• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۹۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
ورزشی » بانوان

۱۴۰۰، سالی پرافتخار برای بانوان ورزشکار جانباز و معلول

نایب رئیس بانوان فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین: بانوان ورزشکار جانباز و معلول با وجود محدودیت های کرونا در سال ۱۴۰۰، خوش درخشیدند.

۱۴۰۰، سالی پرافتخار برای بانوان ورزشکار جانباز و معلولبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مژگان نصیری، نایب رئیس بانوان فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین گفت: سال گذشته با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و همکاری کمیته ملی پارالمپیک، فدراسیون و هیئت های استان‌ها به خوبی اردوهای تیم های ملی و مسابقات را در حوزه بانوان برگزار کردیم و شاهد درخشش ورزشکارانمان در رویدادهای مهم بین المللی از جمله جام جهانی تیراندازی العین، پارالمپیک توکیو و بازی های پاراآسیایی بحرین بودیم.

وی ادامه داد: در سالی که گذشت بانوان ورزشکار در رویدادهای مختلف شرکت کردند که حاصل آن کسب مدال های رنگارنگ بود.

نصیری افزود: در جام‌جهانی تیراندازی العین، دو طلا و یک نقره به دست آمد. پنج بانوی ملی‌پوش در رشته های تیراندازی و دوومیدانی در کاروان پارالمپیک توکیو حضور داشتند که در این رویداد موفق به کسب یک طلا در تپانچه بادی و رکوردشکنی در پارالمپیک و یک طلا در پرتاب نیزه و رکوردشکنی در جهان شدند. آذر پارسال نیز، بانوان جوان کشورمان برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی، راهی بحرین شدند و با کسب مدال های خوشرنگ، دست پر به کشور بازگشتند. در رقابت‌های پارالمپیک زمستانی چین هم بانوان ما نماینده داشتند.

وی گفت: اکنون در تلاش هستیم با برپایی اردوهای منظم و ارزیابی ملی پوشان، فضا را برای تداوم درخشش ورزش بانوان در مسابقات پیش رو به ویژه بازی های هانگژو چین فراهم کنیم.

نائب رئیس بانوان فدراسیون افزود: در سال ۱۴۰۰، ۴۳ مرحله اردوی آمادگی تیم‌های ملی در رده‌های سنی جوانان و بزرگسالان، پنج مسابقه قهرمانی کشور در رشته‌های بوچیا، تیراندازی(جوانان و بزرگسالان)، دوومیدانی(جوانان و بزرگسالان در دو دوره‌ی مجزا)، وزنه‌برداری(جوانان و بزرگسالان تحت نظارت IPC) و دو دوره مسابقات باشگاهی در رشته های بسکتبال با ویلچر و والیبال نشسته (لیگ برتر) برگزار شد که خوشبختانه بانوان ما حضور پررنگی در این رویدادها داشتند. همچنین رکوردگیری انتخابی تیم‌های ملی دوومیدانی و تیراندازی نیز از جمله رقابت‌های داخلی سال گذشته در این حوزه بود.

نصیری گفت: در طول سال گذشته در بخش آموزش، دوره‌های متعددی برگزار شد که در مجموع ۳۷۲ نفر از بانوان در این دوره ها حضور فعالی داشتند و در کلاس های مربیگری، داوری و دانش افزایی در سطوح داخلی و بین المللی شرکت کردند.

نایب رئیس بانوان برگزاری اردوهای تیم های ملی و حضور پرقدرت در پاراآسیایی هانگژو را از اهداف اصلی ورزش بانوان در سال جدید عنوان کرد و افزود: اردوهای آمادگی تیم های ملی برای حضور در این رقابت ها که از سال گذشته آغاز شده بود، بعد از تعطیلات نوروز ادامه پیدا کرد تا ملی پوشان ما با آمادگی کامل راهی بازی های پاراآسیایی شوند. در سال جاری علاوه بر تلاش برای رسیدن به موفقیت در بازی‌های هانگژو چین، توسعه کمی و کیفی ورزش همگانی و قهرمانی بانوان، توجه ویژه به دانش افزایی و توانمندسازی مربیان، داوران، کلاسبندان و تربیت نیروهای متخصص را در اولویت برنامه ها و اهدافمان قرار دادیم تا با برنامه ریزی مناسب آن را اجرایی کنیم.

وی گفت: از دیگر اولویت ها و اهداف سال ۱۴۰۱، استعدادیابی و شناسایی بانوان جوان در استان‌ها جهت پشتوانه سازی و جوانگرایی تیم‌های ملی در رشته‌های مختلف است. این موضوع از قبل هم مورد توجه بانوان بوده و سال گذشته در مسابقات بحرین هم نتیجه‌ی آن دیده شد. در حال حاضر نیز در ترکیب تیم‌های ملی اعزامی به پاراآسیایی هانگژو شاهد حضور برخی از بانوان جوان هستیم.

نصیری بیان کرد: خوشبختانه مسئولین فدراسیون و هیئت های استانی به زیرساخت‌های ورزشی، استفاده مناسب از ظرفیت‌های موجود و اختصاص سالن‌های ورزشی مختص بانوان و تأمین تجهیزات ورزشی تخصصی مورد نیاز بانوان توجه ویژه ای دارند تا فضا برای رشد و توسعه ورزش بانوان مهیا شود.

نایب رئیس بانوان فدراسیون گفت: با توجه به تاکید ویژه ریاست محترم فدراسیون مبنی بر حمایت همه جانبه از ورزش بانوان جانباز و معلول کشور، در تلاشیم با برنامه ریزی مناسب شاهد مشارکت فعال بانوان در رویدادهای ورزش همگانی، قهرمانی و همچنین حضور قدرتمند در میادین بین‌المللی باشیم و با حمایت از بانوان، فرصت را برای حضور آنها در عرصه های مختلف ورزشی فراهم نماییم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
آغاز اجرای نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی در زنجان تا یک ماه آینده
پیگیری فوری مشکل خوراک پالایشگاه نفت آفتاب در دستور کار مجلس
ایران؛ محور علم ترکیبیات
بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ از خودروسازی ارگ جدید بم
دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با استاندار آذربایجان شرقی
بي توجهی به اقتصاد، راه نفوذ دشمن
کاهش ۵۴ درصدی میزان ورودی آب به سد‌های خوزستان
ایجاد ۲۵۰ کیلووات ظرفیت تولید برق خورشیدی ویژه مددجویان در تایباد
برگزاری نشست تبیینی مشاوران املاک برای اجاره منازل توسط افراد نفوذی در ساوه
مهار آتش‌سوزی گسترده در روستای «اردکلو» شهرستان ملایر
۲ مصدوم‌ و یک فوتی بر اثر واژگونی خودرو در کرج
تکمیل لوله‌گذاری انتقال آبِ خلیج فارس به کرمان
کشف بذر گندم قاچاق و فاقد مجوز به ارزش ۵ میلیارد ریال در خوی
توسعه کشت گلخانه‌ای اولویت اصلی آذربایجان شرقی
ضرورت تمرکز شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای بر وصول مطالبات
تقویت فرهنگ کتابخوانی و بصیرت تاریخی در جامعه لازمه رشد آگاهی عمومی است
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
برگزاری جشنواره بین‌المللی معروف با محوریت هنر، رسانه و مسئولیت اجتماعی
کشور‌ها الگوی کشت خود را بازطراحی کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)