• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۸۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۳
بین الملل » غرب آسیا

حمایت آمریکا از تروریست‌های داعش در پایگاه التنف

المیادین اعلام کرد: بر اساس اسناد و دلایل متقن،‏ تروریست های گروهک‌ داعش در پایگاه آمریکا در التنف سوریه حضور دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، دمشق تاکید می‌کند که آمریکا افزون بر اینکه در حمله عناصر داعش به زندان الصناعه الحسکه در شمال سوریه نقش داشت، بلکه بر اساس اسناد و دلایل قاطعانه، گروهک‌های تروریستی داعش در پایگاه آمریکا در التنف سوریه حضور دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

المیادین افزود: حمله داعش به زندان الصناعه در الحسکه سوریه همچنان سوال‌هایی را در خصوص نبود نظارت آمریکا و ضعف حضور نیرو‌های سوریه دموکراتیک (قسد) به دنبال دارد. دمشق نبود نظارت آمریکا را در این زمینه عمدی می‌داند.

محمد الخضر خبرنگار این شبکه گزارش داد: درگیری‌ها و حملات بالگرد‌های آمریکایی علیه زندان الصناعه، روایت یگان‌های کرد را در خصوص پایان نبرد با عناصر مسلح داعش دچار آشفتگی می‌کند. زیاد نشان دادنِ شمار حمله کنندگان و کاستن از افرادی که از زندان فرار کردند و حوادث این زندان‏، نشان دهنده نقش اطلاعاتی در این عملیات است.

مهند الضاهر کارشناس مسائل سیاسی گفت: بر این باورم که آمریکا این گروه را حفظ می‌کند و می‌خواهد بار دیگر آن را هوشیار کند‏، زیرا گروه تروریستی داعش فقط در خواب به سر می‌برد؛ به همین سبب آمریکا به شکل محرمانه از این گروه تروریستی حمایت می‌کند. همان طور که می‌دانیم آن‌ها را با استفاده از بالگرد‌ها به مناطق دیگر منتقل و آن‌ها را در برخی مناطق مانند اردوگاه الهول مستقر کرد. تا وقتی که در این منطقه عملیات نظامی صورت نگیرد و به طور دائم به حضور مسلحانه گروه‌های تروریستی مانند داعش یا ... پایان ندهد، این منطقه بی ثبات خواهد ماند.

خبرنگار این شبکه افزود: دمشق تاکید می‌کند نقش آمریکا فقط به زندان الصناعه محدود نمی‌شود؛ بلکه دلایل و اسناد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد گروهک‌های تروریستی داعش در پایگاه آمریکا در التنف حضور دارند و در مناطق گسترده از صحرای سوریه علیه کاروان‌های ارتش سوریه و متحدانش و ایست و بازرسی‌های آن‌ها فعالیت روزافزون دارند.

سخنگوی دادستانی نظامی سوریه گفت: با ادله محکم برای ما ثابت شد که بسیاری از عناصر گروه تروریستی داعش به دست مربیان نظامی آمریکایی در پایگاه التنف آموزش می‌بینند. همچنین برای ما ثابت شد که این تروریست‌ها با پشتیبانی نیرو‌های آمریکایی بسیاری از حملات خود را در صحرای سوریه انجام می‌دهند.

خبرنگار این شبکه افزود: فعالیت گروهک‌های داعش در دو سال گذشته نشان می‌دهد، این گروه به طور نهایی در نبرد «الباغوز» در سال ۲۰۱۹ نابود نشده است. بلکه حملاتش علیه برخی اهداف کوچک در مناطق صحرایی را دو برابر کرده است.

راهبرد از بین بردن دیوارها، موضوع جدیدی از جانب داعش نیست‎؛ بلکه این کار را حدود ۹ سال پیش از زندان‌های «ابو غریب» و «التاجی» عراق آغاز کرد تا از این طریق به عناصر بشری مورد نیاز دست یابد. داعش این راهبرد را بار دیگر در زندان الصناعه تکرار کرد؛ آن هم در حالی که با جدیدترین تسلیحات زرادخانه آمریکا مستحکم شده بود و در میان ده‌ها موضع و پایگاه‌های قسد قرار گرفته بود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)