• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۳۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵
بین الملل » اروپا

استعفای زنجیره ای دستیاران و مشاوران نخست وزیر انگلیس

در ۲۴ ساعت گذشته پنج نفر از مشاوران و دستیاران بوریس جانسون، رهبر حزب محافظه کار و نخست وزیر انگلیس در اعتراض به عملکرد وی استعفا کردند.

استعفای زنجیره ای دستیاران و مشاوران نخست وزیر انگلیس به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ در 24 ساعت اخیر پنج نفر از مشاوران و دستیاران بوریس جانسون رهبر حزب محافظه کار و نخست وزیر انگلیس در اعتراض به عملکرد وی استعفا دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، در پی بالا گرفتن اعتراض ها به رفتار نخست وزیر انگلیس، موجی از استعفاها در دفتر وی به راه افتاده است. در جدیدترین مورد، صبح امروز النا نازورانسکی (Elena Nazoranski) مشاور ویژه در امور زنان، برابری، فرهنگ و افراط گرایی از مقام خود در دفتر بوریس جانسون استعفا کرد. پیش از وی مارتین رینولدز (Martin Reynolds) منشی شخصی نخست وزیر انگلیس که متهم است با ارسال رایانامه 100 نفر از کارکنان دفتر نخست وزیری را برای برپایی جشن در زمان قرنطینه دعوت کرده بود استعفا داد.
به نوشته روزنامه مترو، پنج شنبه شب دن روزنفیلد (Dan Rosenfield) رئیس کارکنان دفتر نخست وزیر استعفا کرد و پیش از وی در روز دوشنبه این هفته، جک دویل (Jack Doyle ) مسوول رسانه ها در دفتر نخست وزیری و همچنین منیره میرزا (Munira Mirza) مسوول سیاست ها در دفتر بوریس جانسون استعفا کرده بودند.
گفته می شود منیره میرزا در اعتراض به اظهارات بوریس جانسون در نشست اخیر مجلس عوام انگلیس خطاب به کایر استارمر رهبر حزب کارگراستعفا داده است. جانسون استارمر را متهم کرد زمانی که در دادستانی بود به پرونده جیمی سویل مجری مشهور بی بی سی توجه نکرده است اما او این اتهامات را رد کرد.
جیمی سویل به دهها مورد سوء استفاده جنسی از زنان و کودکان در ساختمان بی بی سی متهم بود اما به عقیده شماری از فعالان اجتماعی مرگ او افشای ابعاد فساد وی را فرونشاند .
اگرچه دفتر نخست وزیری می گوید این افراد استعفا داده اند اما شماری از کارشناسان معتقدند این افراد مجبور به استعفا شده اند.
به گفته کارشناسان، بوریس جانسون که با مشکلات عدیده از جمله پیامدهای خروج از اتحادیه اروپا، همه گیری کووید، برگزاری مراسم جشن در دفتر نخست وزیری در دوران قرنطینه، گفتار جنجال آفرین و کاهش محبوبیت مردمی از جمله به علت افزایش نرخ تورم به بالاترین میزان در 30 سال اخیر روبرو است، تلاش خواهد کرد با قربانی کردن شماری از دستیاران، خشم مردم را کاهش دهد.
این هفته در نشست مشترک اعضای دولت و نمایندگان پارلمان انگلیس علاوه بر احزاب مختلف شماری از هم حزبی های بوریس جانسون استعفای او را از ریاست این حزب و نخست وزیری انگلیس خواستار شدند .
افراد سرشناس این حزب همچون ترزا می نخست وزیر و رهبر پیشین حزب حاکم محافظه کار و دیوید دیویس وزیر برگزیت که در روند جدایی این کشور از اتحادیه اروپا عمده مذاکرات با این اتحادیه را هدایت می کرد با انتقاد شدید از جانسون رفتار او را موجب روی گردانی مردم از این حزب و تداوم حضورش در راس حزب را موجب وارد اوردن خسارت و از دست رفتن اعتماد عمومی به دولت و این حزب دانستند .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)