• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۳۳۶۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲
ورزشی » ساير حوزه ها

شاخص جمعیت و تاسیس خانه‌های ورزش روستایی فعال

معاون وزیر ورزش: مبنای اصلی راه اندازی و تجهیز خانه‌های روستایی، توجه به شاخص جمعیت و بهره وری از آن است.

سینا کلهر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، درباره راه اندازی و تجهیز خانه‌های ورزش روستایی در ۱۰۰ روز عملکرد دولت، گفت: با توجه به سیاست و شعار کلی دولت که محور برنامه هایش را تحولی اعلام کرده و عدالت را مبنای اساسی همه فعالیت‌ها قرار داده است، ما هم این دو جز را به عنوان اجزای اساسی برنامه توسعه، تجهیز و راه اندازی خانه‌های ورزش روستایی قرار دادیم.

وی افزود: برای خانه‌های روستایی شاخصی انتخاب کرده ایم که تا چه حد عدالت را در حوزه ورزش در مناطق محروم محقق می‌کنند و دوم اینکه تا چه حد این موضوع تحولی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خانه‌های روستایی غیرفعال
معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان گفت: تا قبل از فعالیت دولت جدید، طبق آمار هفت هزار خانه ورزش روستایی در کشور راه اندازی شده بود که به طور مستمر این آمار رو به افزایش است که هزار و ۵۰۰ خانه روستایی از این تعداد فعال بودند، اما پنج هزار و ۵۰۰ خانه تجهیز شده فعالیتی ندارند.

وی افزود: زمانی که کار خود را شروع کردیم، اولویت اصلی ما فعال کردن خانه‌های روستایی بلااستفاده است و در بخش سند تحولی و عدالت اجتماعی در حوزه ورزش این موضوع پیگیری می‌شود، اما با وجود ضعف‌ها توسعه و تجهیز خانه‌های روستایی متوقف نخواهد شد.

کلهر با اشاره به برنامه‌های هفته تربیت بدنی و هفته بسیج در ۲ ماه گذشته فعالیت دولت، گفت: یکی از برنامه‌های اصلی و ثابت سراسر کشور در این دو هفته تداوم توسعه، راه اندازی و تجهیز خانه‌های روستایی در استان‌های کشور بود و در همین مدت ۵۰۰ خانه روستایی با بهره وری همزمان افتتاح شد تا درب این خانه‌ها قفل نماند.

توجه به شاخص جمعیت روستایی
وی افزود: مسئله جمعیت شاخص دیگری بوده که در افتتاح خانه‌های ورزش روستایی لحاظ شده است که بنابر دلایلی در برنامه‌های قبلی وجود نداشت. شاخص محرومیت را در نظر گرفته ایم، اما شاخص جمعیت هم باید در روستا‌های محروم مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: با وجود برنامه ریزی‌ها و تلاش‌های قبلی، گاهی اوقات شاهد این بودیم که در روستایی خانه ورزش تاسیس شده است، اما جمعیت برای ورزش کردن وجود ندارد، یعنی افراد روستا مهاجرت کرده اند یا در سنین خیلی بالا هستند و زیرساخت جمعیتی لازم برای استفاده از امکانات وجود ندارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جلوگیری از اتلاف منابع
وی با اشاره به لزوم برنامه ریزی دقیق و هدفمند در افتتاح خانه‌های روستایی افزود: برای جلوگیری از اتلاف منابع جمعیت را شاخص اصلی در نظر گرفته ایم. یعنی اگر در استانی شاهد مناطق محروم هستیم، ابتدا منطقه‌ای با جمعیت بیشتر، از خانه روستایی برخوردار می‌شود، سپس در مناطق فاقد جمعیت باید توجیه سیاستی و اقتصادی داشته باشیم.

کلهر با تاکید بر اینکه خانه‌های ورزش روستایی بلافاصله بعد از تاسیس، راه اندازی و تجهیز باید فعال هم شوند، گفت: برگزاری رقابت‌های روستایی برای کسب آمادگی و ایجاد انگیزه روستاییان موجب بهره وری خانه‌های روستایی خواهد شد. با تاسیس این خانه‌ها برای استفاده از آن‌ها بلافاصله رایزنی‌ها با فدارسیون‌های ورزشی و ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)