• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۳۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸
خراسان رضوی » سیاسی
فرمانده سپاه امام رضا (ع):

شهید سلیمانی الگوی آزادگی است

فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی گفت: شهید سلیمانی الگوی آزادگی، شخصیت جهانی و پشتوانه قوی برای دیپلماسی عزتمند ملت ایران است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سردار سید هاشم غیاثی در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر مشهدشهید سلیمانی الگوی آزادگی است افزود: افرادی که در مکتب انقلاب و شهید سلیمانی تربیت شده‌اند، الگو‌های مناسبی هستند، شهید سلیمانی نزد رهبر معظم انقلاب جایگاه رفیعی داشته و دارد.
 
وی ادامه داد: شهید سلیمانی دست یافتنی است و کارگزاران ایران اسلامی باید با تاسی از مکتب شهید سلیمانی در جهت تحقق اهداف عالیه نظام گام بردارند.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) افزود: جبهه مقاومت مفتخر به داشتن شهید سلیمانی هاست، سیره زندگی شهید سلیمانی الهام بخش همگان است، امروز استیصال آمریکا را در افغانستان، عراق، سوریه، یمن و هر کجا که نهضت آزادی بخش فعال است می‌بینیم.
وی گفت: در سایه تدابیر رهبری امروز نقطه تعادل در منطقه و قدرت بزرگ و لنگرگاه امنیت جهانی هستیم و هرکجا ایران حضور دارد، امنیت برقرار است.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی افزود: امروز کسی جرات نیت حمله به ما را ندارد در حالی که در گذشته به دنبال محو ما بودند.
وی ادامه داد: به عنوان سپاه و بسیج تلاش می‌کنیم نقش خود را در انتفاع مردم کلانشهر مشهد نیز ایفا کنیم و شورای شهر مشهد نیز باید نسبت به جهاد تبیین بویژه در حوزه بیانیه گام دوم انقلاب به تاسی از مکتب شهید سلیمانی قدم بردارد.
رئیس شورای شهر مشهد در آغاز این جلسه ضمن تشکر از حضور سردار غیاثی، فرمانده سپاه امام‌رضا (ع)، به مناسبت دومین سالگرد شهادت «سردار قاسم سلیمانی» در این جلسه، اظهارکرد: سردار دل‌ها، «مرد ملت و امت» بود و مردم نیز با حضور پرشکوه و میلیونی خود در مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید والامقام و دیگر همرزمانش، قدرشناسی از ایشان را به منصه بروز و ظهور رساندند.
وی افزود: حضور گسترده مردمی در این مراسم، پس از مراسم تشییع پیکر حضرت امام (ره)، در تاریخ بی‌سابقه است؛ این حضور باشکوه دلیل روشنی بر اخلاص، تلاشگری و عملکرد جهادی این مرد بزرگ بود.
موحدیان گفت: تلاش و همت شهید سلیمانی و دلاورمردی مدافعان حرم بود که موجب شد داعشی که به دنبال تصرف ایران اسلامی بود، در نطفه خفه شود.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در ادامه با تسلیت دهه فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه‌الزهرا (س)، ایشان را یکی از ارکان تشیع دانست.
موحدیان افزود: امیدواریم همه ما بتوانیم از رهروان صدیق آن حضرت باشیم و پیوسته در مسیر ولایت قدم و قلم بزنیم.
شایان ذکر است، در این جلسه، با حضور هاشم غیاثی، فرمانده سپاه امام‌رضا (ع)، حسین حسامی، فرمانده حوزه بسیج شهرداری مشهدمقدس و حسن موحدیان، رئیس شورای شهر مشهدمقدس، سیدحسین علوی‌مقدم به سمت «فرمانده پایگاه بسیج شورای اسلامی شهر مشهدمقدس» منصوب و حکم مربوطه به وی اعطاء شد.

تشییع پیکر مطهر یکی از شهدای تازه تفحص شده در این جلسه، فضای روحانی و معنوی بسیار ویژه‌ای را رقم زد و همزمان با دهه فاطمیه، حاضران به عزاداری و سینه‌زنی پرداختند.

همچنین در جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس لایحه نامگذاری معابر فرعی بنام شهدای گرانقدر تصویب شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خروش شبانه مردم فیروزکوه در سوگ «امام شهید»
دانشگاه فرهنگیان باید به مرجع تربیت معلم در جهان اسلام تبدیل شود
کسب دومین طلای قایقران هرمزگانی در آسیا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
قرار ۹۹ مردم دماوند در سوگ رهبر انقلاب؛ تجدید میثاق با آرمان‌های امام و رهبری
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس
توزیع بیش از ۱۵ هزار پرس غذا در بجنورد
پیش بینی رگبار در شمال و وزش باد در شرق
اهدای لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد شاهین شهر
رونق اقتصاد با کسب وکار‌های خانگی در غرب استان
برگزاری دوره آموزشی راهبردهای نوین مدیریت کانون های فرهنگی در اصفهان
سقوط هواپیمای مسافربری در صحرای کربلا صحت ندارد
نصب صفحه های خورشیدی بر بام های عشایر سمیرم
بسته شدن آسمان عراق برای ۷۲ ساعت
پرز دوباره رئیس رئال مادرید شد
تلاش برای اجرای بی توقف طرحهای عمرانی آذربایجان شرقی
نخستین تمرین تیم ملی ایران در مکزیک
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی هجدهم خرداد
حضور حماسی مردم سمنان در شب صدم
۲۹ عملیات حزب‌الله علیه مواضع دشمن صهیونیستی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سخنگوی امنیت ملی مجلس: امشب به آسمان اسرائیل نگاه کنید
حمله موشکی سپاه به پایگاه هوایی رامات دیوید
دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ
۱۳ شهید و زخمی در حمله به حومه جنوبی بیروت
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ ۲ نشان طلا، یک نقره و ۲ برنز برای ایران
رژیم صهیونی باید حملات خود به لبنان را متوقف کند
تجمع شبانه در خیابان‌های تهران
احکام افزایش و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
قدرت جمهوری اسلامی ایران پشتیبان امنیت منطقه است
آمریکا در فکر مصادره اموال ایران برای بازسازی کشور‌های عربی
۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان
افزایش ۲۰ درصدی حقوق اعضای هیئت علمی با ۳ میلیون تومان فوق‌العاده خاص
موزه میراث روستایی گیلان
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ عموزاد و یوسفی در یکقدمی نشان طلا
اعمال افزایش ۴۹ درصدی قیمت نان در مشهد
راز شلوغی یک قنادی قدیمی در اصفهان  (۴ نظر)
شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به ناوشکن‌های آمریکا  (۱ نظر)
رژیم صهیونی باید حملات خود به لبنان را متوقف کند  (۱ نظر)
سفر هیئت حماس به قاهره برای پیگیری مذاکرات آتش‌بس  (۱ نظر)
اینجا کهگیلویه و بویراحمد استان سراسر شیعه در ایرانِ علی  (۱ نظر)
برنامه آلمان برای تقویت توان نظامی به بهانه تهدید روسیه  (۱ نظر)
تغییر در مصوبه کنکور خلاف عدالت است؛ با فشار‌های انباشته بر دانش‌آموزان همخوانی ندارد  (۱ نظر)