• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
سیاسی » مجلس

استقبال امارات از صهیونیست‌ها؛ خدمت به توطئه تجزیه کشور‌های اسلامی

دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن سفر رئیس رژیم جعلی صهیونیستی به امارات تاکید کرد: استقبال مستمر ابوظبی از صهیونیست‌ها در راستای هموار کردن مسیر تجزیه کشور‌های اسلامی است.

استقبال امارات از صهیونیست‌ها؛ خدمت به توطئه تجزیه کشور‌های اسلامیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، متن بیانیه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی دیدار اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم نامشروع و اشغالگر صهیونیستی از امارات متحده عربی و استقبال گرم رهبران این کشور اسلامی و عربی از این مقام صهیونیستی که توهین و خیانت آشکاری به ملت فلسطین و ملت‌های اسلامی و آزادیخواه جهان است را بشدت محکوم و تقبیح می‌کند.
اقدام شیوخ حاکم بر امارات متحده عربی و برخی رهبران کشور‌های وابسته به آمریکا در قبح زدایی از روابط ننگین با رژیم کودک کش، جنایتکار، تروریست و نژادپرست صهیونیستی قطعا خیانت به خون هزاران مرد و زن مسلمان و مسیحی فلسطینی است که در راه دفاع از وطن و مقابله با اشغالگری جان خود را از دست داده اند.
بی تردید خیانت عادی سازی روابط با رژیم سفاک و ضد مردمی صهیونیستی که خود را قوم برتر و صاحب حق حیات در جهان می‌داند و میلیون‌ها انسان آزاده از آن متنفر هستند در تاریخ ثبت خواهد شد و خیانتکاران به ملت فلسطین و مقاومت که با قصابان ملت فلسطین و مقاومت دست دوستی داده اند هرگزامنیت و صلح را برای منطقه به ارمغان نخواهند آورد و تا زمانی سرنوشت سرزمین اشغالی فلسطین از طریق پیروزی مقاومت ملت فلسطین و یا برگزاری همه پرسی تعیین نهایی نشده است، عادی سازی با صهیونیست‌ها نمی‌تواند موضوعی داخلی و در چارچوب مناسبات فیمابین کشور‌ها به عنوان یک حق مشروع تلقی شود.
اقدام ابوظبی در استقبال مستمر از صهیونیست‌ها نه تنها تعدی به حق و حقوق ملت فلسطین است بلکه خواسته و ناخواسته دارند به طرح صهیونیست‌ها برای گسترش سرزمین‌های اشغالی از نیل تا فرات و تجزیه کشور‌های اسلامی و نابودی ملت‌ها خدمت می‌کنند که قطعا ثبات و امنیت برای منطقه به همراه نخواهد داشت.
جمهوری اسلامی ایران با حمایت همه جانبه از ملت فلسطین جهت تحقق حقوق مشروع خود و مبارزه و مقابله با جریانات تکفیری و داعشی مورد حمایت صهیونیست‌ها و آمریکا هرگز اجازه نخواهد داد صهیونیست‌ها با نفوذ در منطقه و با پناه گرفتن در پشت سر برخی سازشکاران خیانتکار، به اهداف پلید خود برسند و ایمان دارد ملت‌های بیدار و مبارز اسلامی و عربی نخواهند گذاشت خواب صهیونیست‌ها تعبیر گردد.
دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین ضمن تاکید بر اینکه دفاع از حقوق ملت فلسطین از جمله آزاد سازی سرزمین‌های اشغالی و تشکیل کشور مستقل فلسطین با پایتختی قدس یک حق مشروع بین المللی و رژیم صهیونیستی یک رژیم غاصب و ستمگر و نژادپرست است، همه پارلمان‌های کشور‌های اسلامی و آزادیخواه جهان و سازمان‌های بین المللی دعوت می‌کند تا توطئه و حرکت خزنده صهیونیست‌ها در جهت ناامن کردن منطقه و جهان که قبح زدایی روابط بخشی از آن است، محکوم نمایند و از کشور‌هایی که اجازه داده اند صهیونیست‌ها در جهان اسلام رخنه نماید، می‌خواهد با تجدید نظر در اقدام خود از وقوع فاجعه و تکرار نکبت مجدد در جهان اسلام ممانعت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)