• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۷۱۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ضرورت سرمایه گذاری برای تحقق متاورس

در همایش ملی «متاورس؛ دنیایی دیگر» ضمن بررسی مفهوم متاورس، درباره چگونگی ورود به این فناوری و مواجهه با آن، همچنین مزایای این فناوری برای بهره‌وری و استفاده در زندگی آینده بشر بحث و گفتگو شد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیماضرورت سرمایه گذاری برای تحقق متاورس نخستین همایش ملی «متاورس؛ دنیایی دیگر» به همت کمیسیون ظرفیت سازی و نوآوری اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران و با حضور رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران، نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه و معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

متاورس برای اکثریت مردم در چند سال آینده اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت
رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در این همایش، گفت: متاورس همچون فناوری‌های قدیمی که امروز فراگیر شده اند، به سرعت در حال توسعه و تکامل است و به زودی شاهد این خواهیم بود که این پدیده نوظهور، به عنوان زیربنای تعاملات بین انسان‌ها و ماشین‌ها و به عنوان یکی از زیر سیستم‌های انقلاب صنعتی پنجم، ساختار تعاملات بشری را تغییر دهد و تعریف جدیدی از جهان فرازمینی را به وجود بیاورد و در این زمینه همه کشور‌های توسعه یافته در تلاش خواهند بود تا به عنوان رهبران این حوزه چارچوبی را برای تعیین الگوریتم‌ها و قوانین مربوط به متاورس تعریف و این قوانین را برای استفاده جمعی در جهانی دیگر، نهادینه کنند.
دکتر داود ادیب افزود: این موضوع که متاورس دارای جنبه‌های منفی و نامطلوب، از قبیل از دست دادن زمان، ناتوانی در تشخیص جهان مجازی و واقعی، اعتیاد عمومی و مشکلات مرتبط با امنیت اطلاعات کاربران خواهد بود. گر چه در ظاهر می‌تواند قابل تامل باشد ولیکن این موارد را می‌توان به عنوان جنبه‌های منفی عمومی تمام فناوری‌های نو ظهور از قبیل کامپیوتر، اینترنت و تلفن‌های هوشمند دانست که در سال‌های پیشین همه ما آن‌ها را با یک فرایند زمانی متفاوت تجربه کرده ایم.
وی اضافه کرد: بدیهی است که متاورس برای اکثریت مردم در چند سال آینده اهمیت زیادی خواهد داشت و اگر امروزه شناخت کافی از سودمندی آن پیدا نکنیم در آینده نزدیک این فناوری و استفاده از آن فراگیر می‌شود و حالت عادی به خود خواهد گرفت، همان طوری که در سال‌های اخیر دیدیم که بیشتر فناوری‌های پیچیده و جدید همگانی شده اند و حتی کودکان خردسال هم از این فناوری‌ها استفاده می‌کنند. ما باید بپذیریم که همسویی با فناوری‌های پیشرفته لازمه توسعه است.

کنترل متاورس از دست دولت خارج است و حاکمیت خاص خود را دارد
نایب رییس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران، در این مراسم گفت: آواتار‌ها مسیر ما را در حوزه متاورسی بسیار خوب رقم می‌زنند و این فضا که بر پایه بلاک چین و تفکرات بلاک چین نهادینه شده، حاکمیت گریز است و اگر دولت‌ها وارد نشوند، می‌توانند موانعی برای حضور افراد در فضای متاورسی باشند.
مهندس سادینا آبایی، افزود: از آنجا که کشوری با مقررات متفاوتی هستیم، باید سیاست‌های حضور در متاورس را تعیین کنیم، زیرا کنترل این فضا از دست دولت خارج است و حاکمیت خاص خود را دارد.
وی تاکید کرد: فناوری‌های جدید مانند متاورس، افراد جدید را می‌طلبد و فهم آن باید برای همه فراهم بشود تا همه با این فضای جدید ارتباط بگیرند.

برای تحقق متاورس، سرمایه گذاری قابل توجه در زیرساخت‌های مخابراتی ضروری است
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دبیر شورای راهبردی توسعه شبکه ملی اطلاعات، هم در این همایش با بیان اینکه متاورس خود یک زیر ساخت است، گفت: متاورس یک دنیای جدید، یک اپلیکیشن بر روی سرویس، یا یک بازی جدید نیست، بلکه نسل بعدی یا نسخه بعدی اینترنت است که تجربه را برای دیوایس‌های مختلف time پشتیبانی می‌کند.
دکتر علی اصغر انصاری افزود: متاورس از دید شرکت‌های مخابراتی، جبران کننده سرمایه گذاری مخابرات برای توسعه ۵G است و این شرکت‌ها از واقعیت افزوده و دنیای دیجیتال می‌توانند به عنوان ابزار‌های کلیدی برای بازگشت سرمایه صرف شده روی شبکه‌های فوق سریع ۵G استفاده کنند.
وی، ادامه داد: اگر متاورس بخواهد واقعا تحقق پیدا کند، سرمایه گذاری‌های قابل توجهی در زیرساخت‌های مخابراتی لازم دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)