه علت افزایش این آسیب‌ها را منسجم نبودن سازمان‌ها و اقدامات مقطعی عنوان کرد و افزود: اداره‌ها و سازمان‌ها به اقتضای ماموریتی که دارند و احساس مسئولیتی که کردند گوشه ای از کار را به دست گرفتند و اقداماتی انجام دادند، اما به دلیل اینکه جامعیت لازم را نداشته اند اثر بخش نبوده است.

طرح توانمندسازی مددجوان در حال انجام است
مدیرکل کمیته امداد استان نیز با بیان اینکه طرح توانمند سازی محلات با همکاری نهاد هلال احمر، ستاد اجرای فرمان حضرت امام خمینی (ره)، بسیج و شهرداری‌ها در حال انجام است، گفت: کمیته امداد حضرت امام  خمینی (ره) طرح ۳۳۰ خانه امداد را اجرایی کرده که در این رابطه دو مورد در استان ما تشکیل شده است.
مبشری افزود: اهداء جهیزیه، اشتغال زایی و مشاوره خانواده یک سری خدماتی است که به جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند.
مدیرکل کمیته امداد حضرت امام (ره) استان با بیان اینکه ۷۰ درصد اعتبارات این نهاد طبق قانون باید در مناظق محروم هزینه شود، افزود: اگراین جلسه مصوبه‌ای داشته باشد می‌توان از مرکز بخواهیم اعتبارات امداد را افزایش دهد و یا برای آسیب‌های اجتماعی اعتبارات خاصی پیش بینی کند.
وی ادامه داد: سه هزار و ۹۰۰ طرح اشتغال زایی در استان انجام شده است که نشان می‌دهد کمیته امداد در این حوزه توجه خاصی به مناطق محروم داشته است.

۱۰۸ خانه هلال در استان تشکیل شده است

جهانبین مدیرکل هلال احمر استان با بیان اینکه تمام ظرفیت این سازمان مردمی است، گفت: ۱۰۸ خانه هلال در استان تشکیل شده که با توجه به تاثیری که این خانه‌ها در زمینه آموزش، کمک‌ها مومنانه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارند نسبت به افزایش آن‌ها نیز اقدام می‌کنیم.
نبود نظارت عامل تناقض آمارهای ارائه شده توسط سازمانها است
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان با بیان اینکه ۸ سازمان حاکمیتی و دولتی در استان در زمینه اشتغال مشغول به فعالیت هستند، گفت: وقتی آمار توسط این سازمان‌ها ارائه می‌شود مشاهده می‌شود تناقض زیادی وجود داشته و علت آن هم نبود نظارت و انحرافات زیاد در این حوزه است.
 شایان نادری با بیان اینکه در یکی دو ماه گذشته طرح راه اندازی طرح ۱۱۰ محله توسط این ستاد اعلام شد، گفت: سه طرح در سه شهرستان کهگیلویه، گچساران و بویراحمد ایجاد شده است که باید برای جلوگیری از موازی کاری هر محله باهماهنگی همدیگر یک کار را انجام دهند.
توانمندسازی مددجویان در دستور کار قرار گیرد
قائم مقام صداوسیمای استان با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل سازمان در حوزه آسیب‌های اجتماعی در هر استان باید ۵ طرح اولویت دارد شناسایی شود، گفت: در این زمینه صداوسیما نیز برنامه‌های خود را در حوزه صدا و سیما، فضای مجازی و خبر بر اساس نوع مخاطب تهیه و منتشر می‌کند.
نوذر استوار به توزیع کمک‌های معیشتی توسط برخی از نهاد‌ها برای قشر مستضغف جامعه اشاره داشت و افزود: پیشنهاد می‌شود که به سمت توانمند سازی این قشر پیش برویم، زیرا با توزیع این بسته‌ها فقط انتظارات بالاتر می‌رود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)