• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۸۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
فارس » اقتصادی
همزمان با دهه فجر

بهره برداری یا آغاز اجرای چند طرح برقی در فارس

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: امسال و همزمان با دهه فجر ۷۱۵ میلیارد ریال طرح برقی آغاز یا به بهره برداری خواهد رسید.

بهره برداری یا آغاز اجرای چند طرح برقی در فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،محمدرضا سلاحی با بیان اینکه بر اساس سیاست‌های دولت بخش اعظم طرح‌ها مربوط به مناطق روستایی کم برخوردار است، افزوداین طرح‌ها شامل ایجاد انشعاب، نیرورسانی، افزایش قدرت، احداث و توسعه شبکه در شیراز، سروستان، کوار، خرامه، زرقان، ارسنجان، پاسارگاد، سپیدان، بیضا، ارژن خواهد بود.
سلاحی گفت: طرح‌های آماده بهره‌برداری در شهرستان شیراز ۳۷۳ میلیارد ریال و شامل پروژه‌های توسعه‌ای شامل انشعاب، نیرورسانی، افزایش قدرت، توسعه فیدر و روشنایی معابر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: یکی ازطرح آماده افتتاح در ایام الله دهه فجر نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ کیلوواتی آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) است.
سلاحی با اشاره به تخصیص اعتبارات قابل توجه ۳۰۰ میلیاردی از محل عوارض برق اصلاح، بهسازی و توسعه برق روستایی، گفت: علاوه بر ارزش ریالی و فیزیکی پروژه‌های اجرا شده در این بخش، با توجه به هدف و نیت محرومیت زدایی، این پروژه‌ها از نظر برآورده کردن انتظارت مردم و رفع کانون‌های خطر آفرین در روستا‌ها و برق رسانی به روستا‌های فاقد برق نیز حایز اهمیت ویژه‌ای است.
او گفت: ۱۰۰ میلیارد ریال طرح‌های نیرورسانی و توسعه شبکه با هدف ایجاد زیرساخت برای جذب متقاضیان جدید، در شهرستان‌های سروستان، کوار، زرقان، خرامه، ارسنجان، پاسارگاد، سپیدان و بیضا، اجرا شده و آماده بهره‌برداری است.
سلاحی با بیان اینکه بخشی از طرح‌ها در حوزه انشعاب کشاورزی است گفت: این پروژه‌ها با اعتباری چهل و هفت ونیم میلیارد ریال با هدف فراهم کردن بستر برای ایجاد ۷۹ انشعاب برق کشاورزی اجرایی شده است.
او همچنین از نصب لوازم اندازه گیری با اعتباری ۲۹ میلیارد ریال برای واگذاری انشعاب به متقاضیان اشاره نمود.
وی به برق رسانی به روستای گشتاسب آباد در بخش ارژن شهرستان شیراز، به عنوان یکی دیگر از پروژه‌های آماده افتتاح اشاره کرد.
سلاحی گفت: برق رسانی به ۱۰ خانوار فاقد برق با اجرای حدود ۴ و نیم کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۷۰۰ متر شبکه فشار ضعیف و نصب یک دستگاه ترانس ۵۰ انجام شده است.
او همچنین به بهره برداری از برقرسانی به روستای سرونخودی شهرستان سروستان با هزینه ۴۰ میلیارد ریال برای تامین برق ۲۰ خانوار فاقد برق، خبر داد و گفت: ۱۳ و نیم کیلومتر شبکه فشار متوسط و یک کیلومتر شبکه فشار ضعیف اجرا و نصب یک ترانس ۵۰ برای این طرح انجام شده است.
سلاحی همچنین با بیان اینکه توسعه و اصلاح شبکه‌های برق روستایی در محدوده تحت مدیریت شرکت توزیع برق شیراز، پروژه دیگری در این زمینه است، اعتبار این پروژه را ۱۷۰ میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: امسال اصلاح شبکه و ارتقا خدمت به ۵۷ روستا با ۱۸ هزار خانوار، در برنامه کاری شرکت قرار گرفته است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز همچنین گفت: برقرسانی به شهرک‌های نفت یک و دو شهر شیراز با ۷۰ میلیارد ریال اعتبار، احداث ۴ فیدر خروجی از ایستگاه برفروشان به طول ۴ کیلومتر و تجهیز ۴ دستگاه پست ساختمانی از دیگر پروژه‌ها است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)